**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 18
MONITZA86 spune:
Giova ce harnicuta esti!M-am chinuit sa o adorm si eu pe bebelina si nu vrea de nicio forma .MAi bine asa decat sa-ti para rau k nu ai congelat .TReci peste.Da m-am multumim macar cu atat.A prins bine odihna.
Elena felictari pt noul cuvintel.
Mony ai un scump de baiat!
Meleea chiar socanta stirea !
Tre'sa calc.Pupici pt mamici si zmeurici!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
laura.s spune:
Buna, fetelor! Adineauri m-am uitat pe fereastra si... ninge la greu! Am fost afara pana acu' 1 ora jumate si erau vreo 12 grade. Zau daca mai inteleg...
(Bu)Bulinutza mea doarme, asa ca ma bag si eu in seama.
Multumim pentru urari... am fititza mare, domne'! La 7 luni are 8,2 kg si 72 cm, deci in ultimele 2 luni a luat cam 800 g si 3 cm. O fi mult, o fi putin... nu-mi bat capul. E vesela, papa si doarme destul de bine, dupa programul pe care il stabileste ea.
Fiind un copil cuminte si fara mare dor de duca, nu se rostogoleste si nici gand sa mearga in patru labute. In schimb paseste sustinuta si misca premergatorul, cu toate ca i se afunda rotile in covor. Sta bine in fundulet de la 5 luni jumate'. Si iar nu-mi fac probleme, o sa le faca pe toate cand o vrea si o fi pregatita.
Poate pun si niste poze, ca n-am avut timp si nici chef.
Gata, m-am hotarat sa-i fac meniu de solide, ca pana acum doar am incercat diverse chestii. Facem listuta, mergem la shopping, portionam si bagam la congelator sa papam in fiecare zi cate ceva, ca am vazut ca nu e mofturoasa. Desi as prefera sa mergem la plimbare in loc sa gatesc...
Cat despre vacanta, anul asta mergem doar in Bulgaria. Am mai fost si ni s-a parut super ok. Bine, nici nu suntem foarte pretentiosi... 4* all inclusive e suficient. La noi pe litoral nu m-as duce mai mult de un we... e scump si serviciile sunt de proasta calitate, de fiecare data ma intorc plina de nervi.
Ma bag sa mai citesc din urma, sa fiu la zi cu noutatile.
La multe lunitze Roan, Serban Alexandru, Ana Maria si Ana Alexandra!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
laura.s spune:
Nu mai ninge, a aparut soarele!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
MONITZA86 spune:
La multe lunite sarbatoritilor
Roan, Serban Alexandru, Ana Maria si Ana Alexandra
E mofturici Stefania mea de nu ii convine nimic!Nici macar somnic nu a mai facut de cand ne-am intors de afara.De papat i-am facut supita de legume si cu carnita ,beahhhhhh.N-a vrut!Asta e,poate maine o sa aiba chef sa pape.Pranzul a fost .POate deseara nu o sa refuze si fructele k .
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
mcrissa spune:
Buna mamici si pupici la zmeurici
Va fac si eu cunostinta cu zmeuricul meu, care s-a nascut pe 3 ianuarie 2010.
Am primit atunci mesajele voastre si m-am bucurat enorm ca v-ati gandit la noi.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare
elenada spune:
Mcrissa felcitari. superb zmeurelul tau. sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sara_amira09 spune:
Salut fetili!Azi am iesit si noi afara dar intr-adevar soare cu dinti.Sara nu a vrut deloc sa stea in carut.Nu inteleg de ceAlte ori sta asa cumintica...Noroc ca nu m-am indepartat prea mult.Am stat prin fata blocului, am dat vreo doua ture.Apoi am plasat-o la ta-su si eu fuga sa fac mancareAm folosit si eu pentru prima data steamerul.E al soacrei.E super....Neaparat tre sa imi iau si eu.
Am sunat dr pediatra si a zis ca pot lua ampicilina macar trei zile.O sa schimbe un pic gustul laptelui dar sa speram ca nu vor fi probleme.maine ma duc si iau.
Daca vreti sa ne vedeti puteti aicihttp://family.webshots.com/photo/2090377720105513784IERljd.
Eu linte rosie fac foarte des pentru noi.Sarei inca nu i-am dat ca de fiecare data pun sare, delicat si nu vreau sa ii dau.Eu fierb lintea in doua ape.Pentru ca stiu ca provoaca gaze.Asa mi-a zis mama.La a doua apa pun legumele(morcov,ceapa,telina,pastarna,un cartof)si las sa fiarba pana se face moale.Apoi o pasez cu blenderul.La final pun un pic suc de rosi sau bulion subtiat.E super buna.La ultimul clocot pun un pic de menta.Ii da o aroma asa de buna.La noi e o ciorba traditionala se numeste mercimek(se citeste mergimec)Mai fac si linte verde dar nu asa.
Revin!
flosideea spune:
mcrissa sa va traiasca Vladut!!e un scump!!asa frumos ...si ce par mare are!off,ma uitam la el si mi`au dat lacrimile!felicitari pt lupta castigata si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!
noce spune:
mmm, Sara-amira stie! Imi amintesti de "ciorbalar" turcesti. Eu acolo am descoperit lintea. Ceream cate doua supe la masa, de se uita turcul dezorientat. De atunci, facem mereu acasa pentru noi si stoarcem putina lamaie la sfarsit ca-n Istanbul
Lintea verde de unde o iei si cum o faci? Eu am gasit doar maro si rosie la plafar.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009