**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Multumesc mult fetelor pt urari,de sarbatorit, sarbatorim maine sa avem toata ziua la dispozitie.

Blanca si eu ma gandesc la vacanta de vara,abea astept luna august,vreau sa plecam o luna in spania,plecam cu masina,sper sa se comporte bine Alex pe drum.In bulgaria am fost cand avea 7 saptamani si nu au fost probleme.

Monitza si Alex a dormit in camera lui pana acum o luna si ceva,am incercat si eu metoda Blancai cand ne-a impartasit succesul cu Eva,numa ca Alex nu a vrut sa doarma si cum a inceput sa se trezeasca tot mai des am cedat si l-am luat in pat la noi,acum nici nu mai stiu cat de des se trezeste, isi ia sanul si adoarme,sunt si eu odihnita. Aaaaa,vad ca ai sperante cu dintii,la noi au iesit si nu e nici o schimbare,doar ca nu mai plange asa din somn,dar se trezeste si cauta tita.

O nooapte cat mai buna va doresc.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Am venit cu vesti bune de la eco , bebe din burtica e bine, creste, dadea din manute, picioruse...Doamne mi-aduc aminte de sarcina cu andreea, e totul asa proaspat in memorie... si nu-mi vine sa cred ca mi se intampla iar...sunt asa fericita ca e totul bine.
Si tot azi a fost si pediatrul la noi sa o vada pe andreea, e totul bine si cu ea, i-am pus o multime de intrebari si m-a linistit cu raspunsurile lui...nu stiu de ce dar chiar am incredere in dr asta,...sper sa nu-mi schimb parerea
Va pup si o noapte linistita va doresc

Ayda10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

bely ce branzica ii dai, Philadelphia?

Corina tare ca Maria signs back, Daris inca nu, dar astept momentul. De ce zici ca nu asociaza?
Eu cand ii fac semnul de lapte se emotioneaza toata si da din maini si rade, eu cred ca stie ce urmeaza. Cu alte semne in schimb nu cred, oricum ii mai fac vreo 2-3 atat.

Intreb si io: pai la avion nu iti da o scoica? Eu asa citisem pe site la Air France, dar tre sa le zici dinainte si pui pe bb acolo, plus ca iti da locurile alea unde ai mai mult spatiu in fatza sa ai unde pune pe bb. Nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of Theea caci si voi aveti niste doctori... Sa dea DD sa nu mai faca febra micutza.
Clara sunt mai multe site-uri care vand aceasta marca, probabil difera doar pretul de state.
Ayda super vesti. data urmatoare sigur vede si sexul bebeului.
Anemona distractie frumoasa pe maine.
uaauuu o luna in Spania? stati la prieteni sau platit cazare?
Moniland felicitari pt. dintisori? cum doamne nu i-ai vazut?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna fetelor

Ayda ma bucur ca samburelu e bine si ca Andreiuta e bine. Ce frumos.

Giova am vazut filmuletul cu odiseele ca sa zic asa. Foarte frumos. Am aparut in revista Unica de martie. O gasesti la chioscuri.

Ana vad ca face figuri la mancarea solida. Azi nu a vrut sa manance la pranz pireul de legume. i-am pus si iaurt in el ca auzisem ca unii copii il prefera asa dar degeaba nu i-a placut. I-am dat iaurt isi provoca greata. am inceput sa mananc eu iaurtul si am vazut ca se tot uita in gura mea asa ca i-am dat si ei si a mancat vreo 5 lingurite apoi iar a inchis gura si sanatate. a papat in schimb lapte.
si la 6 a mancat bine iar inaite de culcare a papat 210 ml. asa m-am bucurat. se pare ca incep sa manance iar laptic.

E drept ca am si iesit afara azi. a venit sotul pe la 5 acasa si i-am luat pe pitici si am plecat la cumparaturi pe jos. pana la auchan facem cam 15-20 de minute de mers pe jos. cand am ajuns la magazin le-am dat lapticul si au papat tot.

Sa vina odata vremea frumoasa sa ne uite Dumnezeu pe afara ca m-am saturat de zapada de mocirla de frig.

Moniland si eu vreau sa ajung cu copii la un kinetotrapeut ca si ai mei cred ca au probleme. O sa le fac si eu miscarile pe care le-ai descri stu sa vedem cum se prezinta.

Fetelor din bucuresti stiti un kinetoterapeut bun pt copii?

Noi mergem pe la jumatatea lui iulie la mare la olimp. abia astept sa ii vad e pitici jucanduse in nisip.

va pup fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

motana branzica e speciala pt bebelusi, nu-i philadelphia, dar ca si consistenta si aspect ar fi la fel!

Azi am fost la cumparaturi si am luat linte desi nu am mancat/facut niciodata, trebuie sa incerc si sper sa ne placa.
Patri deocamdata e fan iaurturi,branzica,crema lactica cu fructe,piure de fructe, dar toate cumparate, cu restul ne chiunuim dar ea refuza, nici macar biscuite nu vrea sa roada, sau orice altceva daca simte bucatele, doar piure lichid
nu ne descurajam, mai incercam

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici si de la noi!

Theea, multa santate va dorim!

Am citit ultimele doua pagini pe diagonala.

Vad ca o parte veniti la marea noastra la vara . Sunt asa de obosita, ca mai mult de atat nu am reusit sa retin.

Noi tusim pe toate vociel. Nu mai stiu ce sirop, carui copil sa ii dau. Vladimir detine recordul la durata, iar Stefan are o tuse nou-nouta, dar urata de tot (si acum tuseste intr-una ). Am ajuns la medic. Nu au nimic la plamani. Sper sa ne vindecam si s anu o ia si Maria (care da si ea semne de viroza), ca imi e groaza cu ea daca o iau de la capat .

Ca sa fie tacamul complet, sunt si eu virusata de doua zile si m-am simtit rau de tot. Azi vad ca am fost mai bine, cat de cat functionala.

Vladimir are la 8 luni jumate 9,2 kg si 77,5 cm. E bine, cu toate ca eu aveam impresia ca nu a mai crescut de doua luni. M-a luat medica peste picior, ca e mare copilul si asa dupa grafice, ce mai vreau?? Facem in continuare gimnastica. In afara ca se sprijina pe picioare, alte progrese nu prea se vad. Nu paseste, nu se ridica in patru labe, in picioare, fudulet nici gand. Sta in fundulet si se joaca si se taraste un pic, dar tot in fundulet.

Moni, mie mi-a zis ca il pot tine in picioare si nici macar premergatorul nu mi l-a interzis, doar ca moderat (5-10 minute), de fapt orice, ca sa il stimulez. Dar pentru a nu starni polemici , Vladimir nu are nici o treaba cu premergatorul, nu il atrage de loc, nici nu clinteste in el, asa ca dupa cateva incercari, am renuntat. Il pun pe burtica, incerc sa il atrag cu jucarii, dar nu vrea si pace se incerce sa se deplaseze. Totusi, kineto mi-a spus ca a facut progrese mari si chiar daca si ea se astepta totusi la mai mult, el era cu vreo doua luni in urma la motricitate, asa ca usor-usor, in ritmul lui, isi va da drumul. Probabil ca daca se sprijinea mai de mult in picioruse, eu nu mi-as fi facut asa probleme si l-a fi lasat in ritmul lui. Acum, pe de o parte ma stresez si pe alta ma gandesc ca de fapt copilul e bine mersi si eu sunt nebuna si il fortez .

A, si Vladimir bea putin lapte (citisem ca mai sunt copilasi care nu se dau in vant dupa laptic). El oricum bea putin si inainte de diversificare. Acum daca bea 300 ml pe zi, e bine, dar de multe ori e pe la 250 abia. M-am resemnat si cu asta. In rest, mananca bine, nu ma pot plange.

In rest, ma uit la el ca e baietel mare. Da din gurita, isi mesteca limba de zici ca acum isi da drumul la vorba. Daca ii repeti cuvinte simpe, deschide gurita si incearca cate ceva, dar de cele mai multe ori nu se aude nimic . Asa, zice multe, dar fara adresa. Ii place sa se joace doar cu jucariile fratiorilor. Ale lui nu mai sunt interesante de mult. Din punctul asta d evedere, e mai bine ca nu se deplaseaza, ca inca nu a dat iama in lucrurile celor mari .

Cam atat despre noi. Imi pare rau ca nu pot scrie mai des, dar dupa cum m-am mai plans pe la voi, nu am timp de absolut nimic extra copii si serviciu. De fapt sunt in corzi rau cu timpul. Ar trebui sa iau ceva lectii de organizare, ca nu mai fac fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Giova vreau sa inchiriem un apartament pt o luna in Valencia,am mai fost acum doi ani cateva luni acolo si e super frumos.As vrea sa vizitam si partea de jos a spaniei ca nu am vazut-o.Avem si prieteni,da parca nu m-as simti bine cu copilul pe capul lor.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, Clara, modelele americane sunt diferite de cele europene si la noi nu gasesti britax maraton sau altele de genul ,ca m-am tot uitat eu sa comand si decat in state sunt modelele astea. astea se prind in isofix si cand sunt cu spatele la directia de mers...corectati-ma daca nu am inteles eu bine....

si eu ii fac lui Alex semnul de lapte si stie ce urmeaza dar nu face nimic inapoi dar e fff fericit ...sau poate nu sunt eu atenta si saracul copil o da el din manuta si masa se uita la cai verzi pe pereti

zmeurelele.... poate se indreapta vremea asta odata, ca asa mult imi doresc sa organizam o alta intalnire cu mamici si zmeurici,de data asta....ca pe prima am ratat-o

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ELENADA - felicitari pentru aparitia din revista!!!! Onesteanca faimoasa.:)) Pupici dulci.

Fetelor, am incheiat o noua saptamina de autodiversificare.

Filmuletul aici

Va pupam,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput