**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

eee ca ma enervez iar, am intrat pe amazon sa comand scaun si zice ca nu poate sa livreze la adresa scrisa gresesc ceva ?

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetele!
/// azi ne-am hotarat sa plecam la mare in mai, in antalia. patricia va avea 8luni si jumatate. vreau niste sfaturi, cine a plecat cu copilul miclamare, mai ales cu avionul,oare e problema? ce ar mai trebui sa stiu?
\\\inca ceva: i-am dat patriciei sa pape pana acum asa:
-pulpita de mar si para
-supica de radacini,pulpa de radacini si separat supica
-cereale cu orez mere si morcov(pe care nu le-aacceptat deloc, nici macar o lingurita)
-iaurtel
Cuce ma sfatuiti sa continui? ce sa-i mai bag nou?
multumesc frumos si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MELEEA - da, ai dreptate in ceea ce priveste modelele. Am observat ca nu sunt aceleasi cu cele de aici, din State, insa am citit pe BRITAX UK ca isofixul e un sistem de prindere international. Deci, intelegerea mea ar fii ca se aplica si modelelor europene.
Uite ce am gasit despre isofix aici

http://www.britax.co.uk/safety-centre/what-is-isofix

Cit despre Amazon, nu stiu ce sa-ti spun. De pe care incerci sa-ti comanzi, uk, us sau altul. Doar asigura-te ca livreaza si in Romania. Stiu ca si eu mai intimpinam dificultati cind eram in tara si incercam sa-mi comand cite ceva de pe site-ul lor.

Vroiam sa va mai zic ceva, da am uitat.

Revin,

Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

AH, mi-am adus aminte.

MOTANA - da, exista si varianta de care aminteai, ma refer la avion, da' am impresia ca tre' sa fie chiar bebelus, ca eu am vazut cosuletele alea si nu prea cred ca Bryce ar mai incapea in el, insa, nu am cercetat indeaproape subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, ma bucur ca e ok Edi, dar cred ca nici nu-ti faceai probleme
Cu dintisorul Laurei... .. probabil pt ca a aparut mai sus decat ma asteptam, sau poate tocmai atunci i-a aparut. Acum se vede si cand zambeste.
A, deci daca nu se vad parazitii in scaun, se pot vedea din sange?
Thea, of,of, doctorii astia...
Elena, cred ca nu strica o consultatie la kinetoterapeut, sau chiar la un dr. neurolog pediatru. Cel putin el o sa-i verifice toate reflexele de la cap la picioare.
Cornelia, si eu o sa le pun pe fete in picioare, macar sa stii ca pot sa stea si asa, bineinteles sustinute, si ca au o alta priveliste asuprea lucrurilor de la aceea inaltime.
Ayda, ce frumos trebuie sa fie sa fii din nou insarcinata.
clara, ce scump e Bryce

Meniul de azi: mar copt+para fiarta
la pranz cartof copt + brocoli si probabil sfecla rosie.
Am pus-o la fiert si sa vad daca e gata pana la ora mesei.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Motana, zic ca nu asociaza semnul cu lapte pentru ca il face foarte des, de pe la 6 luni, fara legatura cu foamea ei, iar cand vrea lapte face altfel, niste sunete pe care nu pot sa le scriu. Ca sa nu mai zic ca soacra-mea cand a vazut-o ca face asa a zis: "imi faci pa-pa"? stiu ca ar trebui sa ii zic si ei ce inseamna, dar mai repede invata Maria...

Si Mariei ii plac foarte mult cuvintele. Reclamele cele mai interesante nu sunt cele animate si colorate, ci cele care au cuvinte scrise pe ecran, e in extaz cand le vede. Ca sa nu mai zic cand se termina un film si ruleaza distributia, e cea mai fericita. Cred ca o sa-i placa sa citeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!!!!!

Aseara a dormit pe la 10 jumate ea si eu m-am chinuit si m-am sucit de pe o parte pe alta pana pe la 12 si ceva.Imi era asa de ciuda ca in alte seri asa asi fi vrut sa form mai repede dar nu ma lasa moata.Pe dos toate ce sa facem.Aseara am scos-o afara am mers la ceva cumparaturi asa de bine a dormit in marsupiu.,si a continuat si acasa somnicul .

Anemona stiu ca e cu mult mai usor sa o ai in pat langa tine ,pentru ca adoarme si ea si tu,dar pe de alta parte comoditatea noastra sa nu sew intoarca impotriva noastra in sensul ca pe viitor sa nu mai vrea sa doarma deloc in patut.Zici ca dintzucii nu schimba prea multe in somnicul de noapte ahhhh?Atunci tre'sa ma consolez cu ideea ca poate pana la un anisor o sa fie asa?

Alinutza RABDARE RABDARE Usor de zis si cred ca am spus suficient.
Si eu ii mai dau in unele seri Bonnisan ,dar nu am simtit vreo schimbare.

Inutza daaaa....si Stefi e asha dragalsa dimineata se trezeste ma apuca de nas gangureste in legea ei .Nu tre'sa zabovim mult ca daca nu o pun pe olita cand se trezeste face treburelele in pampers .

Patrisuca poti sa-i mai introduci broccoli,conopida,mazare ,linte,peste (daca vrei eu i-am dat),branzica ,kiwi,banana,mango.Acum depinde cum faci combinatiile ca sa ai succes.

gata merg nla ,mai arunc cate o privire.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata fetele, dau o cafea si o felie de tort mai tarziu cand il iau.

La noi vad ca e frumos afara,e soare si caldut,asa ca beau cafeaua,ii dau lui Alex fructe si iesim.

Clara e super tare Bryce,m-am amuzat tare aseara,i l-am aratat si sotului si l-a apreciat pt performante si el.

Moniland de ce le dai fructele gatite,nu le plac crude,ca alergii parca nu au.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!!!!
Gloria Adelina
Alexandru
Andrei Gabriel
Sara Ruxandra
Maria

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

multumesc monitza!
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi tot la fel...2-3 treziri pe noapte, se linisteste la san. azi noapte am dormit cu amandoi, caci tati a iesit in oras is pe urma a dormit in alta camera. tare bine a fost sa dorm cu baietii mei mici.

Meleea daca zice ca nu livreaza la aceasta adresa, inseaman ca nu livreaza in Ro. am patit-o si eu...asta e. Eu habar n-am de modele, ti-am dat numai site-ul. eu am Key1 de la marco si altul nu mai cumpar.
Moniland asa s-a intamplat la marco, ii dusesem scaunul de 3 ori consecutiv, tot la 2 zile si negativ...si in locuri diferite. Iar la analize i-a iesit...nu mai stiu ce: euzinofiliile marite parca. aia inseamna ca are paraziti, sincer nu i-am mai repetat analiza la sange de atunci.
Cornelia insanatosire grabnica la toti 4. Si Edi e tot dupa Crs-urile lui Marco, spre disperarea astuia. cand il las la el in camera e pericol...toate jucariile le vrea si marco nu i le da. ba mai mult zice ca e camera lui si el nu are ce cauta acolo.
Elenada azi cumpar revista,. sper s anu uit si sa o mai gasesc.
Anemona am inteles. super asa, cred ca abia asteptati sa mergeti! petrecere frumoasa azi!
Patrisuca noi am plecat cu Marco la 8 luni in Antalya. ai grija ca in mai e cam rece apa...e inceput de sezon. mai bine in iunie. Noi am luat laptele praf, borcanase si cereale cu noi. a fost excelent, copilul s-a simtit super. la turci e ideal de mers cu copii, ai toate conditiile necesare.

sunt in urma rau cu blogurile voastre si asa as vrea sa vad zmeureii si sa mai citersc...cine stie cand ajung sa o fac.

Maria, Gloria Adelina, Sara Ruxandra, Alexandru, Andrei Gabriel
sa cresteti mari si sanatosi puilor!

De dim. Edi a papat foarte bine branzica din lapte praf cu banana, suc de la porto, para si mar.

Acum i-am facut orez cu legume si carnita de vita. am mari emotii...abia astept sa se trezeasca sa vad daca papa.

fug sa iau un cadou, Marco merge la ziua unui prieten la ora 17 si nu i-am luat inca nimic.

si weekend fain sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput