Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flubby Buna fetele! Va doresc si eu (cu intarziere) La multi ani! o primavara minunata si senina ca voi! felicitari la toate mamicile pentru vestile bune de la eco Crissy _C legat de fitness si gimnastica, eu sunt fan gym si miscare pt ca altfel simt ca amortesc de tot si ma misc greoi, nu vreau sa fac reclama aici, dar eu merg la active center unde au tot felul de programe speciale doar pentru mamici si bebelusi, gym, masaj, dance, programe depregatire pt nastere...e adevart ca la unele din ele preturile mi se par cam maricele dar nah acu e dupa posibilitatile fiecaruia, eu personal merg la gym, poate ne vedem p-acolo; poti afla pe net mai multe detalii sau iti mai pot da eu dc vrei flubby 26s cu |
Flubby, merci mult de info , am intrat la ei pe site si am vazut ca intr-adevar, au o gramada de programe. Pe mine tot aqua gym m-ar tenta Le-am scris sa-mi dea si mie preturile, ca vad ca nu le au pe site... Tu cat platesti pentru gimnastica?
Cristina, fericita 26+ cu Patricia
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui mommy_to_be rocsy, suntem bine, multumim de intrebare Crissy, daca mai ai contractii din astea urate stai in patut si ia NoSpa si Uscosin supozitoarte Referitor la cezariana... sunt intr-u totul de acord cu ce a zis Carla... Daca asta ii ofera confort psihic viitoarei mame, de ce sa se streseze 9 luni cu gandul la o nastere naturala pe care nu o doreste? Stresul e un mare inamic al lui bebe, asa ca fiecare femeie ar trebui sa aiba dreptul sa decida cum va naste. Evoulutia stiintei ne-a oferit aceasta sansa. De ce sa nu profitam de ea? Mira fericita 29+cu Maya Alesandra minunea mea |
Mira, . N-au fost foarte urate contractiile - daca or fi fost contractii, ca eu n-am vazut sau simtit sa se stranga burtik - plus ca m-au lasat repede dupa ce m-am asezat. Eram eu pregatita cu No-Spa-ul, dar n-a fost cazul... Acum na, sper sa fi fost un incident izolat, ca tare mai vreau sa fac niste miscare, am ruginit de tot.
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui tutulyna salutare gravidutelor si va citesc mai rar,dar nu va suparati pe mine.nu am net acasa felictari tuturor pt rezultatele bune de la eco, sanatate si sa ajungem cu bine la ziua cea mare noi suntem bine.fara dureri.am luat 8,5kg. o singura prob, am arsuri de vreo cateva zile.nu stiu ce sa mai mananc...ma ustura pe gat parca as bea otet. voi aveti? cu ce va trece? avem deja carucir,scaun de masina si patut. luni ma duc la eco inca nu ne-am hotarat la nume 28s |
eu folosesc rennie e recomadat in sarcina,si nu iau niciodata o capsula intreaga musc sin ea ,o impart in trei,si se suge,eu am inghitit-o odata ,imi trec arsurile imediat,nu trebuie sa mananci ulei,grasimi, prajeli
fetita mamei
NIKOL30+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 9 saptamani
mommy_to_be spune:
Ruxi, nu te enerva degeaba, ca oricum asta nu o sa repare masina de spalat. Gandeste-te ca ti se putea intampla si tie in casa treaba asta... Se putea intampla oricui... Stiu ca e o cheltuiala in plus si nu e foarte placut, insa gandeste-te la comorile pe care le porti in pantec si nu te lasa afecta de lucruri care oricum nu-si gasesc rezolvarea astfel
Mira fericita 29+cu Maya Alesandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Bubu mie imi face monitorizare la fie control pentru evitarea sindromului transfuzor transfuzat care apare in general la gemeni identici, dar nu e musai, poate aparea si la cei diferiti, dar f f rar.
Eu am probleme cu rasul doar cand nu sunt insarcinata, atunci e jale, dar de cand sunt insarcinata din punctul asta de vedere am scapat. Am scapat si de pilozitate excesiva. Mai nasol cu cosurile din cap si de pe fata. Nu le mai suport. La Ale nu am avut asa ceva. Dar cum o sarcina nu seamana cu alta, asta e.
Nana sa vii cu vesti bune de la eco.
Felicit si eu mamicile cu bebei grasunei. Mie acum mi se pare ca ale mele sunt in urma, ca nu sunt in grafic, mi-au zis ca nu vor avea mai mult de cate 2.500 la nastere. Ale a avut 3 kg in cap.
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
aleesicoo spune:
stai linistita mommy, ca nu m am suparat , doamne fereste , te tachinam si eu un pic
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Crissy_C spune:
Mira, ca intrebai de saloane de epilare definitiva, e un salon care mie mi se pare foarte ieftin comparativ cu ce zici tu acolo, e langa Piata Norilor, deci mai aproape si de tine, si se cheama Bubbles. Il gasesti tu pe net,ca nu cred ca pot sa dau aici site-ul, si au preturile pe site... Eu n-am fost, dar ma batea gandul, dupa ce nasc, macar inghinal, ca acolo la mine e cu cantec, ma doare de ma urc pe pereti la ceara Dar oare nu exista contraindicatii la lumina asta intens pulsata sau cum se cheama, voi ce stiti?
nikolett2445 spune:
legat de cezariana ,o sa fac cezariana pt ca prima nastere a fost cu cezariana din cauza tensiunii marite,si aparusera si ceva sangerari pe acolo.
oricum din experienta va scriu ca nu m-am documentat deloc despre cezariana,stiam ce se intampla cu mine totul era normal contractiile ok veneau 15, 30 secunde apoi ma linisteam totul se intampla din creieri mei,stiam ca urmeaza durere,apoi relaxare ,dilatatie 4 cm ,apoi hotararea medicilor de a face cezariana,o operatie urata pe verticala de la buric la osul pelvian,dar sunt mandra de ea, importat e ca copilul a iesit ok si sanatos
fetita mamei
NIKOL30+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 9 saptamani
anamariam79 spune:
citat din mesajul lui bubu30 Apropos, vi s-a intamplat la careva sa zboare apa din masina pe la sertarul de detergent, ca asta asa face ? Ruxi 28 + cu |
Ruxi, daaaaa, cand era infundata de la detergent dadea apa afara pe lasertar. Sa scoata de acolo tot seraturl si sa curete, ca se depune detergent pe sub sertar. Poate merge dupaia si nu mai dai 1000 de lei pe una noua, sau pe reparatii.
Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker
NicoletaB spune:
Flubby- e vorba de parcul de langa garla (e rau, dar tot cu denumirea de garla am ramas)si padure.
Cand e vremea frumoasa eu ma plimb des prin padure.
E in capatul strazii, dupa stadion.
Arata foarte bine: gazon, bancute, pomi, felinare d-alea antice cu picior. Stai pe bancuta si te uiti la apa/padure.
24+