Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
mommy_to_be spune:
Crissy, merci de pont!!! Nu-mi vine sa cred ce preturi au. O sa ma duc la ei cu siguranta! Cat despre contraindicatii, acestea sunt:
* Sarcina;
* Leziuni inflamatorii si tumorale ale pielii
* Cicatrici recente
* Administrarea de produse fotosensibilizante: Vitamina A, Retinol, antibiotice
* Fire de par albe
* Boli de sistem
* Afectiuni ale sistemului nervos, epilepsie
Precauii:
* Piele bronzata;
* Chisturi sau tumori ovariene;
* Tulburari endocrine.
Mira fericita 29+cu Maya Alesandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Ruxi am vrut si eu sa iti spun. Fie e infundat ade la detergent, fie au folosit detergent manual care face enorm de multa spuma si da pe afara. Nu cred ca are rost sa dai bani pe o masina noua/ In plus daca au stricat-o s ao repare. E f simplu. Le retii din chirie.
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Crissy_C spune:
Mira da, super preturi fata de altii, sper sa fie si actualizate!
Legat de precautii, eu am ceva probleme endocrine, mici chestii pe la tiroida, aveam si pe la san un nodul inainte de sarcina, habar n-am ce sa zic... Mi-e teama sa nu creeze/ favorizeze noduli sau chisturi procedura in sine, ca sa nu mai vb de probleme mai serioase, nu vreau nici sa le pomenesc, ca tare frica mi-e de ele... Nu de alta, dar cum mai trece un an, mai descopera cercetatorii astia ca o chestia considerata inofensiva pana atunci provoaca cine stie ce... cum ar fi bronzarea la solar... sau mamografiile.
Cristina, fericita 26+ cu Patricia
bubu30 spune:
Fetele merci mult de raspunsuri legate de masina.
Dupa ce mi-ati zis am sunat la cineva din ziar care repara masini si acelasi lucru mi-a zis, dop de detergent sau daca nu e infundata in alta parte si in principiu se poate repara.Sper!
Ruxi 28 + cu
cris_09 spune:
burticile!
Un banc:
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. “Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta,” spuse privind fetele ingrijorate “singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra.” Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: “Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?” “Depinde,” raspunse medicul ” 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie.”
Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: “Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?” Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: “Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi.”
poze
Cristinacu Sebi+31+
AMR sapt
Jocurban spune:
Bubu, si eu am patit la fel cu masina de spalat... se infundase undeva sub sertarul de detergent, se "pietrificase" niste detergent acolo si nu mai trecea apa... dar s-a remediat cu o simpla curatare a sertarului si a spatiului de acolo.
Eu ma laud cu achizitionarea cerceilor pentru mazarichi (le-am pus si poza pe blog)!
I-am luat ieri, dar uitasem sa spun de ei, fiind asa preocupata de chestiile de sanatate... Prietena mea = nasa noastra de nunta, care va fi si nasa fetelor, s-a suparat tare pe mine ca n-am lasat-o pe ea sa cumpere, insa am avut motivele mele pentru care sa nu merg pe mana altcuiva: in primul rand felul cum sunt lucrati, n-am vrut sa risc sa se raneasca cu ei, sa se agate, sa se zgarie... iar apoi e si o chestiune de gusturi, mi-ar fi parut rau sa se procopseasca fetele cu cercei ce mie sa nu-mi placa si sa-i poarte doar de rusinea nasei... Acum prietena mea e suparata, sper sa-i treaca repede, i-am explicat cat am putut de voalat motivele, n-am vrut s-o jignesc, dar n-am convins-o de bunele mele intentii... Eu sunt genul care nu agreeaza bijuterii la copiii mici, nici lantisoare, nici bratari, din motive de securitate... iar ea e genul care... dimpotriva...
Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban Bubu, si eu am patit la fel cu masina de spalat... se infundase undeva sub sertarul de detergent, se "pietrificase" niste detergent acolo si nu mai trecea apa... dar s-a remediat cu o simpla curatare a sertarului si a spatiului de acolo. Eu ma laud cu achizitionarea cerceilor pentru mazarichi (le-am pus si poza pe blog)! I-am luat ieri, dar uitasem sa spun de ei, fiind asa preocupata de chestiile de sanatate... Prietena mea = nasa noastra de nunta, care va fi si nasa fetelor, s-a suparat tare pe mine ca n-am lasat-o pe ea sa cumpere, insa am avut motivele mele pentru care sa nu merg pe mana altcuiva: in primul rand felul cum sunt lucrati, n-am vrut sa risc sa se raneasca cu ei, sa se agate, sa se zgarie... iar apoi e si o chestiune de gusturi, mi-ar fi parut rau sa se procopseasca fetele cu cercei ce mie sa nu-mi placa si sa-i poarte doar de rusinea nasei... Acum prietena mea e suparata, sper sa-i treaca repede, i-am explicat cat am putut de voalat motivele, n-am vrut s-o jignesc, dar n-am convins-o de bunele mele intentii... Eu sunt genul care nu agreeaza bijuterii la copiii mici, nici lantisoare, nici bratari, din motive de securitate... iar ea e genul care... dimpotriva... Carla, 31+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ? Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
sa stapaneasca sanatoase cerceii. L anoi vor cumpara nasele, fiecare fata are cate o nasa, dar am ales eu modelul si tot, insa platesc ele.
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
nikolett2445 spune:
Eu ma laud cu achizitionarea cerceilor pentru mazarichi (le-am pus si poza pe blog)!
I-mi plac cercelusi mult,sa-i poarte sanatoase
fetita mamei
NIKOL30+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 9 saptamani
arturicii spune:
Hello!
Dupa o noapte nedormita sunt, desigur, zombie! Am mers de o mie de ori la baie, ba am dus si baietii la baie, ba s-au trezit ptr apa, etc.
Ha, sa vezi veselie cand vine si Sabina!
Carla, f frumosi cerceii, sa ii poarte cu placere; si nasei da-i alte idei de cadouri ca sa nu se simta ca nu mai are chiar nici un cadou util de facut.
Fug sa ma odihnesc ptr ca in 2 ore iau baietii si apoi parc si activitati, etc.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+
Flubby spune:
Crissy, Mira legat de epilare, eu mergeam inainte undeva unde tot asa era cam scumput, apoi din vara asta au adus un aparat si la abbate (salonul din dimitrie bolintineanu, piata rossetti) unde eu mergeam pt mani-pedi, vopsit etc, si au preturi competitive, (le gasiti pe site)...oricum asa cum spuneam si mai devreme sunt fff multumita, mai ales acum cu sarcina imi creste atat de rar ca zici ca acum imi dau primele fire de par din viata mea...nici mie nu-mi vine sa cred
legat de efecte secundare si mie imi era putin teama insa n-am avut nici unul, desigur trebuiesc respectate regulile de baza, sa nu fie pilea bronzata, sa nu faci baie 2 ore dupa, etc...va spun fetele de acolo ce e de facut
crissy, legat de preturile de la gimnastica, 10 sedinta de gym costa 300 ron, deci ar veni cam 30 ron sedinta, ceea ce mi se pare ok, mai nou eu mi-am facut abonamentul silver pt trim 3 de sarcina in care am ore nelimitate la gym, cursuri de pregatire nastere, puericultura..ai sa vezi in oferta
legat de aqua gym, si pe mine m-ar fi tentat pt ca mie imi place f mult apa si imi si face bine insa ei au contract cu pisicna de la hotel rin iar eu cum stau in chitila, mi se pare f departe si cred ca as face cam 2 ore pe drum, insa pt cine sta mai aproape am auzit ca e super piscina de acolo...bine pretul e ceva mai mare aici
fetele legat de contractii: eu de prin sapt 21 tot am experimentat contractii braxton hicks adik doar intaritura de burta fara durere de nici un fel; insa acum vreo 2 saptamani am avut ceva dureri ca la menstruatie si de burta si de spate insa de data aceasta fara intaritura...oricum m-am speriat si am fost la doctor dar se pare ca au fost de la altceva. din ce am inteles eu contractiile periculoase sunt acelea insotite de durere, adik si intaritura de burta si durere, daca e doar una fara cealalta inseamna ca: ori sunt BH adik ceva normal, ori nu sunt contractii....voua ce v-au spus dr-ii legat de dureri menstruale fara intaritura, sunt contractii sau nu? ca eu sincer nu stiu ce sa mai cred....deh si singurul meu neuron de blonda a dat bir cu fugitii
sorana sau vivela sau poate amandoua, ma iertati ca nu am retinut exact, care din voi a nascut prima data natural si a avut baietel de 4 kg? eu intentionez sa incerc natural (cu sau fara anestezie inca nu am hotarat, probabil cu) si ma tot gandesc ca daca se face bb foarte mare gen de 4 kg o sa-mi dispara si ultimul dram de curaj pe care il am sa incerc (zic asta pt ca eu am avut la nastere 3,750 kg iar fratele meu 4,400kg poate nu e relevant si probabil nu are legatura dar zic si eu deh) va rog daca aveti putin timp si chef povestiti-mi din experienta voastra, cum a fost daca greutatea mare e bb-lui a facut nasterea mai complicata, etc..
Nico B, nu stiam ca e parc langa padure si rau, nu am fost niciodata in partea aia, tu te referi la drumul din continuarea str. pacii? acela duce in spatele stadionului?
va pup burtici, o seara frumoasa la toata lumea, nopti linistite si vise placute
flubby 26s cu