Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana5255 spune:
Eu stiam ca cele mai nasoale contractii sunt cele cand ti se taie respiratie si ti se face burta piatra. Daca sunt 6 pe ora trebuie contactat medicul.
Cat despre streptococ clasa B, asa stiu eu de la prima sarcina, sa ma contraziceti daca nu e asa, e un streptococ pe care il are fiecare femeie in organism, dar nu se declanseaza decat la unele strict pe perioada sarcinii. El este foarte nociv ptr bebe in momentul nasterii, de aceea se pune antibiotic in perfuzie si parca i se administreaza si lui preventiv.
Mira hai ca mai e un pic.
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mommy_to_be spune:
rocsy, suntem bine, multumim de intrebare
Crissy, daca mai ai contractii din astea urate stai in patut si ia NoSpa si Uscosin supozitoarte
Referitor la cezariana... sunt intr-u totul de acord cu ce a zis Carla... Daca asta ii ofera confort psihic viitoarei mame, de ce sa se streseze 9 luni cu gandul la o nastere naturala pe care nu o doreste? Stresul e un mare inamic al lui bebe, asa ca fiecare femeie ar trebui sa aiba dreptul sa decida cum va naste. Evoulutia stiintei ne-a oferit aceasta sansa. De ce sa nu profitam de ea?
Mira fericita 29+cu Maya Alesandra
minunea mea
ioana1234 spune:
salutare fetelor,
Au trecut cam 8 capitole de cand nu am mai intrat pe aici, dar am avut pb cu internetul .
Eu am intrat in foaie de boala din 23 februarie, pentru ca faceam naveta cam 30 de km si cu gropile astea ma scutura maxi-taxi din toate incheieturile. In rest bebe e bine, la eco la 22 de saptamani dr a descoperit ca placenta are un grad 1/2 de maturare si niste mici mici hematoame . Mi-a spus ca deocamdata nu e nicio pb si ca o sa vedem la urmatoarea ecografie cum decurg lucrurile....mmmm eu ma cam stresez putin , dar sper sa fie bine.
Si eu voi face cezariana , pentru ca am avut 4 operatii la sold si exista riscul ca atunci cand ma voi dilata sa se disloce si asta e tot ce mi-ar lipsi. :)
Nu stiu cum sunt la voi noptile dar eu dorm din ce in ce mai agitata, am impresia ca nu mai am loc in pat ( desi e un pat mare) , ma trezesc loviturile lui bebita la 24 si la 4 dimineata ( sunt orele lui de joacA) si stau de povesti cu el cam juma de ora:) . Sotul spune ca e mai greu acuma cu mine decat cu bebelusul:) si spune, noaptea: Vai ! abia astept sa nasti , ca nu mai pot:)
Flubby spune:
Buna fetele!
Va doresc si eu (cu intarziere) La multi ani! o primavara minunata si senina ca voi!
felicitari la toate mamicile pentru vestile bune de la eco
Nico B, nu am incercat compotul de cirese/visine de la plus pt ca nu prea sunt fan compoturi dar te cred pe cuvant; in alta ordine de idei ziceai ceva de un parc din zona noastra care ar trebui sa fie gata candva, eu nu stiu nimik de asa ceva, despre ce este vorba?
Crissy _C legat de fitness si gimnastica, eu sunt fan gym si miscare pt ca altfel simt ca amortesc de tot si ma misc greoi, nu vreau sa fac reclama aici, dar eu merg la active center unde au tot felul de programe speciale doar pentru mamici si bebelusi, gym, masaj, dance, programe depregatire pt nastere...e adevart ca la unele din ele preturile mi se par cam maricele dar nah acu e dupa posibilitatile fiecaruia, eu personal merg la gym, poate ne vedem p-acolo; poti afla pe net mai multe detalii sau iti mai pot da eu dc vrei
Virginia si eu am avut in trecut probleme foart mari cu foliculita, peste tot, picioare, inghinal, axila si asta indiferent de metoda de epilat folosita, vara la mare eu aveam o groaza de bube pe picoare si crede-ma urate rau, asta pana am mers sa cer parerea unui dermatolog care printre alte mici remedii (pe care nu mi le amintesc dar care oricum nu au dat rezltat) mi-a recomandt sa fac epilare cu laser, ipl etc...initial nu am luat in calcul metodda pentru ca mi se parea f scumpa insa ulterior am cautat pe net si am gasit si la preturi mai bune, crede-ma chair daca este o investitite merita, nu mai am probleme cu bubele inestetice, parul imi creste ffff rar si pielea mea arata mult mai bine....recomand!
va poop burticute, fug la gym, revin
flubby 26s cu
tutulyna spune:
salutare gravidutelor si
va citesc mai rar,dar nu va suparati pe mine.nu am net acasa
felictari tuturor pt rezultatele bune de la eco, sanatate si sa ajungem cu bine la ziua cea mare
noi suntem bine.fara dureri.am luat 8,5kg.
o singura prob, am arsuri de vreo cateva zile.nu stiu ce sa mai mananc...ma ustura pe gat parca as bea otet. voi aveti? cu ce va trece?
avem deja carucir,scaun de masina si patut.
luni ma duc la eco
inca nu ne-am hotarat la nume
28s
n_a_n_a spune:
Crissy
Ioana (1234) felicitari pentru evolutia buna a bebelusului ! Daca medicul zice ca nu sunt probleme cu placenta, inseamna ca asa este, nu te ingrijora.
Sabina, sper sa reusim sa dormim amandoua la noapte !
Fetele, incep sa ma pregatesc de plecare, sa ma fac "frumoasa" pentru intalnirea cu iubiricea mica . Am emotii, ca de fiecare data cand urmeaza sa o vad ...
Azi nu cred ca mai intru, ca mi s-au anuntat niste prieteni in vizita dupa masa, cu intarziere, cu ocazia zilei de 8 martie. la toata lumea!
Nana 30 fix cuiubirici dulce, Adelina Ioana
mai avem un sfert!!!
anamariam79 spune:
Carla, cu tratament adecvat, se retrag, si e posibil sa nu te mai deranjeze niciodata. S-ar putea nici sa nu fie tulpina aia buclucasa. Cumnatica mea a avut rezultate pozitive la testul HPV dar nu mai stiu ce tulpini, nu-ti spun ce stresata a fost o perioada, pana a aflat ca de fapt nu era o tulpina naspa, a facut tratament vreo 3 luni, si e super ok acum. Ei i-au aparut simptome care sa o puna pe ganduri dupa ce a nascut fetita, si apoi a avut o sarcina oprita in evolutie. Probabil tot sistem imunitar scazut.
Oanarus, bine ca e bebelina bine si grasuna. Daca alte analize, gen glicemie, sunt ok, nu ai de ce sa-ti faci griji ca e mai mare. Nu-s toti bebeii facuti dupa tipar.
Nana, aiurea tare ca nu ai dormit. Stiu cum e, am avut si eu nopti din astea, nu cauzate de stomac, ci de sarcina pur si simplu. Vad ca de vreo 2 zile dorm de rup. O fi de la fierul asta nou pe care-l iau. Bafta la eco!
Bia, stai linistita. bebeii au perioade in care misca mai mult si altele in care misca mai putin. Daca imi amintesc bine, si eu pe la 22-24 tot asa eram stersata ca nu misca la fel, sau misca prea putin. Cu anemia si infectia urinara se rezolva.
Virginia, sanatate fericire si bani in casa noua! Chiar ma intrebam de ce cezariana la 37 de sapt. dar am vazut apoi de placenta ta. Legat de epilat, daaaa, eu raportez iritatii serioase dupa, fie ca e cu lama/ceara sau aparat. Si la subbrat, si inghinal. Le-a vazut si medicul si mi-a zis ca nu-i plac, si sa dau cu Betadina. M-am simtit asa naspa, cand a zis "ce-i cu iritatiile astea, nu-mi plac", uf. Dau cu betadina, desi scrie pe prospect ca nu e indicat la gravide si nou-nascuti, dar daca el a spus, banuiesc ca stie mai bine. Nici cu padurea nu pot sa stau. Clotrimazolul are efect? Trec mai usor? Flubby, tu zici de laser? Hmmm, poate... candva....
Contractii.... hmmm, si eu tot numai dureri ca la menstruatie am. Dar daca iau no-spa si stau cuminte in pat, trec.
In alta ordine de idei, va spuneam ieri ca a venit patutul, si aseara evident ca nu am rezistat si l-am montat. Singura singurica, ca nu mai aveam rabdare, si oricum nu aveam ajutor. A durat mai putin de o ora, mai mult mi-a luat pana mi-am dat seama care suruburi pe unde vin.
Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker
aleesicoo spune:
ola gagicute burticute
nana , bafta la eco sa vii numai cu vesti bune
momy si eu am fost la eco si nu mi ai felictat bebelina grasuna(glumesc st lin)
apropo de burtica ziceai ca se intareste, pai daca o vezi pe micuta mea cu se strange toata intr un loc si imi face in burta un mare guguloi zici k acum iese prin buric, si i am zis dr si mi a zis k e normal iar de intarit din cauza ca stai pe scaun si devine incomod
apropo fetelor voi mergeti la morfo fetala de 32 d sapt?
si pun si eu linkul unde am mai adaugat o pozica cu burtica facuta acum 2 zile
http://entertainment.webshots.com/album/575257567kdZVuE
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
bubu30 spune:
Ola, ola
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco !
In ceea ce priveste cezariana mie dr. mi-a zis ca datorita placentei mele posterioare care acopera integral colul cezariana e obligatorie.
In plus, am gemeni si nu as naste natural sa pateasca ceva careva din ei, mai ales ca la mine e o sarcina f. mult asteptata si obtinuta artificial, dupa alte cateva incercari
Deci eu una nu as fi nascut natural pt. nimic in lume in situatia mea !
Referitor la culturile de col - nu mi-a zis dr. nimic despre recoltare pana acum
Fetele care aveti peste 30 saptamani, faceti si monitorizare inainte de eco ? Mie mi-a zis ca vineri imi face deja (la 29 sapt)
In rest abia acum incep sa ma simt deprimata si fara nici un chef, mai ales ca m-am enervat aseara super tare si nu imi pot reveni - m-a anuntat sotul ca a fost la chiriasii nostri si au stricat masina de spalat (care avea doar 2 ani), si mie numai asta nu imi lipseste acum sa scot vreo 1000 lei sa cumpar alta.
Imi vine sa ii strang de gat! dar ma abtin sa ma duc acolo sa le zic cateva ca nu-mi permit acum sa ma enervez urland la ei
Apropos, vi s-a intamplat la careva sa zboare apa din masina pe la sertarul de detergent, ca asta asa face ?
Ruxi 28 + cu
mommy_to_be spune:
Ale, imi cer scuze, dar chiar am uitat, pentru ca am citit pe rand, nu tot odata. Atata ca nu am scris pe moment ca eram f ocupata. Oricum, felicitari si tie pentru bebelina grasuna si sanatoasa. Referitor la ce zici tu, ca se strange bebelina intr-o parte sau alta, asta mi se intampla si mie. Insa ieri mi-a fost pur si simplu foarte tare burta in mod constant... S-ar putea sa fie de la scaun, k deja am ajuns la limita.
Sabina, ai dreptate, mai e putin
Referitor la foliculuta, si prietena mea cea mai buna a avut problema asta inghinal, de la epilatul cu ceara si la fel, doctorul i-a spus ca singura modalitate sa scape de problema e epilarea IPL,cu laser Am fost si eu la vreo 3 sedinte inainte de sarcina, insa cum am rams gravi a trebui sa intrerup ca e contraindicat. Flubby, tu unde mergi? Si ce preturi au pt inghinal total? Ca eu ma duceam pe langa Romana, la Slim Art, si era 90 de euro sedinta. Dupa ce voi termina de alaptat vreau sa ma duc din nou. Chiar merita investitia dupa 6-8 sedinte o data la 6 saptamani mai mergi o data pe an.
Mira fericita 29+cu Maya Alesandra
minunea mea