Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

si eu am gasit minge dintraia aici cu 10 euro,zilele astea ma duc sa o cumpar,intradevar e foarte buna.
btz_ovi e bine daca tia recomandat doctorul,nu mai retin excat ce ai scris in mesajul de atunci.normal ca doar stie doctoritza ce sa iti dea,mai ales ca stie ce ai si restulmie azi asa mia zis ca in timpul sarcinii canesten este interzis,ca si eu am crema cumparata de cand am mai avut onfectia asta si am vrut sa o mai folosesc dar nu mia dat voie.

18+

Dar totusi o graviduta de aici folosea canesten ovule.Nu mai tin minte exact cine,cred ca Tina.
Pana la urma ce ti-a recomandat?Eu am scapat usor,insa sotulului dermatologul i-a dat o plasa intreaga de unguiente,creme si antibiotice.Mi-e si mila de el cu cate chestii se da
Vai,pe mine m-a apucat de ieri o pofta nebuna de placinta cu mere si scortisoara,de aia bine rumenita si cu zahar pe deasupra asa crocant .Abia am terminat cu aluatul,acusi urmeaza sa curat merele si pe la 8 il astept pe sotul meu acasa cu cina si desertul,mai ales ca si noi astazi sarbatorim un timp mai scurt de cand am avut prima intalnire
Va

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare!

Inca o grasunica la orizont. Ne-am intors de la eco, avem si filmulet. Pasarica e batuta-n cuie. Suntem bine sanatoase, cel mai important. Bebe are 523g si totul e ok. A fost cam rusinoasa, si-a tinut fata ascunsa dupa manute tot timpul. O secunda am putu zari fetisoara, iar sotul a decretat ca seamana cu mine ca are nasul carn. Ne-am bucurat ca am vazut-o, ne era tare dor de ea.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Si mie imi place cum arata prima pagina. Multumim Elena!

...dar o sa arate si mai bine cand o sa am si eu un carucior

tina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor2010, mai patesc si eu dureri d-astea, mai ales cand sunt obosita. Stai linisita in pat sau pe fotoliu, dar la 45 grade, nu un fund, ia un nospa si o sa treaca.
La mine bebelina e cu capul in jois (asa a fost de la inceput) si cand se gheia o pauzaste ma doare ingrozitor. Nu va spun ce senzatii am cand intinde mainile spre colul meu, parca sta sa iasa prin vagin.

cris, felicitari pentru bebelina! Chiar ca e dolofana, foarte bine sa fie sanatoasa.

22+
Vine o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Salutare!

Inca o grasunica la orizont. Ne-am intors de la eco, avem si filmulet. Pasarica e batuta-n cuie. Suntem bine sanatoase, cel mai important. Bebe are 523g si totul e ok. A fost cam rusinoasa, si-a tinut fata ascunsa dupa manute tot timpul. O secunda am putu zari fetisoara, iar sotul a decretat ca seamana cu mine ca are nasul carn. Ne-am bucurat ca am vazut-o, ne era tare dor de ea.

Cris 21+ cu

Felicitari! E grasunicá grasunica voastra .
Ai zis ca ai filmulet de la eco.Imi pot spune ce extensie are si cu ce il deschideti voi?Caci si eu am unul de la ecografia din ian si nici acum nu am reusit sa il vizionez caci nu gasesc cu ce sa il deschid

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

si eu am gasit minge dintraia aici cu 10 euro,zilele astea ma duc sa o cumpar,intradevar e foarte buna.
btz_ovi e bine daca tia recomandat doctorul,nu mai retin excat ce ai scris in mesajul de atunci.normal ca doar stie doctoritza ce sa iti dea,mai ales ca stie ce ai si restulmie azi asa mia zis ca in timpul sarcinii canesten este interzis,ca si eu am crema cumparata de cand am mai avut onfectia asta si am vrut sa o mai folosesc dar nu mia dat voie.

18+

Dar totusi o graviduta de aici folosea canesten ovule.Nu mai tin minte exact cine,cred ca Tina.
Pana la urma ce ti-a recomandat?Eu am scapat usor,insa sotulului dermatologul i-a dat o plasa intreaga de unguiente,creme si antibiotice.Mi-e si mila de el cu cate chestii se da
Vai,pe mine m-a apucat de ieri o pofta nebuna de placinta cu mere si scortisoara,de aia bine rumenita si cu zahar pe deasupra asa crocant .Abia am terminat cu aluatul,acusi urmeaza sa curat merele si pe la 8 il astept pe sotul meu acasa cu cina si desertul,mai ales ca si noi astazi sarbatorim un timp mai scurt de cand am avut prima intalnire
Va

Us
My Baby Boy

Da, mie mi-a prescris doctora Canesten ovule si nu este interzis in timpul sarcinii.

tina 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Salutare!

Cris 21+ cu

Bravo! Felicitari pt vestile bune!

tina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am uitat ceva. Bebe a ras nevoie mare la un moment dat. Cred ca il gadila d-na dr. cu aparatul

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

burtici eu ma duc pan la doctoritza sa vad de nenorocita asta de candida...ca nu mai pot sta asa pana pe 22,ma duc makr sa vad dak imi da ceva sa iau pana atunci.sper sa rezolv ceva

18+

du-te draguta si rezolv-o...nu astepta ca nu are sens...o sa fie bine...nu te ingrijora...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata fetelor, la noi e abia 6.30, sotul e treaza de la ora 6 cred ca de emotii nu a mai putut dormi, da nu vrea sa recunoasca .
Azi e ziua cea mare, avem programare la ora 9, pana ma cantareste, luat urina, tensiune, puls, pana ma controleaza asistenta cred ca intru la doctor pe la 10-10,30, ne lasa acolo sa fierbem in suc propriu.
Barbatamiu a pregatit camera de filmat de asera, e asezata frumos langa usa sa nu o uite cumva.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

adorabil sotul tau...dragul de el ce se mai streseaza...sunt sigura ca va fi f grijuliu si rabdator cu puiutii lui... tinem pumnii!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput