Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

cris...ne bucura vestile bune..
azi si pe mine m-a durut toata ziua burta..cred ca mi-a fost frig la picioare si de-aia.. sper sa-mi treaca..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris2010 , felicitari pentru fetita. Multa sanatate si in continuare
Btz ovi, multi ani fericiti inainte si distractie placuta in seara asta.
Eladea si eu tind sa o cred pe gagica care lucreaza la vama si care mi-a zis ca taxele platite pt produsele pe care vreau sa le cumpar din SUA nu sunt chiar mici...si de aceea am hotarat sa nu imi complic viata si sa fac cumparaturile in tara, chiar daca imi ramane sufletelul pe site-urile astea de cumparaturi din America.

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Am uitat ceva. Bebe a ras nevoie mare la un moment dat. Cred ca il gadila d-na dr. cu aparatul

Cris 21+ cu

Ehe. Si bebelina mea se juca cu sonda ecografului. O impingea cu un picior sau o manuta (depinde pe unde era sonda pusa).

22+
Vine o !

Mergi la inceput

fetelor..am pozat burtica..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Multumesc, fetelor pt felicitari. Sa dea DD sa fie toti delfinasii sanatosi si mamicile lor, binenteles.

Btz_ovi, filmuletul este winamp media file si l-am putut vedea si in windows media player.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna burtici si de la mine!
Oana woow ce misto ca pleci in vacanta. Si eu am fost in Egipt in 2008, super misto. Is curioasa unde mergi si cat a costat biletul. Mi-as dori sa merg din nou insa nu cred ca voi reusi prea curand.
Cris tare ma mai bucur pentru vestile bune, doamne ajuta-ne pe toate. Maine si eu merg la eco si sper sa va dau si eu vesti bune
In ce priveste miscarile bebelului, am imprsia ca am simtit si eu niste fluturasi zilele trecute, dar de atunci nimik. Poate ma insel eu, cine stie

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris felicitari pentru vestile bune!

ce grasunele sunt fetitele...al meu bebelin la 21 sapt fix avea 400 grame

mi-am schimbat semnatura azi implinim 23 saptamani fix

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cris2010 , felicitari pentru fetita. Multa sanatate si in continuare
Btz ovi, multi ani fericiti inainte si distractie placuta in seara asta.
Eladea si eu tind sa o cred pe gagica care lucreaza la vama si care mi-a zis ca taxele platite pt produsele pe care vreau sa le cumpar din SUA nu sunt chiar mici...si de aceea am hotarat sa nu imi complic viata si sa fac cumparaturile in tara, chiar daca imi ramane sufletelul pe site-urile astea de cumparaturi din America.

Paula, 20+ cu

hai sa-ti dau un pont...sau cel putin sa-ti zic cum fac eu...

pt Eric am cumparat in special hainute/incaltaminte din UK...sunt mamici care aduc de dincolo, sigur, contra unui comision +transport...daa te intere iti dau detalii..

nu m-am bagat la cumparaturi mari, alea le-am luat din tara...dar stiu ca poti comanda si din Europa si e mai ieftin decat din USA (cel putin dpdv transp.)

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

fetelor eu mi-am pus apa calda intr-o sticla si o tin intre picioare 2-3 minute..apoi o mut mai spre genunchi si o tot plimb.. de regula ma ajuta cand racesc de la picioare..credeti ca are ceva??

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

si eu am gasit minge dintraia aici cu 10 euro,zilele astea ma duc sa o cumpar,intradevar e foarte buna.
btz_ovi e bine daca tia recomandat doctorul,nu mai retin excat ce ai scris in mesajul de atunci.normal ca doar stie doctoritza ce sa iti dea,mai ales ca stie ce ai si restulmie azi asa mia zis ca in timpul sarcinii canesten este interzis,ca si eu am crema cumparata de cand am mai avut onfectia asta si am vrut sa o mai folosesc dar nu mia dat voie.

18+

Dar totusi o graviduta de aici folosea canesten ovule.Nu mai tin minte exact cine,cred ca Tina.
Pana la urma ce ti-a recomandat?Eu am scapat usor,insa sotulului dermatologul i-a dat o plasa intreaga de unguiente,creme si antibiotice.Mi-e si mila de el cu cate chestii se da
Vai,pe mine m-a apucat de ieri o pofta nebuna de placinta cu mere si scortisoara,de aia bine rumenita si cu zahar pe deasupra asa crocant .Abia am terminat cu aluatul,acusi urmeaza sa curat merele si pe la 8 il astept pe sotul meu acasa cu cina si desertul,mai ales ca si noi astazi sarbatorim un timp mai scurt de cand am avut prima intalnire
Va

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

uii vreau si eu placintutza de aiapoi mie mia dat nsite ovule da cik is ovule de fapt is niste pastile lunguiete ovale care au un aplicator si un unguient se numesc....Nystatin Lederle Kombi...numa Dumnezeu stie ce denumire e asta doar is nemti asa ca nu ma asteptam sa inteleg,uite mie nu mia dat nimic pentru sotz,am si uitat pe moment sa o intreb,dar oricum am programare pe 22 la ecograf si oricum pana atunci facem pauza la ca am tratamentul asta pentru 10 zile.

18+

Mergi la inceput