Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Asa, ref la gasca mea de gemenoase, io am luat deja 9 kile, nu stiu frate unde le-am pus, fundu-i tot mititel, picioarele si mainile ca betele, la fata, burta si tate sunt umflata si mare rau, seman leit cu bau-bau! La capitolul topaiala, strumfita din stanga bocane de zor, cel din dreapta un puturos, ca de obicei, da la sictir o data din zi, cred ca-l supara o musca !

Ref la masute infasat, alte marafeturi si maruntisuri, mai subtire, mai lasati si pt dupa=nastere sa vedeti daca chiar aveti nevoie, nu va aglomerati casa cu tot soiul de mobile "de sezon" care dupa cateva luni nu mai trebuiesc.
De ex la mine, am luat pt camera Alesiei tot ce se putea, tot ce discutasem cu fetele de la odisee, bifam toate listutele posibile, luat toate mobilele, toate anexele, etc.
Am venit la doua de la spital cu copilul, am pus-o in pat, am admirat-o cu totii, ea inca dormea, eu stateam closca in mijlocul camerei mandra nevoie mare de ce clocisem, povesteam de toate.
La un moment dat s-a trezit si a inceput sa planga.
Brusc sor-mea a trebuit sa raspunda la un tel urgent si a plecat in alta camera, mama si-a amintit ca-i arde mancarea pe foc, unchiu ca a lasat farurile aprinse la masina, in 2 min eram singura cu un copil urlator, si toate sfaturile si mobilele din jur nu-mi dadeau nici o ideea a ce trebuia sa fac cu un copil de 3 zile!
Pe seara eram terminata deja, obosita, nu reusisem s-o alaptez, baie nici atat, lumea plecase la culcare, in casa se facuse liniste, si eu stateam inca cu copilul in brate, operatia ma durea, mi-era somn, vroiam si eu sa dorm si eram atat de singura!
Dupa alte ore am lasat in urma camera cu toate cele cumparate, si cu copilu m-am intors in dormitorul nostru, am pus-o intr-un cosulet pe o cutie cu carti langa pat, o pereche de chiloti albastri pe veioza de pat pt lumina difuza (neatinsa a ramas si-n ziua de azi lampa de veghe si veioza de alaptare), doua perne la spate pt alaptat (fotoliul de alaptat a ramas cu praf pe el) m-am intins langa barbat si asa au trecut in liniste primele luni de viata! De schimbat am schimbat-o pe noptiera, baie direct in cada... Camera a fost piesa de muzeu, o prezentam la musafiri, frumoasa, curata, rupeam gura targului !

Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, merci pt sfaturi.Ma intereseaza detaliile despre mamicile care aduc lucruri de dincolo...
Am tot vazut fetele facand comparatii de preturi si de aceea am vrut sa cumpar caruciorul si patutul din SUA. La noi, daca nu sti ce sa cumperi, risti sa te tepuiesti.Eu vreau si calitate si pret...
Si chiar nu stiu ce sa cumpar. Prima data am auzit de marci de carucioare si accesorii de aici, de la voi.Hainutele le pot cumpara nu ma prea intereseaza, multe am primit deja si oricum nu tb sa ma tina mult...Pb mea sunt lucrurile mai mari, pe care nu as vrea sa le schimb tot la 3 luni

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bravo, Sheri, ne mai trezesti la realitate. Nu stiu cum sa zic, dar asa viitor prevedeam si eu la multe chestii pe care vroiam initial sa le cumpar.

Angharad , aici (http://www.body-art.ro/) gasesti despre ce vorbeam cu gimnastica acvatica. Mie mi se par cam scumpe sedintele. Eu mi-am luat un abonament normal cu 250 E pe sase luni si pot sa ma duc de cate ori vreau.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya ma mir cum de ti-a spus de pauza de ,noua nici dr nici dermatologul nu ne-a interzis,din contra dermatologul i-a dat sotului o crema care putea fi folosita si ca lubrifiant,iar mie imi atenua durerile din timpul actului.Acum depinde de la caz la caz.Iar pt sotul tau...cel mai bine e sa mearga si el la un dermato,deoarece nu numai tu trebuie sa te tratezi,si el a luat boala si trebuie tratata.In legatura cu placinta :pai abia am pus-o la cuptor,ai timp o ora sa ajungi nu?Eu te astept cu cea mai mare placere

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, felicitari pentru grasunica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Mycya, Nystatin se da si la noi, de obicei se iau pastilute impreuna cu antibiotice ca sa nu faci candida. Ca tie ti-a dat unguent e si mai bine, se duce unde trebuie
Shery, mare dreptate ai... multa lume se pregateste cu toate cele pt copil, si patutul si multe altele ajung piesa de muzeu. Eu totusi inca sper ca la macar atata sa ma tin de cuvant, fiecare cu patul lui, mai mult nu promit, o sa vad la momentul potrivit. Sa nu mai spui ca semeni cu bau-bau .
Mie una care nu stia ca-s pregnant mi-a zis ca sa nu-mi fac griji, ca se mai ingrasa lumea iarna

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Test semnatura

Cris 21+ cu Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cris felicitari pentru vestile bune!

ce grasunele sunt fetitele...al meu bebelin la 21 sapt fix avea 400 grame

mi-am schimbat semnatura azi implinim 23 saptamani fix

Bulina 23+ cu

Mai , fetelor, eu sunt putin nelamurita cu saptamanile astea.
Dupa UM am 21 s si 4 zile, dupa masuratorile de azi mi-a zis ca bebe are 22 s si 2 zile. Eu stiu sigur data conceptiei, si tot timpul m-am gandit ca bebe e mai mic cu cateva zile fata de varsta dupa UM, asa imi aparea si pe eco de pana acum.
In concluzie, poate bebe sa se dezvolte mai mult decat trebuie, sau mai repede? Sper ca am fost destul de coerenta.

Cris 21+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineata si le la mine!

Stefania, multumim pt micul dejun! Foarte gustos!

Puiutz, Cris, bafta la eco si va asteptam cu vesti bune!

Intr-adevar sunt tare frumoase lucrusoarele pt copii dar nici eu nu vreau sa investesc f mult, mai ales ca vrem sa ne mutam.

Am sa cumpar strictul necesar de aici http://www.babiesrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957

Va doresc o zi buna!

tina 20+

Livreaza si-n Ro? Care-s scorurile per kil? Taxe manipulare postale, etc?

Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya ma mir cum de ti-a spus de pauza de ,noua nici dr nici dermatologul nu ne-a interzis,din contra dermatologul i-a dat sotului o crema care putea fi folosita si ca lubrifiant,iar mie imi atenua durerile din timpul actului.Acum depinde de la caz la caz.Iar pt sotul tau...cel mai bine e sa mearga si el la un dermato,deoarece nu numai tu trebuie sa te tratezi,si el a luat boala si trebuie tratata.In legatura cu placinta :pai abia am pus-o la cuptor,ai timp o ora sa ajungi nu?Eu te astept cu cea mai mare placere

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

da nu mia interzis doctorita,am zis ca fac eu pauza pentru ca dak el nu ia nimic si eu ma tratez pe urma iau iar de la el.si numai bine knd ma duc atunci vom vb si de asta.
vai as lua acum avionul sa vin sa pap
Bumblebee alea de fapt is tot ovule adik tot inauntru tre sa le introduc,mi sau parut ciudate cand am vazut ca nu is ca alea care le mai cumparam eu de aksa,rotunde mai moi...dar tot asa se dizolva,oricum imp e sa imi treaca
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cris felicitari pentru vestile bune!

ce grasunele sunt fetitele...al meu bebelin la 21 sapt fix avea 400 grame

mi-am schimbat semnatura azi implinim 23 saptamani fix

Bulina 23+ cu

Mai , fetelor, eu sunt putin nelamurita cu saptamanile astea.
Dupa UM am 21 s si 4 zile, dupa masuratorile de azi mi-a zis ca bebe are 22 s si 2 zile. Eu stiu sigur data conceptiei, si tot timpul m-am gandit ca bebe e mai mic cu cateva zile fata de varsta dupa UM, asa imi aparea si pe eco de pana acum.
In concluzie, poate bebe sa se dezvolte mai mult decat trebuie, sau mai repede? Sper ca am fost destul de coerenta.

Cris 21+ cu Natalia

si mie la inceput mereu imi spunea ca bebe e in urma cu 2 zile..si daca dupa UM data nasterii ar fi 07.07, la inceput era 12.07, apoi 09.07

apoi la 12 saptamani fix avea si el tot atat...dupa aia mereu era mai mare..acum e cu 1-2 zile mai mare (adica la Iosup cu 1 zi, la DInu cu 2)...depinde mult de cum statea bebita la masuratori...

deci e posibil...sa nu mai zic ca mama si pe mine si pe fratele meu ne-a nascut inainte de termen, mari si grasuni! eu cica m-am nascut la 8 luni si 3 zile si aveam vreo 3.7 kg

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput