Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

ESTE UN PIC LATA PRIMA PAGINA, MAI AM CEVA DE REMEDIAT LA EA, DAR ACUM NU MAI POT CA AM DE LUCRU SI MAI AM 50 MIN SI PLEC ACASA.

SA SCOT SI NR. CARUCIOARELOR SAU SA LE LAS TOT ASA ????

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Lasa numarul de carucioare, sa vedem si noi cum stam. cati albastri, cate roz...

22+
Vine o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici,iarasi nu pot sta mult ca am o gramada de treburi "domestice"
Mycya mie dr mi-a recomandat Clotrimazol unguient si ovule,sau canesten,insa nu am luat canesten deoarece erau de 10 ori mai scumpe.Iar pe prospectul de la Clotrimazol scrie ca trebuie folosit cu prudenta in primul trimetru si atat.Eu zic ca dr stia ce imi recomanda,sa nu faca rau la bebe,caci stie dansa prin ce am mai trecut.
Carla in Barlad am gasit magazinul.Spre uimirea mea,aceleasi produse la alte magazine mai "de fite" de cateva ori mai scump.Acesta practic este un fel de mini-depozit,nu stiu cum sa explic.
Puiutz si eu mi-am facut testul cu verigheta de zeci de ori si imi arata ca o sa am fetita si cand colo am una bucata cuculete
Oanna pai daca vrei ti-l cumpar costumasul si ti-l trimit prin Cargus de la firma sotului.Ce zici?
Se vorbea de box si fotbal.Pot spune ca bebe meu e atat de atent cu mine,misca asa usor si incet incat nici nu il simt foarte tare.Am citit intr-o carte astazi ca in perioada asta bebeii dorm injur de 16-20h.
Va pup pe toate

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mie nu mi-a mers pana acum cateva minute forumul. Spuneau astia de la DC ca nu stiu ce construiesc.
Bamboletta, sa ne spui si noua de unde iti gasesti mingiuca.
Si mie imi apare prima pagina mai lata, dar stai linistita Elena, e timp pt toate, numai graba nu-i.
Va pup, ma duc sa ma plimb cateva minutele

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sunt de acord cu Adriana, lasa nr de carucioare, e fain si asa

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu am gasit minge dintraia aici cu 10 euro,zilele astea ma duc sa o cumpar,intradevar e foarte buna.
btz_ovi e bine daca tia recomandat doctorul,nu mai retin excat ce ai scris in mesajul de atunci.normal ca doar stie doctoritza ce sa iti dea,mai ales ca stie ce ai si restulmie azi asa mia zis ca in timpul sarcinii canesten este interzis,ca si eu am crema cumparata de cand am mai avut onfectia asta si am vrut sa o mai folosesc dar nu mia dat voie.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau!

uf, din motive tehnice n-am mai putut intra pe forum...

Andreea, pt tine in mod special accept sa mai vina 2 baietei in gashca... cat despre site-urile cu lucrusoare...hmmmmm...ce sa mai zic... eu din pacate nu ma mai arunc, ca si asa am destule ...asa ca zic pas...dar voi norocoaselor... care sunteti la primul/primii bebei...

Denisa, nici eu nu merg in cluburi, prefer un restaurant bun... dar la insistentele prietenelor si cu ocazia zilei de 8 martie am cedat si am zis hai sa vad si eu un spectacol de stirptease la viata mea... oricum, fumul nu s-a prea simtit pt ca era un club mare si inalt si aerisit...dar muzica era prea puternica asa ca am cedat si am venit acasa... degraba nu mai pun picioru' in club...

Elena, eu ziceam de produsele SANOSAN. Am folosit si pt Eric,creme si sampon... astea pt gravi inca nu le-am desfacut ca mai am ceva ulei si vreau sa-l termin pe ala...dar asa cum am zis am incredere in produsele nemtesti...

revin!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

azi am avut mult de lucru la birou si apoi in drum spre casa sa iau niste lapte...punga avea vreo 3 kg :(

acum ma doare putin burtica...in partea de jos...nu stiu cum sa va explic, dar durerea e in partea de jos, spre ligamente, nu ma doare burtica efectiv voua vi s-a intamplat cand ati facut putin efort? acum stau cuminte in pat, dar imi e cam frica...ma tot gandesc la col

eu tot citesc si uit ce am citit parca undeva scria ca apar dureri dupa efort...ca e normal...dar cine mai stie

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Si eu am zis ca comand caruciorul si patutul din SUA, dar inca nu mi-e f clar cum e cu taxele...Eu m-am interesat, si cate persoane , atatea pareri.Unii spun ca nu se platesc taxe, se plateste doar transportul, o gagica care lucreaza la vama mi-a zis ca se platesc taxe si nu sunt mici deloc...eu m-am lasat pagubasa, si cred ca fac cumparaturile in Ro...

Paula, 20+ cu

intra pe un site american care livreaza si in Ro...du-te cu comanda pana aproape de final, si acolo o sa-ti estimeze si shippingul..o sa vezi ca te indoaie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi am avut mult de lucru la birou si apoi in drum spre casa sa iau niste lapte...punga avea vreo 3 kg :(

acum ma doare putin burtica...in partea de jos...nu stiu cum sa va explic, dar durerea e in partea de jos, spre ligamente, nu ma doare burtica efectiv voua vi s-a intamplat cand ati facut putin efort? acum stau cuminte in pat, dar imi e cam frica...ma tot gandesc la col

eu tot citesc si uit ce am citit parca undeva scria ca apar dureri dupa efort...ca e normal...dar cine mai stie

Bulina 22+ cu

Si mie mi s-a intimplat!
Acum de cand sunt racita si nu mai fac nimic, decat sa stau in pat, nu ma mai doare nimic.
F bine ca stai in pat! Ar fi bine sa iei un nospa si incearca sa=ti relaxezi burtica,... nu sta incordata.

tina 20+

Mergi la inceput