Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
felicitari dragaicapentru pereche
si sa fiti bine si sanatosi si sa duci sarcina bine pana la termen si poate nasti si natural
puyutzfelicitrai si tie pentru baietel

18+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor am ajuns, fac si eu comanda de carucioare ![]() ![]() ![]() Gata m-am linistit misca de nu se mai poate, roakerii lui mama, sunt unu deasupra celuilalt. La fetita exista niste dubii, 80% fata, sotu face rugaciuni pana pe 7 aprilie cand mergem la morfofetala. Din pacate doctorul meu a fost chemat de urgenta la o embrioreductie asa ca am ramas cu o alta doctorita, a fost super amabila si draguta care mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile si paranoile mele. Masuratorile sunt bune, copii sunt in grafic, diferenta dintre ei este de 1 mm, cervixul 39 mm, cica e foarte bine, tensiunea buna, pulsul la fel. Mi-au schimbat vitaminele, mi-au dat Preg-Vit, se dau numai pe reteta. Nutritionista a fost multumita de greutate, 62 de kg....la cantarul lor. A zis daca continui asa am sanse mari sa nasc natural.....e prea devreme sa fie 100 la 100 siguri dar daca o sa fie bine cica exista o posibilitate. Am intrebat de triplu test si mi-au zis ca riscul la mine este redus din cauza asta nu m-au trimis sa fac testul, eu totusi as vrea sa-l fac asa ca am sa incerc sa-mi fac maine o programare la privat. Ce mai sunt extaziata c-am vazut bijuteriile bebelului, are mama baiat, acum barbatu e cu sufletul la gura, eu sunt calma, ambele variante in convin ![]() ![]() ![]() ![]() Acum astept morfofetala pe 7 aprilie ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
FELICITAAAAAARIIIIIIII!!!!
ti-am zis eu ca asa va fi...adica o fata si un baiat....*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Seara buna, burtici! Acum ne-am intors si noi de la eco! E CUCULETZ 100%! Nu mai e nici un dubiu! Suntem bine amandoi, bebe are 185 gr, toate masuratorile sunt in grafic. Colul are 3,4 cm si e perfect inchis. Placenta de gr. I (am uitat sa intreb ce inseamna). Totul e in regula. Morfofetala peste 4 sapt. Trebuie sa-mi pun si la semnatura de acum! Si unda verde la cautat nume Elena 17+ |
felicitari pt putzica!!!!!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
Multumesc, fetelor pentru felicitari!
Pana la urma testul cu verigheta nu a functionat!
Visam noi fetita dar degeaba ![]()
Am mai citit si eu ceva din urma. Dar inca mai am.
Cris, felicitari pentru FETITA GRASUNICA! Sa stea cumintica la mami ei pana la termen! 
Ramo, mult noroc cumnatei tale, poate la ora asta a si nascut deja! Sa-ti traiasca nepotica Eveline!
Elena
17+ cu un
cuminte
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Livreaza si-n Ro? Care-s scorurile per kil? Taxe manipulare postale, etc? Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Se pare ca in Romania nu fac livrari.
tina
20+
lalala13 spune:
cris ce grasuna ai tu acolo
dragaica felicitari pentru pereche
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
maya71 spune:
Buburuzelor dragi... In putinul timp care il am incerc sa recuperez cu cititul iar cand vreau sa va zic cate ceva... time is over.
Va
cesc pe toate si sunt cu voi...
Dragaicoooo de 2 ori
pentru perechea de delfinasi,
Cris... faci pereche cu Puiutz asa ca tot de 2 ori
Nu pot decat sa ma bucur pentru voi si vreau sa vad valuri/valuri de delfinasi sanatosi 
Ma 'duc' sa vad si eu listuta in noul format... si la pozisoare cu mutrisoare... ca sa/mi 'incarc bateriile'.
Mycya spune:
btz_ovi atat m-am mai gandit la placintutza ta ca nu puteam sta locului,si mi-am facut si eu ceva dolce sa pot dormi la noapte
eu am facut o negreasa cu nuca.
18+
maya71 spune:
Burticilor... maine e ziua Aranei, ce surpriza ii facem sau... ce/si doreste de ziua ei???
aelita spune:
DRAGAICA,ce ma bucur !! Felicitari !!!

sa schimb semnatura ca am deja 17saptamani
17+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)

16+
cu inimioara