Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
deveghe spune:
Cris, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase! 
Dragaica, si iata cum visele devin realitate. Felicitari! Si eu cred ca pereche ramane!
Puiutz, felicitari pentru pusti si sa fiti sanatosi! 
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
17+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Multumesc Bumblebee! cred ca gradul placentei se refera la stadiul de maturizare. Daca dr. a zis ca e bine, inseamna ca asa e, putem sta linistite. Am insa o MAAAARE nedumerire legata de greutatea mea... Cantarul meu de casa imi arata de vreo 3 zile 54 kg. Acum 3 sapt. imi arata 51 kg. Ma gandeam ca e ok, sunt in grafic totusi. In seara asta m-am cantarit la medic pt. I data. Si ce credeti? 57 KG !!!!! 3 kg eroare???? Oare trebuie sa-mi iau alt cantar? Cel de la dr. parea destul de profi...ce sa zic. al meu e unul din acelea obisnuite.. Off.. Oricum, cred ca am depasit graficul cu kg... ![]() Elena 17+ cu un cuminte |
erai imbracata? mancata?
trebuie sa te cantaresti dimineata, pe stomacul gol, preferabil dupa ce ai fost la baie...si naked
Bulina
23+ cu
puiutz_mic spune:
Maya, multumim pentru pupicii dulci! 
Am vazut ca mai devreme se discuta despre varsta lui bebe comparativ cu cea a sarcinii si de aici despre DPN. Dr. meu mi-a explicat in seara asta ca e cea mai mare greseala sa tot modifici DPN in functie de fiecare ecografie. Cel mai bine se poate aprecia DPN dupa primele ecografii din sapt. 6-8, cand bebe este foarte mic. Pe masura ce creste, eroarea de calcul a DPN creste si ea, astfel incat prin luna a 7-a poate ajunge si la 2-3 saptamani...
Bebe al meu are acum 17s 2 z, este cu 1 zi in urma varstei sarcinii, deci e mai mare decat daca as calcula dupa data conceptiei, pe care si eu o cunosc
. Dar DPN ramane aceeasi, asa mi-a explicat medicul.
Despre miscarile lui bebe mi-a spus ca probabil o sa le simt peste cel putin o saptamana, asa ca.. mai am de asteptat. Sau poate au fost, dar nu mi-am dat eu seama ce sunt 
Elena
17+ cu un
cuminte
racusor2010 spune:
am si eu o problema de vreo 2 zile 
dupa masa de pranz ma simt de parca am inghitit un elefant...foarte plina, si burtica e destul de tare, dar nu cred ca de la contractii, ci de la balonul din stomacul meu...
ieri am mancat mai mult, dar azi normal, si la fel....
si starea asta ma tine pana seara, si acum ma simt la fel...e foarte deranjant 
nu stiu daca bebe are loc pe acolo de miscare 
voi ati patit asa ceva? o fi normal? 
sotul mi-a zis ca maine sa mananc lejer sa vedem daca trece starea asta de balon...asa ca maine trec pe iaurt, branzica, sa vedem...
offf, sper sa fie totul in regula 

am facut si eu gogosele in seara asta ... am facut aluatul la masina de paine..si cred ca de asta nu au iesit asa mai uscatele
alea rotunde sunt vai de capul lor, asa ca am facut unele ca niste uscatele, ca arata mai bine..la sot ii plac, eu ma gandesc ca trebuie sa mai exersez ca sa iasa mai pufoase....
noapte buna burtici frumoase!
Bulina
23+ cu 
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
erai imbracata? mancata? trebuie sa te cantaresti dimineata, pe stomacul gol, preferabil dupa ce ai fost la baie...si naked Bulina 23+ cu ![]() |
Racusor, multumesc de felicitari! Da eram imbracata dar sa zic ca hainele + incaltamintea faceau cam 1 kg. De mancat mancasem, dar cu vrea 4-5 ore in urma... Dimineata eram tot cu haine usoare pe mine cand m-am cantarit. Mi se pare cam mare diferenta de 3 kg, nu stiu care cantar o fi bun.
Problema e ca am cam dat iama in dulciuri de ceva vreme...cred ca o sa le reduc drastic. Si pizza am mancat destul de des, nu multa, dar...vad ca se pune, desi mie nu mi se pare ca m-am ingrasat. Burtica a crescut, ce-i drept. Si sanii.. Poate impreuna fac vreo 2 kg... Offf...de-ar veni caldura sa mai ies la plimbare, sa fac miscare mai mult. Trebuie sa ma interesez si de gimnastica pentru gravide in Constanta!
Elena
17+ cu un
cuminte
bamboletta spune:
ce de vesti bune
Criss,Dragaica,Puiutz felicitari pt

abia astept si eu sa merg la sfarsitul lunii...sper sa fi ramas tot 

racusor-am patit-o si eu de cateva ori...cred ca ai mancat ceva care baloneaza ori nu-i prieste lui bebe...
n buna 
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am si eu o problema de vreo 2 zile ![]() dupa masa de pranz ma simt de parca am inghitit un elefant...foarte plina, si burtica e destul de tare, dar nu cred ca de la contractii, ci de la balonul din stomacul meu... ieri am mancat mai mult, dar azi normal, si la fel.... si starea asta ma tine pana seara, si acum ma simt la fel...e foarte deranjant ![]() nu stiu daca bebe are loc pe acolo de miscare ![]() voi ati patit asa ceva? o fi normal? ![]() sotul mi-a zis ca maine sa mananc lejer sa vedem daca trece starea asta de balon...asa ca maine trec pe iaurt, branzica, sa vedem... offf, sper sa fie totul in regula ![]() ![]() ![]() am facut si eu gogosele in seara asta ... am facut aluatul la masina de paine..si cred ca de asta nu au iesit asa mai uscatele noapte buna burtici frumoase!Bulina 23+ cu ![]() |
Racusor, si eu sunt exact la fel. Dimineata ma simt bine. Dupa ce am luat pranzul, deja stomacul meu s-a dublat si asa ramane... Ce sa mai zic dupa cina...
Si la mine e tare, dar nu burtica in partea de jos, unde e bebe, ci doar stomacul..stomacul e beton
Incearca sa mananci mai putin, dar mai des. Eu am incercat cateva zile si m-am simtit mai bine. Dar din pacate timpul nu imi permite intotdeauna sa mananc din 2 in 2 ore...Bine ca nu am arsuri inca.
Nu-ti fa griji pentru bebe ca nu are suficient spatiu... nu el e cel inghesuit ci stomacul tau... deocamdata. Abia in a doua jumatate a trim .III o sa fie si bebe putin inghesuit, iar stomacul...si mai si...

Elena
17+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Multumesc inca o data celor care m-au felicitat! 

Sper din toata inima sa auzim numai de vesti bune de acum inainte!
Elena
17+ cu un
cuminte