Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
bumblebee spune:
Dragaica, felicitari! Ma bucur ca totul e bine.
Fetelor, nu va impacientati cu masuratorile alea, au si alea o abatere, este si acolo un +/- de 9 zile (parca).
Ele sunt estimative, in orice caz, atunci cand ceva este in neregula, daca bble e prea mic, doctorul o sa-si dea seama imediat si va comenta.
La mine cand imi ia masuri, osul femural corespunde unei varste, diametrul biparietal altei varste, s.a.m.d., medicul mi-a zis ca dif sunt si in functie de cum il prinde pe bb si ca sunt in grafic, asa ca... 
Alina
19+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica FELICITARI!!!Ce ti-am spus eu?pereche ai!!!!!Bravos!!!!!Cum diferenta de 1mm,poate 1cm,nu??gramaj ti-a dat? Cris depinde de cum sta bebe,cum se intinde,etc....de aceea difera masuratorile. Denisa 18+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nu mi-a dat la gramaj, iar la masuratoare asa a iesit diferenta de 1 mm intre ei, adica au aproape aceeasi lungime.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
carla_2008 spune:
Dragaica poti sa-mi dai masuratorile bebeilor?craniu,torace,femur,ca sunt curioasa sa le compar cu ale mele.
Denisa
18+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Shery, mare dreptate ai... multa lume se pregateste cu toate cele pt copil, si patutul si multe altele ajung piesa de muzeu. Eu totusi inca sper ca la macar atata sa ma tin de cuvant, fiecare cu patul lui, mai mult nu promit, o sa vad la momentul potrivit. Sa nu mai spui ca semeni cu bau-bau . ![]() Mie una care nu stia ca-s pregnant mi-a zis ca sa nu-mi fac griji, ca se mai ingrasa lumea iarna ![]() |
De dormit doarme separat de noi, am invatat-o la un an, a fost f usor.
Pana atunci a stat cu noi in camera, mi-era mai usor s-o supraveghez sa stiu ca respira
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
puiutz_mic spune:
Seara buna, burtici!
Acum ne-am intors si noi de la eco!
E CUCULETZ 100%! Nu mai e nici un dubiu!
Suntem bine amandoi, bebe are 185 gr, toate masuratorile sunt in grafic. Colul are 3,4 cm si e perfect inchis. Placenta de gr. I (am uitat sa intreb ce inseamna). Totul e in regula. Morfofetala peste 4 sapt.
Trebuie sa-mi pun si
la semnatura de acum! Si unda verde la cautat nume ![]()
Elena
17+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Sheri esti tare.Da,ai dreptate cu milioanele de lucruri pe care tindem sa le achiztionam la primul bebe.Ai ramas la caruciorul de la Iglesina?Primesti in pret si landourile?Eu am gasit la ABC design ,model Zoom ,unul dragut,tot trenulet. |
Nop. La runda asta nu mai dau nici un ban
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
bumblebee spune:
Shery, de la 4 luni zice dr. Spock?
E bun, cand a auzit maica-mea ca dupa cateva luni mi-as dori sa mut bb-le in alta camera a zis ca-s mama denaturata (glumea ea saraca, dar nu cred ca era convinsa ca-i amuzant)
Burtici, noapte buna
Alina
19+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Seara buna, burtici! Acum ne-am intors si noi de la eco! E CUCULETZ 100%! Nu mai e nici un dubiu! Suntem bine amandoi, bebe are 185 gr, toate masuratorile sunt in grafic. Colul are 3,4 cm si e perfect inchis. Placenta de gr. I (am uitat sa intreb ce inseamna). Totul e in regula. Morfofetala peste 4 sapt. Trebuie sa-mi pun si la semnatura de acum! Si unda verde la cautat nume Elena 17+ |
Felicitari pc cuculet si vestile bune!
Si eu am placenta gr.I maturitate (nu stiu ce-nseamnaAlina
19+ cu 
gargarita
puiutz_mic spune:
Multumesc Bumblebee! cred ca gradul placentei se refera la stadiul de maturizare. Daca dr. a zis ca e bine, inseamna ca asa e, putem sta linistite.
Am insa o MAAAARE nedumerire legata de greutatea mea... Cantarul meu de casa imi arata de vreo 3 zile 54 kg. Acum 3 sapt. imi arata 51 kg. Ma gandeam ca e ok, sunt in grafic totusi.
In seara asta m-am cantarit la medic pt. I data. Si ce credeti? 57 KG !!!!! 3 kg eroare????
Oare trebuie sa-mi iau alt cantar? Cel de la dr. parea destul de profi...ce sa zic. al meu e unul din acelea obisnuite.. Off.. Oricum, cred ca am depasit graficul cu kg...
Elena
17+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Nu am apucat sa citesc din urma. Am vazut doar de Dragaica ca este fericita posesoare a unei perechi de bebelusi.
Dragaica, FELICITARI! cred ca sunteti super fericiti! Tie ti s-a implinit visul sa fie macar un baietel si se pare ca si sotului sa fie si o fetita! Cred ca e minunat sa ai si baietel si fetita!
Ma bucur ca sunteti bine toti 3! 

Elena
17+ cu un
cuminte

.