Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cris2010 bebe poate fi mai mic sau mai mare cu cateva zile fata de varsta gestationala,ceea ce e perfect normal.E de preferat sa fie in avans,dar nici daca e in urma cu 3-4 zile nu e rau. Asa ca stai calma!!!!

Sheri esti tare.Da,ai dreptate cu milioanele de lucruri pe care tindem sa le achiztionam la primul bebe.Ai ramas la caruciorul de la Iglesina?Primesti in pret si landourile?Eu am gasit la ABC design ,model Zoom ,unul dragut,tot trenulet.

Dragaica asteptam vestile bune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Multumesc tare, tare mult celor care mi-au spus la multi ani. Sunteti niste dragute. Eu intru f.rar la subiect, recunosc ca sunt inspaimantata un pic de faptul ca scrieti atat de mult,si nu am timp sa citesc si sa fiu la curent cu tot ce scrieti. Eu si bebe suntem bine, duminica intram in saptamana 19, inca nu stiu ce e, poate o sa aflu peste 2 saptamani, cand merg iar la doctor.
Sarcina usoara la toate fetele si numai bine!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Am si eu o rugaminte...se poate sa am si eu parola de la picassa? As vrea sa vad si eu poze cu burtici, si chiar sa pun si poze. Mai am o intrebare pentru voi...aveti probleme cu durerile de spate, de sale mai precis? Ca eu de vreo 2-3 saptamani..am niste dureri...mama mama..nu stiu ce sa ma mai fac.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor am ajuns, fac si eu comanda de carucioare .....unu albastru si....siii.....unu roz
Gata m-am linistit misca de nu se mai poate, roakerii lui mama, sunt unu deasupra celuilalt.
La fetita exista niste dubii, 80% fata, sotu face rugaciuni pana pe 7 aprilie cand mergem la morfofetala.
Din pacate doctorul meu a fost chemat de urgenta la o embrioreductie asa ca am ramas cu o alta doctorita, a fost super amabila si draguta care mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile si paranoile mele.
Masuratorile sunt bune, copii sunt in grafic, diferenta dintre ei este de 1 mm, cervixul 39 mm, cica e foarte bine, tensiunea buna, pulsul la fel.
Mi-au schimbat vitaminele, mi-au dat Preg-Vit, se dau numai pe reteta.
Nutritionista a fost multumita de greutate, 62 de kg....la cantarul lor.
A zis daca continui asa am sanse mari sa nasc natural.....e prea devreme sa fie 100 la 100 siguri dar daca o sa fie bine cica exista o posibilitate.
Am intrebat de triplu test si mi-au zis ca riscul la mine este redus din cauza asta nu m-au trimis sa fac testul, eu totusi as vrea sa-l fac asa ca am sa incerc sa-mi fac maine o programare la privat.
Ce mai sunt extaziata c-am vazut bijuteriile bebelului, are mama baiat, acum barbatu e cu sufletul la gura, eu sunt calma, ambele variante in convin
Acum astept morfofetala pe 7 aprilie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Cris2010 bebe poate fi mai mic sau mai mare cu cateva zile fata de varsta gestationala,ceea ce e perfect normal.E de preferat sa fie in avans,dar nici daca e in urma cu 3-4 zile nu e rau. Asa ca stai calma!!!!

Denisa

Eu oricum stau calma. Dar e curios ca apare ba ca e mai mic bebe ba ca e mai mare, vorba lui Racusor.

Cris 21+ cu Natalia

Mergi la inceput

Dragaica, ne bucuram de vestile bune. Felicitari pt pereche!

Cris 21+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Dragaica, ne bucuram de vestile bune. Felicitari pt pereche!

Cris 21+ cu Natalia

Multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor am ajuns, fac si eu comanda de carucioare .....unu albastru si....siii.....unu roz
Gata m-am linistit misca de nu se mai poate, roakerii lui mama, sunt unu deasupra celuilalt.
La fetita exista niste dubii, 80% fata, sotu face rugaciuni pana pe 7 aprilie cand mergem la morfofetala. Din pacate doctorul meu a fost chemat de urgenta la o embrioreductie asa ca am ramas cu o doctorita super amabila si draguta care mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile si paranoile mele.
Masuratorile sunt bune, copii sunt in grafic, diferenta dintre ei este de 1 mm, cervixul 39 mm, cica e foarte bine, tensiunea buna, pulsul la fel.
Mi-au schimbat vitaminele, mi-au dat Preg-Vit, se dau numai pe reteta.
Nutritionista a fost multumita de greutate, 62 de kg....la cantarul lor.
A zis daca continui asa am sanse mari sa nasc natural.....e prea devreme sa fie 100 la 100 siguri dar daca o sa fie bine cica exista o posibilitate.
Am intrebat de triplu test si mi-au zis ca riscul la mine este redus din cauza asta nu m-au trimis sa fac testul, eu totusi as vrea sa-l fac asa ca am sa incerc sa-mi fac maine o programare la privat.
Ce mai sunt extaziata c-am vazut bijuteriile bebelului, are mama baiat, acum barbatu e cu sufletul la gura, eu sunt calma, ambele variante in convin
Acum astept morfofetala pe 7 aprilie

felicitari pentru cuculet si pentru 80% putzulica

si pentru ca sunteti bine si tu si bebeii

Sa ne ajute Doamne Doamne sa fim toate bine pana la capat si sa avem bebei sanatosi si dragastosi

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Eu ma retrag, fetelor.
Noapte buna .

Cris 21+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica FELICITARI!!!Ce ti-am spus eu?pereche ai!!!!!Bravos!!!!!Cum diferenta de 1mm,poate 1cm,nu??gramaj ti-a dat?

Cris depinde de cum sta bebe,cum se intinde,etc....de aceea difera masuratorile.

Denisa

Mergi la inceput