"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 5
x_ggg spune:
Neata!
Noi abia am inceput diversificarea si stam cam asa:
6-7: tzitzi
9-10: fructe blenduite (un mar, o para, jum de piersica si azi o sa ii bag o jum de banana---asta o impart in 2 portii, pt 2 zile)---- cam 130 de gr pe zi, le masor folosind borcanase de la nestle(tin portia 2 la frigider) + tzitzi, dar mai rar
12: tzitzi
14:tzitzi
16:tzitzi
18:tzitzi
20:30-21:tzitzi(pe la 8 si ceva ii facem baitza de obicei)
1:tzitzi
4:tzitzi
De sapt viitoare ii bag cereale in fructe, dupa care o sa trec la legume la amiaza.
Si o chestie!!
Fiul meu...cheleste!! S-a nascut cu perishor si acu e aproape chelios..mai are la spate, ca o coada de ratusca...
Stiu ca se schimba parul, dar pe caciulitele lui, pe interior e plin de firisoarele lui...
Si cand ma uit la Irinel de Mada si la Rares de Monikus ma intreb: unde gresesc??
--------------------------------------------
UN VOT, VA ROG!
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Clodute spune:
Buna dimineata,
Pentru ca asa cum am spus am fugit la nani... am apucat sa citesc doar ultimele pagini de la cap trecut...
Raluk - pentru cit era de mic Patrick la vremea plecarilor noastre - era suficienta mincarea pe care i-o facea beibicucu ala... acum recunosc eu fierb legumele pe aragaz. Deci pentru deplasari a fost perfect.
Mkunigunda - scuze - asa mi s-a parut ca i-ai zis lui Kawa si a sunat ca un ajutor pe care i l-ai putea oferi...
Si pozele cu mucenicii mei in toate variantele...
Mucenici
Acum va pup ca imi da Karo suturi la laptop.
O zi buna va doresc
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Mi-am inceput ziua minunat cu filmuletele Techilei! E adorabila patrupeada cum ii iubeste ea pe puiutii mici! Si putezele ce incantate sunt de tratament! Si cum se intind ele dupa surioara lor! De-abia astept sa ii arat diseara si lui Andrei sa vad ce zice, ca si el e innebunit dupa ham-ham!
Aseara ne-am distrat super cu Dansul Pinguinului. L-a vizionat Andrei cred ca de vreo 10 ori, i-am dansat si eu (ca am invatat pasii ) si era in extaz, radea in hohote. A incercat si el sa danseze dar nu prea i-a reusit. Oricum, era mortal!
Eu nu stiu sa incarc filme in albumul de poze. Trebuie micsorate cumva?
Ma duc sa fac o baie si revin.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
alex25 spune:
Raluk ce se mai distreaza Alex in jumper, super!
Techila filmuletul tau e bun pentru mama care ar face infarct si mai multe nu. Demential, absolut superb, mor dupa ei!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Neata Alex, Cristina, Xggg!
Alex multam de cafea.
Am vizionat si eu filmuletul Techilei. Mi s-a parut super, ce familie, ce armonie si cata iubire. Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna dimineata! Mi-am inceput ziua minunat cu filmuletele Techilei! E adorabila patrupeada cum ii iubeste ea pe puiutii mici! Si putezele ce incantate sunt de tratament! Si cum se intind ele dupa surioara lor! De-abia astept sa ii arat diseara si lui Andrei sa vad ce zice, ca si el e innebunit dupa ham-ham! Aseara ne-am distrat super cu Dansul Pinguinului. L-a vizionat Andrei cred ca de vreo 10 ori, i-am dansat si eu (ca am invatat pasii ) si era in extaz, radea in hohote. A incercat si el sa danseze dar nu prea i-a reusit. Oricum, era mortal! Eu nu stiu sa incarc filme in albumul de poze. Trebuie micsorate cumva? Ma duc sa fac o baie si revin. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Te invat eu dar pe PM sa nu se supere fetele ca scriu aici
madalina84 spune:
Acum sa si salut,buna dimineata
ALEX multumim de cafeluta
NELA noi ne gandim mereu la tine,ma bucur ca sunteti bine si cred ca e o emotie pe tine ca vi acasa
MONICA sa stapaneasca sanatos Zgatix scaunul si mai ales cu placere(ca daca urla ca al meu e jale)
XGGG nu gresesti mami nicaieri,cica asa e normal sa le cada dar Iri al meu isi iubeste podoaba capilara si nu vrea sa dea nici un firisor de par
techila spune:
buna dimieata,
multumesc de cafea..acum o savurez
si multumesc de aprecieri, ma bucur ca v-ati distrat.
cristina, si pe mine tot madalina m-a invatat sa pun filmuteul, sa-i deie dumnezeu sanatate!!! ca io imi prindeam urechile de multe ori...
mai devreme m-a sunat primul meu prieten, am stat la povesti si mi-am adus amite de tineretece mai
azi mi-am propus sa intru pe mailul comun ca sa vaz si eu lucruri minunate....tineti-mi puminii ca sa mearga
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Lali_mete spune:
Neatza fetele,eu de ieri nu am mai intrat ,am facut mucenici copti si am plecat la nasa ,unde m-a uutat dumnezeu,ca de obicei.Am plecat la pranz si m-am intors acasa pe la 22...Acum recuperez,dar dupa ce ii fac pancakes la soatza,ca ii e frica sa nu-i scada glicemia si burta daca nu mananca zilnic dulce...Raluk16 ,sa stii ca ti-am sorbit toate pozicile,pe rand...stiu ca am vrut sa scriu si ieri,nu stiu daca am reusit..O sa vverific cand recuperez...Pup pe toata lumea,sa aveti o zi splendida..
Lali Lacra de
Paul-Iulian
madalina84 spune:
TECHILA si eu mi-am prins urechile pana am invatat
Fetele aseara a venit Alin pe la baiat si printre discutii mi-a zis ca vrea celalalt copil al lui sa-l vada pe "fratis-o" adica pe Irinel si i-am zis sa-l aduca ca pe mine nu ma deranjeaza cu nimic.O sa le fac poze daca vine,sunt curioasa daca Antonio(celalalt) seamana cu Alin ca nu l-am mai vazut de ani de zile.