"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 6
Fragutza spune:
Hello, dragelor!
Aseara dupa ce am intrebat de Dana si Hepilica, mi-am amintit ca nici pe Nela n-o mai citisem. Deci, esti in pregatiri!
Si tot aseara cand m-am dus sa fac refillu' la copila, a inceput sa tuseasca, inainte sa-i dau eu tzitzi..si tusea din ce in ce mai mult pana a ramas fara aerNu stiu sa apreciez cat..a luat-o Mihai in brate si-a inceput s-o bata usor pe spate si a fost ok. Eu ramasesem paralizata in pat, nu mai puteam sa ma misc..Ingrozitor a fost
Azi am zi de curatenie, sper sa fie si ea cooperanta ca sa nu ma lungesc toata ziua.
Techila, mi-au placut filmuletele si-mi plac puii tai, sunt atat de expresivi
Va pupa fata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
x-ggg bogatia si minunea de vitamine si minerale din fructe ajunge in organismul nostru daca sunt mancate proaspete, de regula cu tot cu coaja unde e cazul.
Nu cred ca e bine sa-i dai bebelusului fructele a doua zi pt ca banana se face vinetie si celelalte fructe se oxideaza
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Dana15 spune:
Buna dimineata dragelor!
reusesc si eu sa dau binete..tot mai greu in ultima vreme; ieri a fost prima zi din viata mea cand nu am citit deloc pe forum..vad ca nu ati scris f mult asa ca daca Ana va dori sa lipeasca putin genele, poate recuperez si eu (asta dupa ce mopuiesc, sterg praful si fac ceva de mancare..asta este! cineva trebuie sa le faca!).
Acum se joaca cu niste stanoil de la bomboane de ciocolata..i-am facut o mingiuca..probabil, vreo 10 min va prezenta interes "jucarioara"..am un pui extrem de cuminte! m-ar bate Dumnezeu daca m-as plange..numai ca are nevoie sa fiu mereu langa ea, sa o intorc de pe burta, sa-i dau o jucarie, sa rad cu ea..sau, doar sa fiu acolo..altfel, incepe sa strige si nu imi vine sa o las asa; grig, care ma mai inlocuia dupa masa, trebuie sa se concentreze pe alte chestii, iar eu il sustin la maxim..nu imi permit sa ma plang in fata lui ca "mai stai si tu cu fata" sau "adoarme-o tu"..cam asta este!
De vineri dupa masa plecam la parintii mei, pana spre mijlocul saptamanii viitoare..abia astept! nu stiu daca mai tineti mine ce leoaica am fost la prima intalnire a Anei cu bunicii..sa nu o pupe, sa nu o ia in brate, sa nu-i faca aia, sa nu-i faca ailalta..eee! s-a schimbat viziunea! abia astept sa i-o las pe copila mamei, sa se joace cu ea..asa, frumos, cum numai bunicii stiu sa o faca; sa-i ridice jucarelele, sa "povesteasca" cu ea...iar eu eventual sa ma apuc sa le fac curatenia de primavara (asta este o buna metoda de relaxare pt mine) si sa fiu linistita ca Ana este pe maini bune, dragalita la maxim si in siguranta;
o sa intru putin in umbra pentru ca imi este rusine sa apar asa, sa va povestesc ce mai facem noi si sa nu zic si eu un cuvant de bine vreunei mamici..sau sa-i zic uneia, si alta sa se supere ca este ignorata;
pe cateva dintre mamicle dragi le am pe mess si imi pare rau ca abia reusesc sa le salut o data pe saptamana..ieri, am constatat cu maxima jena ca in listuta mea este sunt fete carora nici macar "salut" nu le-am zis..Gegea pupici;
Aveti grija de voi si de copilasii!
ne mai "vedem" noi.. sunt convinsa ca nu voi reusi sa stau foarte mult timp departe de grupul acesta minunat
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anamaria1979 spune:
Mada felicitari pentru intalnirea fratiorilor.
Raluk sa fie natalia sanatoasa. Nu te mai panica repede. Toate mamicile au momente din astea.
Al meu topaie in jumper acum, mi se pare ca vrea sa-l darame nu alta. E foarte incantat, se uita la mine si mai taree.
biaz29 spune:
Dragele mele, cu greu am inotat printre mesaje pana la voi! SUnteti harnice si zumzaiti cu spor. In plus, ne-a mai apuct si nebunia cu Facebook (unde n-am apucat sa adaug decat pe unele dintre voi pe care v-am recunoscut dupa nick si cred ca din greseala am adaugat si o persoana pe care am confundat-o).
Eu trec printr-o perioada mai aiurea la serviciu si nu prea sunt in forma de mesagit, dar va pup pe toate si sper sa va fie papaciosi si cuminti puiutii dragi!
Nu pot sa plec pana nu mentionez ca am vazut-o pe Techila (Cea adevarata, nu pe maica-sa ) lingand cu spor bebelusii si tare m-am amuzat. Era ca-n filme. Dulci toti trei plus vocea mamei. Imi si imaginez cum o sa o calareasca amandoi pe biata Techila peste cateva luni. Atunci sa vezi tras de urechi, de limba, de tot ce apuca.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alex25 spune:
Avem si noi ceva POZE noi noutze.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana x-ggg bogatia si minunea de vitamine si minerale din fructe ajunge in organismul nostru daca sunt mancate proaspete, de regula cu tot cu coaja unde e cazul. Nu cred ca e bine sa-i dai bebelusului fructele a doua zi pt ca banana se face vinetie si celelalte fructe se oxideaza Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Multumesc mult de informatie...eu credeam ca daca borcanelele le poti da 48 de ore dupa ce le-ai deschis, inseamna ca si asa, natur, se pot tine 24 de ore.
Inseamna ca o sa pape mami parte in parte cu bebe...ca asa salivam azi cand ii dadeam...si nu mi-a lasat nik...a lins castronul..
Ma bag la portia din frigider!
--------------------------------------------
UN VOT, VA ROG!
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii