RAME OCHELARI PT COPII- UNDE GASESC?

RAME OCHELARI PT COPII- UNDE GASESC? | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

MA INTERESEAZA acele rame care au partea care se pune dupa ureche din silicon moale care sa se muleza dupa ureche.
la ce magazin sa ii caut?

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Depinde ce marime iti trebuie, adica , cat de mic este copilul.

Eu am cautat anul trecut dar nu am gasit, pentru Mateiul meu de 2,2 ani asa ca daca gasesti zi-mi si mie, te rog.

Noi am luat pana la urma unii normali, de la policlinica de pe Masina de Paine. Au fost ~300 cu manopera si au rezistat 5 luni

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Puteti incerca aici. www.oftapro.ro/ro/magazin_rame_ochelari_copii_mici.html" target="_blank">http://www.oftapro.ro/ro/magazin_rame_ochelari_copii_mici.html

Nu stiu mai multe detalii, pentru ca eu nu am cautat rame pntru copilasi, ci pentru mine. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

La Oftapro am fost la dr. Teodorescu si nu aveau acest model si ma oftic ca nici macar nu s-au sinchisit sa imi dea vreo idee sa imi spuna ca acestia ar fi mai buni.

Pentru copii de 2 ani am vazut azi la molul din Vitan la Opti... nu stiu cum erau 170 lei si 85 lei dar nu aveau pt 4 ani.Deci poti sa incerci acolo.
Acum am gasit ceva pe net, la rondoptic si la ingridoptic, sa vad cum fac.Cei normali sunt rigizi si il jeneaza dupa urechi.Astia cu bratele moi sunt absolut superbi, sper sa gasesc si eu pentru ai mei.

Edit: am vb la ingridoptik si au spus ca au incepand cu preturi de la 45 lei.
Cei cu rama normala i-am facut din start mai ieftini, numai 120 de lei
Maine ma duc cu copilul acolo sa vad ce si cum

Mai astept pareri

www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andreiul meu are rame marca Lindberg, este productie daneza , special conceputa pentru copii.
Ramele sunt din titan, deci exclus sa se rupa, ii poti indoi in orice pozitie si revin la forma initiala. Si au si garantie 2 ani.
Am dat un google si am gasit ca in Ro marca asta de ochelari o au cei de la Optiblu. Nu strica sa aruncati un ochi.
Eu ii recomand cu caldura.

Aaaa, Andrei ii poarta de la 13 luni si chiar daca nu au bratele din silicon care sa stea perfect dupa urechi, ele pot fi ajustate in asa fel incat sa nu cada , ii ajusteaza la magazin. Bratul, dupa ureche, este dintr-un material moale cauciucat.

Bafta multa sa gasesti ce te intereseaza.

Uite si linkul celor de la Lindberg.
http://www.lindberg.com/#/showroom/kids/

La capitolul kids, noi ii avem pe cei un pic dreptunghiulari, subtiri, pe bleu. AU diverse culori si toti sunt draguti.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce binevenit subiect!
Si noi aveam nevoie de ochelari, iar rame pentru copii nu gaseam ce vroiam eu.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Par super aceste rame, o sa intru maine intr-un optiblu ca sa vad ce au pentru ca au multe magazine dar produse nu prea.

lentila e de plastic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

rares poarta de 2 ani si ceva genul asta
http://www.oftapro.ro/ro/optica_oftapro_rame.html
e un mic harry poter ...sunt super...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Am fost azi la ingridoptik - ii gasiti cu google- si i-am si luat rama este super, cu parte moale dupa ureche exact cum vroiam, 60 rama plus 100 lentila.marti sunt gata.aveau si modele de copii mai mici.

La optiblu nu aveau decat cateva modele obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele ajutati-ma si pe mine, unde sunt cei de la ingridoptik ca nu le merge pagina de net, la contacte. Si noi avem nevoie, asa ca sambata vreau sa ma duc sa dau comanda. La Oftapro care sunt preturile? NOI la ei am facut consultatia.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la optiblu, ramele pe care le-a recomandat Nana, si care sunt superbe ca ma gandeam sa le schimb si eu puliului, sunt 1300 ron

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput