FIV la Sibiu (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

yarrina Bravo draguta sa fie intr-un ceas bun, mai facut sa stau cu ochi si sotul se tot intreba ce tot fac eu la PC, cand il inchid, cand il deschid de acum pot sa merg la.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

bravo Yarrina, nu te lasa! Imi place hotararea ta, sigur o sa reusesti!

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bravo, yari! Ai vazut ca se poate. Imi place ca i-ai facut capul calendar, l-ai pregatit si pentru mine... Ca si la mine a zis ca bla, bla, ca endometrioza s-ar putea sa ma faca sa nu raspund prea bine la stimulare... Si eu sunt hotarata sa incerc sa merg cat mai departe. Ce se intampla dupa ET eu cred ca tine mult si de noroc si de soarta si si mai mult de Doamne, Doamne.
11 foliculi!!! Hai ca esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine! Acum sper sa si creasca...Am dormit foarte bine aseara...am iesit dimineata la cafeluta pe terasa...afara este foarte cald. Haide-ti careva la Sibiu sa-mi tineti de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

yarrina la ce hotel esti? cat platesti ca vin si eu mai tz deabea sunt cu analizele...iti tinem pumnii..cat faci de la hotel pana la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bune intrebarile monei. Si pe mine ma intereseaza. Mona, si eu tot la capitolul analize sunt. Ieri am facut hormonalele de Z 3. Numai ca rezultatele le primesc abia pe la sf saptamanii viitoare ca le-am facut la un laborator care le trimite de fapt la Bucuresti... Si incerc sa fac sapt viitoare papanicolau si culturile de col. Nu stam prea bine cu banii (si nu vreau sa intru in cei de fiv efectiv)asa ca le fac treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sunt multe pensiuni pe langa clinica. Eu stau la Hotel Appolo si fac maxim 5 minute de mers pe jos pana la clinica. Aici e 220 camera dubla cu mic dejun inclus si 170 camera single. Eu iau camera single ca sotul nu poate sta cu mine tot timpul...vine-pleaca...din cauza serviciului. Aici am stat de prima data cand am venit la Sibiu si m-am obisnuit...e cald...curat...internet...terasa afara...aproape de clinica...aproape de centru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

am fost si eu in 15 martie la polisano!

cu emotii mari m-am asezat la rand intre alte 8 cupluri care asteptau ,destul de discret,poate prea discret avand in vedere ca toti de acolo erau cam cu aceeasi problema(adica nimeni nu vorbea cu nimeni)

eu eram ziua 12,pe eco totul era super,adica folicul de 28(?)si endometru stratificat,dar de 9 luni nu se prinde nimic.

am plecat cu lista de analize de facut,dar de inceput cu spermograma si cu cele hormonale pt mine.mai naspa e ca analizele de ziua 3 pica in data de 2 aprilie can se apropie liberele de Paste,deci teoretic mai pierd o luna.

si eu pornisem de acasa cu ideea sa-i spun direct de FIV,ca sa nu mai pierdem vremea cu IA care nu da rezultate intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Si ti-a zis sa o luati treptat ca si mie? Nu mai tin minte la ce dr ai mers tu...
Fetelor care urmati sa veniti la Sibiu, daca sunteti mai aproape puteti face naveta daca aveti cu cine si cu ce. La eco te cheama din 2 in 2 zile deci nu-i neaparat sa stati aici. Eu sunt la 7 ore distanta...sotul nu poate pleca tot timpul iar eu daca ma pornesc cred ca fac 10 ore pe drum ceea ce e cam mult pentru mine. S-apoi tot nu ma pot intoarce in aceeasi zi deci...ce folos. Eu acum pentru FIV am fost mieruci...vineri...si de acum luni...si daca treaba e buna pb miercuri la punctie.
Dar daca puteti sta se merita...acum ca s-a incalzit. Este un oras foarte frumos...superba Piata din centru...multa lume...turisti...e frumos tare.
Johanas, tu care esti din Sibiu, in afara de Promenada nu mai aveti alt Mall? Am bifat magazinele din centru, Carrefour, Promenada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

la chicea.

protocolul lor de sterilitate spune ca tre sa astepti peste un an,ca sa se puna problema de sterilitate de cuplu.
iar cel mai mult ma enerveaza cand te duci si spui ca e ceva in neregula ,ca nu se prinde nimic,iar ei spun ca nu e grav,sa mai asteptam.

Mergi la inceput