FIV la Sibiu (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Bine,bine dar nu are rezerva ovariana redusa la FSH 8,.... cand o "sari stacheta" 10-12 FSH sa-si faca probleme, inclin sa cred ca este vorba de alceva. Hormonalele tale cum se prezinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Nu, nu, denisa, eu ma refeream la "dordemunte". Ei i-a iesit fsh parca 14. Yarina are 8,4 - la ea si mie mi s-a parut ok, desi medicul zice ca pt varsta ei e maricel (27 de ani). Adevarul e ca eu inainte de operatie aveam 7,5 (la 33 de ani). Numai ca am acceptat sa ma operez laparoscopic pt a elimina 2 chisturi endometriozice si nu mi-a spus nimeni ca in urma operatiei se va taia din ovare si imi va scadea rezerva ovariana... Abia acum la 8 luni de la operatie un alt medic mi-a spus ca ovarul stang a ramas f mic si s-ar putea sa nu mai ovulez pe el. Si mi-a dat sa fac si hormonalele de Z3. Maine le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nasa mea il are 6 la 35 de ani. Deci pentru mine este mare. Toata treaba cred ca este ereditara...mama mea a intrat la menopauza la 44 de ani, sora ei mai devreme. Deci am motive sa ma gandesc foarte bine la problema asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Yarrina,toate intelegem perfect prin ce treci si te sustinem cu tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc Anelize. Maine cum ies de la dr cum va scriu. Sper sa ies invingatoare din cu foliculii. Ii bat pana din 6 se fac 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alina06st Ahaaaaa am inteles, scuzele mele, eu din dorinta sa o prind pe "doamna cea agitata" sai mai dau cate un sut(in sensul bun), sa nu mai fie asa prapastioasa nu am mai stat sa citesc tot.
Deja vad ca ai inceput sa faci comparatii cu mama,sora... draguta linisteste,stresul nu face bine, fiecare organism reactioneza altfel,nu se termina lumea astazi mai este si maine o zi. Eu incerc sa te incurajez sa vezi si altfel lucrurile. Sper ca astazi sa mearga lucrurile bine sa te mai linistesti putin.

O zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yarina, m-am gandit la tine. Uite iti tin si pumnii. Asteptam sa vii optimista de la intalnirea cu simpaticul domn doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sunt inca la Sibiu...deci e de bine. De cum intrat pe usa la dr i-am zis ca nu ma intereseaza ce face dar eu nu plec acasa! Unul daca am pe ala il fertilizez...si eu ma targuiam cu el si el hai sa vedem la ecograf...si eu iar ca eu nu plec si nu plec inapoi acasa. Radea si el saracu cand a vazut cu ce zaluda are de aface. I-am si zis ca-si va face o mare cruce cand scapa de mine si a zis ca nu ma lasa sa plec decat 'gravidut'.
Deci la eco de astazi avem 11 foliculi!!!!!! Deci mergem mai departe. Acum speram sa si creasca ca cei de pe ovarul stang sunt inca mici. Dar am trecut 'baremul' de 10 deci n-a avut ce sa-mi faca si a zis ca ne vedem luni.
Am incercat sa-i spun ca sunt o persoana mult prea informata si ca stiu ca sunt dr care merg si pe 3 foliculi...si de ce eu tre sa am 10...si daca am 10 si 3 ovocite sau 6 si 3 ovocite e tot aia. Deci cu siguranta i-am facut capul calendar dar ma asculta si zambea la mine cand m-a vazut ce pornita sunt.
Mi-a explicat ca eu sunt la primul FIV si ca el doreste sa-mi faca un barem optim pentru ca sansele mele de reusita sa fie cat mai mari. Nu garanteaza ca peste 6 luni va fi mai bine dar el vrea sa incerce mai intai sa obtina acest barem si daca va vedea ca atat poate organismul meu se va concentra si pe 2 daca ii am. Dar macar am incercat. Am inteles si ideea lui...dar el nu intelege ca s-a pus cu cea mai putin rabdatoare persoana din lume.
Mi-a mai crescut doza cu 25 si ne vedem luni la 10 sa vedem cum cresc.
Ma scuzati ca v-am scris asa mult dar merge netul execrabil aici la hotel...pana mi s-a incarcat pagina au trecut 15 minute deci nu garantez ca pot sa raspund in mai putin de 30 de minute.
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine...m-a ajutat foarte mult dupa cum se vede. De acum tre sa ma concentrez sa creasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

BRAVO YARI,vezi ca se poate? ti-am spus eu sa gandesti pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da Johanas...oricum nu avea de ales decat sa ma lase sa merg in continuare. Radea el la mine dar eu venisem pornita rau!
Tu in ce stadiu esti?

Mergi la inceput