Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 18
kitzy spune:
Noi am vrea sa mergem in Turcia sau Grecia anul asta, dar nu stiu cand....eu nu stiu cum si cand o sa am concediu, Alin nici asa, plus ca in august si septembrie avem 2 nunti seriose de tot, daca reusim sa dam o fuga intre ele, ar fi tare bine, da nush cum om sta cu banii 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
adab spune:
Buna gagici,
hehe...si voi cu gandu deja la concedii???
Vad ca Meli ai facut deja rezervare in Ungaria. Veti merge si la Aquapalace la Hajdu? Distractie faina sa aveti!!!
Initial noi ne-am gandit pt. vara asta la Mamaia, acolo merg si nasii si ne-ar fi tentat sa mai vedem si marea noastra...nu am mai fost de 8 ani. SIngurul hotel cu plaja privata si conditii bune e cel de 5* (Vega) dar are niste scoruri f. mari. Vroiam sa mergem cu avionu pana la Constanta. SI asa calculand si analizand ne-am gandit la o alta destinatie: Creta. AM gasit o oferta f. buna, 7 nopti la 5 stele, all incl., cu avion (in 2 ore esti acolo) 500 euro /pers. Iar copil pana in 12 ani nu plateste nici cazare nici avion...doar taxa de aeroport (95 euro). DIn 16 iunie am vrea dar ne cam nelinisteste situatia dein Grecia. bauiesc ca pe insula nu e nici o problema? dar daca stiu eu... daca faliment chiar compania aeriana sau se ivesc alte probleme??
In Turcia am fost de 2 ori, parca nu m-as mai duce tot acolo. Cum Sara e mai mare putem sa si vizitam putin insula, cica sunt plaje superbe pe acolo.
CU 2 copii, da Gabi recomand Turcia, in Antalya (Lara) cat mai aproape de aeroport....La 10 min. cu microbusu de la aeroport sunt deja hoteluri f. bune. Noi am fost anu trecut la Concorde si ne-a placut.
Victo spune:
hello
m/am vrednicit si am facut si pus niscaiva poze cu burtica..:) moaca mea nu o luati in considerare, ca nu stiu poza :):)
http://family.webshots.com/photo/2556833480102838148QjcrSd
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
IOANA - LA MULTI ANI, PATRICK!SA PRIMESTI CADOUL DORIT DE ZIUA NUMELUI!

Se pare ca Patrick si Daria isi serbeaza ziua numelui in 2 zile consecutive.![]()
In seara asta vreau sa mergem in Polus sa-si aleaga ea ceva de ziua ei.
MELI - Noi am fost intr-un weekend la Debrecen, am fost cazati la o pensiune, cam la 10' distanta de Aquaticum.Am platit 140 euro pentru 2 persoane, mic dejun, 2 bilete la Aquaticum pentru o zi intreaga si o cina + taxa de sedere.Nu a fost luxos, dar foarte curat, mancarica buna si primire calduroasa din partea personalului.
ANCA - Daca ar fi sa mergem undeva as lua legatura cu cei de la Eximtur.Din ce am inteles sunt profesionisti si chiar cunoastem pe cineva la agentia din Zorilor.
E tare dulce Sorana si tot imi amintesc de ea; "daca e fericita cu rochita...".
ELENA - M-au impresionat fotografiile voastre.Numai pentru asta imi mai doresc un fratior sau o surioara pentru Daria.(asta numai peste 2-3 ani daca va dori Dumnezeu).
VICTO - Arati foarte bine, mami si esti stralucitoare cu burtica la inaintare.![]()
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
PATRICK, LA MULTI ANI DE ST. PATRICK'S DAY! SPER CA TI-AI GASIT UN CADOU FRUMOS!![]()
ce fain ca vorbiti de concedii...eu anul asta zic pas...dar imi iau revansa la anu..
si eu recomand Turcia dar si Grecia sau Croatia...peste tot pe unde am fost in locurile astea erau o multime de familii cu copii mici, mici..![]()
paula, vazut burtica...creste, creste...
sa nu-mi zici ca Stefan a mancat tot spanacul cu oua din farfurie..nici eu nu mananc atata...![]()
si din spirit de colegialitate pun si eu cateva poze cu bb Filip la 25 sapt...![]()
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/BebeFilip#5449614587824716514
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 andreea ce burtica furmaosa ai ![]() frumos numele piciului Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009) |
...multumim..pupam minuntiile tale..
sunt asa dragalasi si dragastosi in poze...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
frumoase poze burticilor
o seara frumoasa
LA MULTI ANI PATRIK

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
tanimi spune:
Alina, Elena am intrat sa va zic: am vorbit cu fetele la banca si mi-au zis ca le-au anuntat ca luna aceasta se vor vira mai tarziu alocatiile, insa fara a le da o data anume
.
La multi ani Patrick!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanimi Alina, Elena am intrat sa va zic: am vorbit cu fetele la banca si mi-au zis ca le-au anuntat ca luna aceasta se vor vira mai tarziu alocatiile, insa fara a le da o data anume .La multi ani Patrick! www.picasaweb.com/gatarba Nina & Iarina |
mie nici alocatia nu mi-a intart

offfff
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Va multumim pentru urari! Ieri stiu ca a fost Sf PAtrick! Cadou, am foat azi la spatiu de joaca si am condus niste masini!
La multi ani DAria!!! "Sa pumperi ceva fumos!"
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)