Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 19
soanso spune:
pe mine ma zapaciti cu LMA de ziua numelui pt ca eu nu stiu cand se aniverseaza sfintii
...
daria de la ce sfant vine???
eu nu pot ura din suflet daca nu stiu despre ce e vb

victo mistoo de tot burtica
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, scumpica Daria! Sa ne spui ce cadou frumos ti-ai ales!
Ce burtici frumoase de baietei am vazut
Marturisesc ca inca nu mi-e dor de burtica, mi-e foarte bine fara![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
multumim, multumim
ei, Andreea, da de unde, n/a mancat mai nimic..

acu se tot miauna pe lg un castron de lapte cu orez de numa de ora..
o sa il bag la dus nemancat si cu asta basta. sa ii bag pe gat nu pot.
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
am vizionat poze cu burtici,tare frumoase sunteti mami!
Andrea-pana la urma si noi mergem la o pensiune Nadix, si de acolo la aquarium, am vrea sa mergem si la zoo si parcul de distractii,sa vedem ce iese...
Ada-nu mergem la hajdu, ca am inteles ca e moarte de om acum, ca e nou si toata lumea acolo vrea.nu-mi place inghesuiala aia mare...
Gaby-te cred ca nu-ti lipseste burti,e faina dar mai incomoda,hihi.
La multi ani sarbatoritilor!!!
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
elenuta23 spune:
neatza
am o rugaminte la voi, imi puteti recomanda un logoped pt o cunostinta , are un baietel de clasa a 5 si vb foarte rau, fara r, z.....si are mai multe probleme .
va multumesc
Alicredo 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, PATRICK SI DARIA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
alinabojuc spune:
buna dimineata. ce soare e afara 

cu intarziere transmit si eu la multi ani sarbatoritilor 

elena am uitat de iulia ca a implinit 6 lunite
la multi ani si ei sa creasca mare si frumoasa. cum stati cu mancarea?
eu cu alex am o problema. noaptea se intoarce pe burta si incepe sa planga. ieri dimi ne-a trezit pe la 4.30
era pe burta cu fata-n saltea. vai ce m-am speriat. macar de si-ar intoarce caputu pe lateral sa poata dormi pe burtica. azinoapte la fel pe la 2 la 4 si dimi la 6.30
nu stiu ce sa fac
ma tot gandesc sa ii pun o perna mai tare sa nu se poata intoarce. nici nu vreau sa o impiedic sa se rostogoleasca.
nina ce veste buna ne dai
elena suna la ei si intreaba de alocatie. nu mi se pare normal. macar aia trebuia s-o primesti 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
Victo spune:
andreea, si noi (eu cu baietii) ti/am vazut burtica aseara..imi place imi place, ca nu/s singura burtoasa :)..la mai mare, dar nici prea prea..ca mai este pana in iulie..![]()
cu Stefan facem si noi progrese de acomodare cu ideea lui bb mic..aseara s/a dus la tata-su f incantat sa ii zica ca ceva..nici nu mai stiu ce, e al nostru..ceva de genu " Tati..asta..e a lu mami, a lu tati, a lu Stefanut si a lu Mihaita " :):)
ieri l/am luat plangand de la gradinita, dc va vine sa credeti..citez " io vreau sa raman la gradi toata ziua!"
Elena, La multe lunite frumoase pentru pitica! Imediat aprindeti lumanarica!
Kariiiiiiiiiin..ce mai faci?????? ps., n-am visat eu, nu? parca a zis ca are testul cu II, nu?
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
gravidutele fotomodele! Andreeea, Paula, voi nu ati pus nici un kil pe voi?
Ce ziceti de Croatia ca destinatie de vacanta?
Cred ca se iese mai ieftin decit Turcia. Si noi trebe sa facem o pauza de Turcia ca 2 ani la rind e destul.
Pt cine intreba: cu copil mic-mic e ideala Turcia! Cred ca Patrick poate face fata acum si la o vacanta cu plimbari mai multe decit in Turcia. Acolo numa baie, somn, mincare.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
Neata mamici!
multam de vizionare...
adevarul e ca am pus vreo 4 kile, sper sa nu pun prea mult pana in iunie...am io o presimtire ca atunci voi naste...oricum, ce mi-i 3 iulie, ce mi-i iunie...![]()
Ioana, noi am fost in Croatia, e drept ca atunci n-aveam copil...am fost pe insula Krk..ne-a placut mult...doar ca sunt plaje cu pietris, unele cu nisip...dar nu asa fin ca in Turcia...in schimb, e f frumos...am fost si in rezervatia naturala Plitvice...daca ajungeti in Croatia n-o ratati, e raiul pe pamanat...asa ceva...nu s-a mai vazut...
as mai merge de 10 ori s-o vad..
iti trimit poze daca vrei...si avantajul e ca se ajunge repede cu masina in Croatia, au astia drumuri f bune, nu ca noi..![]()
Paula, deci tot asa cu mancarea??? hm...lasa ca-si revine el...si e bine ca accepta ideea de bb...Eric zice: 'nu bebe, mami'...cred ca va fi f egoist si ne va fi f greu sa-l obisnuim cu bb 2...om vedea..![]()
azi merg la eco...abia astept...
va
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...