Gravidutze si mamici de Cluj - 154-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata, la o cafeluta fara zahar

am intrat sa ma "laud" cra-cra cu o intamplare de aseara, Sorana se uita in camera la noi la desene la calculator , sory in camera ei se uita la meci, eu tot butonand telecomanda am atipit, Sorana a venit si m-a pupat a tras plapuma pe mine zicand "dormi mami ca am eu grija de tine daca esti obosita!" nu va zic ca mi-a crescut inima de bucurie si de mandrie.

Meli, bravos pt rezervare, eu as vrea anu asta la Bulgari, stiti careva o agentie profi?
cei cu care am fost anu trecut in Grecia nu lucreaza cu Bulgarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimi
iar ninge ce mai deja o iau razna
ieri am fost de doua ori cu alex afara. ce bine a fost
elena si eu tot pe net imi bag ochii sa vad. dar acu dimineata nu am putut intra. cica nu mi-i valid certificatul. l-am instalat din nou si nici asa nu merge. le trimit un mail sa vad care e problema. poate maine baga banii eu am dat ieri comanda pe amazon. de aceea am vrut sa vad pe bt24 cati bani mi-au luat. am comandat si o carte cu retete pt bebi si copii toate 40.66 lire. si la noi doar jucaria ar fi cam 53 de lire
nina si noi am depus dosarul pe 26 octombrie. niciun banut. adica doar alocatia asteptam pana la pastile cailor si eu vreau sa iau o canapeluta in camera mica sa ii fac loc lui alex acolo. ca acum e in camera mare si nu imi place. abia spal vasele la bucatarie, fac mare zgomot robinetele si o trezesc asa ca o mut dincolo si sper sa fie mai bine.
incepe domnisoara sa se smiorcaie. va pup

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

In Turcia merge cineva vara asta? Sau inca nu v-ati hotarat? Ca pe mine ma bate gandul sa iau bilet luna asta, cat mai sunt reduceri de early booking.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce vreme mohorata , deja nu o mai suport

azi m0-am trezit tare bine dispusa , deja sunt trezita de 2 ore si abia am terminat de aranjat paturie, schimbat si papa , iar acum sa ma mulg , insa am intrat sa il felicit pe Patrick

PATRICK, LA MULTI ANI!!!!!!

NINA sanatate multa

chiar nu ii inteleg, de ce ne baga asa tarziu bani , nu se gandesc cu ce traiesc bebei pana la varsta asta
nu le pasa, asta e Romania noastra

alina voua v-au intrat alocatia???
noua nu ne-a venit nimik

o zi buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

b]elenuta.[/b] despre Patrick al Ioanei este vb??? nu e trecut in lista la aniversarile din Martie?????

e mohorata vremea intradevar insa parca nu este atat de frig ca ieri cand mi-a inghetat scafarlia pana la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

b]elenuta.[/b] despre Patrick al Ioanei este vb??? nu e trecut in lista la aniversarile din Martie?????

e mohorata vremea intradevar insa parca nu este atat de frig ca ieri cand mi-a inghetat scafarlia pana la servici.

SOSO (20 dec 2005)

da da deel e vorba, azi e Sf Patrik

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, nu prea are sanse C sa o placa pe bona,ca nu o prinde deloc acasa, am avut eu grija sa ajustez in asa fel programulDar maine l-am programat si pe el la masaj, trebuie sa fiu cu ochii in 4

Nina, bine ca a trecut micutei, noi am scapat doar cu mucisori, si acum avem, dar in rest, nimic. Asa a fost la amandoua.

Meli, bravo pt escapada, tare ma bate si pe mine gandul, si tot la apa, pe undeva.

Adriana, multumim de cafeluta, o savurez acum cu voi!

Anca, cred si eu ca ti-a crescut inima in piept la asa replica, ce copil dulceNoi anul trecut am luat biletele in Bulgaria prin Eurolines, parca.

Nico, eu tot vreau sa ma pun sa studiez ofertele de vacanta, ca am umplut caruciorul la targ, dar nu imi gsaesc timp, pe mine ma tenteaza luna iunie, cand Sofi va avea 5 luni, deci inca nu ne diversificam, e mai usor oriunde doar cu tzitzi. Grecia sau Turcia am in gand, neaparat o destinatie cu avionul, si neaparat cu o bunica, sa am si eu concediuTu ai mai fost in Turcia, ce recomanzi? Eu ma gandesc ca as putea sa ma las pe last minute, ca noi putem pleca oricand, nu suntem conditionati de perioada.

Co, v-ati gandit la vacanta?

Am uitat sa va spun, de mai bine de o saptamana suntem doar pe tzitzi, nu mai vrea Sofi bibe, dar nici in greutate nu a mai prea luat, dar mergem asa sa vedem cum va fi. As fi in al 9-lea cer sa ramanem pe alaptat exclusiv, dar vom vedea.

Ce vreme, dar se arata soarele la sf saptamanii!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Gabi, nu am mai fost in Turcia, doar am vrut anul trecut. Meli si Ada parca au fost.
Iti tin pumnii cu alaptatul si nu te stresa prea mult cu greutatea, daca tie ti se pare ca e ok Sofi atunci sigur asa e Eu nu il cantaresc si masor pe Andrei decat cand mergem la dr la vaccinuri, deci ultima data a fost la un an

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

N-am stiut de Sf Patrick! la Multi Ani,Patrick drag al nostru!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

elena alocatia imi vine din decembrie. cum nu v-a venit nici alocatia? sau pe luna asta nu ti-a intrat nici mie pe luna asta

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

Mergi la inceput