Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 16
elenuta23 spune:
salutare si de la noi
pot sa ma laud cu ce sotior am
si sa il apreciez mai mult, am avut si noi o perioada mai agitata dar a trecut si acum suntem numai lapte si miere, e ff bine.
luni a venit acasa , am facut pranzul impreuna, apoi eu am dormit cu D , el a stat cu Iulia, apoi a fost al cumparaturi cu D, dupa care a meritat si a mers la un fotbal cu baieti
,
pana a venit mi-am spalat frigiderul, unde am avut un ajutor de nadejde , pe Dragos 
marti a fost cu copii la doctor, un a fost laudat de dna dr , s-a umflat in pene
,
asa ca is tare mandara cu sotiorul meu 
gaby esti o norocoasa cu o asemenea bona 

co acasa cat doarme Carina???
e fata mami si seamana cu tine, nici tu nu ai somn , asa ca ce astepti??![]()
cuminte e, isteata e, mai e si frumaosa
,acuma prea vre sa le aib pe toate 

alinatoata ziua is cu ochii pe card, il verific pe net ![]()
ai vazut ca deja s-a scumpit al 19 lire antepremergatorul 
sper sa nu se mai scumpeasca pana imi vin bauti ![]()
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
nicosunt de parere cu fetele, coectivitatea il va ajuta sa depaseasca momentul
poate te ajuta si Co
Dragos a vorbi foarte repede cu toate ca e baietel , nu stiu IUlia cum va fi , stiga, gangueste fff mult dar inca nu repeta dupa mine ![]()
Dragos la 5 luni jumate eja spunea Aga aga, adica draga draga,depinde de la copil la copil
mai fetelor nu stiu cum sa fac sa o determin pe \Iulia sa pape , nu deschide gurita cand e ora de papa
, cu Dragos nu am avut nici un fel de probleme
cum sa fac ???
tot ce ii bag in gurita scoate afara 
ioana 
va fi bine ai sa vezi
alex ce va pregateste mami azi???
fug sa ne regatim de baite pana nu incep meciurile ![]()
meli e foarte frumaosa Timeea iar tu ai o burtica fff frumaosa 

Elena , mamica lui
elenuta23 spune:
andreea atre m-a intristat vestea ta 
te imbratisez

Elena , mamica lui
antoni spune:
Ioana-mami de Sara-la mine nu apare ca ai avea activat PM-ul, cum sa-ti scriu asa?
Gaby-ma bucur ca esti asa fericita, ma mai linistesc si eu, cand vad atata optimism de la tine,hihi.
Co-de ce ar fi asa mare problema daca doarme doar o ora? doarme mai tun seara,nu?
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
jozsaerika-m8i-ar prinde bine daca ai stii cine mai lucreaza acolo..ca asa nu stiu...oare una Adina?
antoni spune:
no, am facut si noi rezervare pt Debrecen pe 3 nopti cu demipensiune la wellnes hotel de 4 stele, are tot felul de bonusuri, masaje,bla-bla, la 400 de euro pt noi trei.mergem din 7 aprilie, abia astept.yupiiii!!!fetelor, care ati mai fost, de curiozitate, cat ati platit?si m-am uitat , au si gradina zoo si parc de distractii, nu ne vom plictisi!
la salina ce program este oare, stie careva?in we m-ar interesa...
sa aveti o noapte usoara!
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
tanimi spune:

Salutam fetele!
Andreea imi pare rau; nu te descuraja! 
Ioana mami de Sara iti doresc sa iti dea DD putere sa mergi mai departe si sa ai liniste si pace alaturi de puiutzii tai!
Elena, Alina voi ati primit vreun ban??? Eu mi-am depus dosarul in octombrie si ... nu am vazut inca nici un ban!
Luna trecuta a fost sotul sa vada ce si cum si ... ah, e in regula dosarul daca nu s-a intors - o sa primesc cica banii luna asta (dar , deocamdata contul e gol
).
Ioanacu intarziere, dar din inima "La multi ani" fericiti, frumosi si plini de iubire! Tare frumoase pozele din Roma! Iar tu arati a ... pustoaica; cine te crede ca ai acasa un baiat asa mare (si tare frumos
).
Am avut si noi eveniment - nu pozitiv - Iarina a facut primul rosu in gat ( sa fie ceva in aer ca am vazut ca si Iulia si Sophie au fost bolnavioare). Nu stiu de unde si cum, ca nu am intrat in contact cu persoane bolnave, iar afara o scot tot in cosmonautul de iarna. Am fost cu ea la medic, I-am dat nurofen si acum vad ca nu mai face febra. Sper sa fi trecut.
Pupam fetele si piticii nazdravani!
PS Oare sa vina primavara? Voi ce ati auzit? 
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
elenuta23 spune:
andreea ce burtica furmaosa ai 
frumos numele piciului ![]()
eu ma distrez de Dargos, tot s-a scris pe fata cu carioci
,
v-am mai povestit ca el se afce indian 
ani imi spui cum v-ati jucat cu faina si ceva coloranti??/
ca as vrea sa mai schimbam jocurile , sa ne prostim putin ![]()
cum se mai simte sotul tau???a inceput recuperarea???
felicitari pt micuta gradinareasa, care s-a adaptat asa de bine 

nu mai este mult si vom avea un dintisor, ne tot chinuie , sper sa iasa cat de repede 
noapte buna
Elena , mamica lui
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Va invit la o cana de
, ceai sau lapte, dupa pofte!
Elena, indian zici? Trebuie sa fie foarte interesant!
$ici pentru Iulia sa scape repede de durerile de dintisori!
Nina, multa sanatate
Meli, sa fie intr-un ceas bun rezervarea pentru vacanta! Si noi ne to gandim unde, cum si cand...dar cred ca optam pentru o capitala(inca nu stim care), sa o vizitam.
Alex, asteptam poze de la lectia deschisa!
Va
si va doresc o zi mai insorita decat se preconizeaza!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Ioana13 spune:
Buna dimi
Co, la Patrick a durat ceva timp (vreo 2-3 saptamini) pina a inceput sa doarma bine la cresa. Primele 2-3 saptamini minca de rupea la 4 cind mergeam acasa si adormea pe la 7 jumate seara. Am tras concluzia ca nici nu minca nici nu dormea in perioada aia. Putinica rabdare... sau vb Elenutei, poate seamana cu mami si la partea asta.
Gaby, ce fain ca ti-ai gasit bona pe care o placeti si tu si Sara. Tati e important sa nu o placa prea tare![]()
Sinteti niste alintate si iubarete voi 3!
Adriana, va doresc sa mergeti in excursie pina nu o aduceti pe Alexia la Cluj, ca dupa aia e mai greu, cum aveti bunici departe. Acum sint spre Pisa bilete f ieftine la avion, si de acolo se poate vedea usor Florenta. Au trenuri bune in Italia.
Tamini, mersi pt apelativul de pustoaica! MAi demul ma enerva ca nu imi arat virsta, dar acum mi-e tare bine!
Vine primavara, dar e cam pudica si mironosita anul asta!
O zi buna cu tempereturi ridicate!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)