LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
dyana27 spune:
eu am facut niste muschi la spinare... de ma admira lumea; acuma serios vorbind... chiar am o spinare super definita
; bine.. coloana mea beteaga nu e de aceeasi parere... dar nici mutzu pe jos nu sta; si are un obicei
... se arunca pe burtica si sta acolo si urla pana-l ridic; refuza sa se rostogoleasca, de ridicat in 4 labute nici gand, iar in 2 din pozitia aia... n-are cum; deci facem cel putin 200 de ridicari de pe burtica pe zi
; bai dar e fantastic... trebuie sa-l filmez; adica se uita fix ianinte, si jap din fundulet pe burtica; isi scoate piciorusele de sub el si se intinde pe jos cu manutele si labutele in afara si face ca un gandac intors
. daca nu-l bag in seama musca din covor
, apoi se pune cu caputul intr-o parte lipit de covor , isi duce manutele la frunte si incepe sa se vaite
; si din cand in cand ridica caputul si se uita printre manute la mine.... evident pe sub genele alea mari... de' insecunda 2 sunt la el sa-l pup
asta e un santajist mic de acuma... vai de mine cum fac eu educatie cu el
eu fac de fapt, adica chiar raspunde bine la "nu e voie"... ma rog, in limitele de rigoare; si caca facem numai la olita de... vreo 2 saptamani cred; azi l-am pus dupa ca a papat de pranz, si a stat acolo vreo 5 minute, s-a jucat pana i-a venit "pofta"... si abia dupa aia a facut...
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Teiul Doamnei, langa Parcul Lacul Tei. Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Oh ce aproape stai de locul unde am copilarit....... Eu am stat in D-na Ghica pana la 17 ani. Asa mi-e dor de zona asta!!!!!!!
![](icon_smile.gif)
Floric spune:
Din ce citesc mai mult despre ROR si vaccinuri i i vine sa o iau la fuga in munti sa nu il mai las pe Raresu sa se intalneasca cu nimeni.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Dannah, mie mi s-a explicat ca Prevenarul se face inainte de intrarea in colectivitate fiindca pneumococul ala exista in gatul fiecaruia dinte noi si este suficienta o scadere a imunitatii, care se poate intampla si individual, fara colectivitate, ca sa se intample buclucul. Si, desi eu stiu ce inseamna pneumonie inainte de 1 an si care sunt sechelele (ca le resimt si acum), am ales sa nu mai fac vaccinuri optionale.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mireal spune:
Ilinca,imi pare rau,era un caine deosebit.Olga eu la inceput ii pasam cu furculita,morcovul, brocoli,conopida,legumele usoare.Pe celelalte i le blenduiam si asa treptat pasesi doar cu furculita.Azi i-am facut un fel de budinca de brocoli pe care i-am dat-o lui sa manance bucatele.La inceput i-am dat sa manace biscuiti ca sa invete sa manance singur.De vreo saptamana il mai las sa manance si singur daca gatesc mancare care se poate taia.Kea ce probleme iti faci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu am vrut sa fie in acelasi mesaj, dar din pacate azi e si ziua mortii lui Manole. Nu vreau sa dezvolt, ca e prea dureros; l-am ingropat intr-un loc superb care va fi acoperit de floricele si unde vom merge des. Da, chatonel, pisigri, novus, asa e, intai mi s-a parut prea ciudat, dar e clar ca Sophiphi a perceput ca Manole nu mai e cum era si de-aia nu se mai inveselea deloc la vederea lui, ci era chiar serioasa. Inca nu ma pot obisnui cu lipsa lui, ma tot uit spre locul unde zacea de 3 zile si tresar ca nu-i acolo... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](floare.gif)
m_monique spune:
pediatra m-a tot batut la cap sa-i fac ioanei vaccinuri optionale: rotarix, prevenar. rotarix i l-am facut, in rest spun pas.
lui andrei i-am facut inanite de gradinita havrix (hepatita A). urma sa-i fac si prevenar, am cumparat si vaccinul, dar andrei s-a tot imbolnavit. acum m-am razgandit si nu-i mai fac prevenar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Daca aveti putintica rabdare fac cap nou.
Dyana, ai PM
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/georgiana310/georgiana310.jpg)
georgiana310 spune:
Intru si eu in graba sa va "salutez", cum zice al meu sot.
Sunt dupa un training de 3 zile, ingrozitor de obosita, cu multe nopti nedormite (ca deh, a trebuit sa dau bine la grupul de directorasi) si un doooooor cumplit de fica-mea.
De maine, incep sa recuperez... la toate capitolele.
Toate bune,
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Floric spune:
Plec la culcare daca nu vreti sa va uitati pe pozele de la ziua Mariei
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel