LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ei, si sa nu mai intrebati de Miha atat... Surpriza Mariei Sper sa nu se supere Miha ca i-am luat-o inainte. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
dyana27 spune:
fug si eu la somn.. ca am o durere de cap..; m-a mancat in fund sa dau o tura pe afar azi si m-a batut vantul in ceafa, m-a luat frigul prin izmene de m-am dezghetat tare greu... noroc ca blindasem mutzunelul bine si n-am facut decat o tura scurta de tot, sa ne aerisim creierasii
va pup
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
novus spune:
citat din mesajul lui Kea Si azi am zis sa mai incerc sa-i dau fructe. A stat cu prima lingurita in gura de m-am plictisit eu. Cand a deschis gura dupa nu stiu cate minute, i-a alunecat afara. Nu stiu cand o sa le accepte. Keutu cheliutu |
Am uitat sa-ti zic ca Alexandra s-a dat pe brazda cu fructele
Mananca zilnic un borcanel mic de caise/capsuni+mere
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
m_monique spune:
citat din mesajul lui Floric Plec la culcare daca nu vreti sa va uitati pe pozele de la ziua Mariei Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
eu m-am uitat. dar nu am apucat sa comentez ca discutam cu un proaspat tatic. prietena mea a nascut azi un baietel de 3950g si 59cm.
mireal spune:
Eu il las pe sot cu Theo,ii dau inainte toate indicatiile si dupa aceea nu il mai sun.Ii spun ca trebuie sa se descurce deoarece si eu m-am descurcat si nu stiam nimic despre copii.Theo de vreo saptamana nu vrea sa mai faca nimic fara mine, e lipit de mine,inainte se mai uita la jucarii,le sucea le invartea,acum nu.In seara asta i-a luat tati borcanul formelor de biscuiti, nici nu s-a uitat la el,s-a jucat vreo 5 minute cu cutia.Am intrat pe plantatii, productie slaba rau.
dannnah spune:
Suna pareri si pareri, eu chiar cunosc o persoana care a ales sa nu-si vaccineze copilul deloc pana acum...
Din pacate toti profita de faptul ca esti mama si normal ca vrei ce-i mai bun pentru puiul tau. Observ asta incepand cu medicii si terminand cu hainutele si pantofii...nu mi se pare normal ca un pantof de bebelus sa coste cat unul de adult, cand e cat limba de la pantoful meu de mare! Oricum din cate m-am lovit eu pana acum, cel mai mult se profita de nestiinta si vulnerabilitatea proaspetelor mamici la maternitate. Poate am avut eu nesansa sa dau numai de nesimtite de asistente, care - desi eram "cu pile" in spitalul ala, deci macar de frica trebuiau sa se comporte uman - nu stiau sa fie dragute numai daca le umpleai buzunarul. Si normal ca dai in momentele alea...Dar m-am calit si la urmatorul bebe o sa stiu eu care-i smenul
Dyana27 - cum ai reusit performanta cu olita? Eu am incercat acum 2 luni si a inceput sa urle ...era asa de draguta, cum statea ea pe olita cu ochii plini de lacrimi!!! Ce chin Apoi mi-am dat seama ca era prea mare olita si ii intrse funduletzul de tot in ea! Exista olitze mai mici? De care ai tu? Chiar i-am facut atunci o poza, e in album:
picasaweb.com/danadimara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
doranna spune:
citat din mesajul lui pisigri Io mai am o problema cu vaccinurile....ca nu prea am incredere in dr de familie. La 4 luni eu i-am facut Pentaxim, ca era criza de Infanrix Penta. Acum la 1 an, cind practic face rapel la ala de 4 luni, face Pentaxim (ca pe ala l-a facut la luni) sau Infanrix (ca cica asta trebuia a fie schema)? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pisigri,
aceeasi discutie am avut si noi cu dr. si ne-a zis sa luam infanrix-ul
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze