Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
Clabuc spune:
Tocmai ma laudam cu parasirea simptomelor ... si iar am dat afara, poate sa-mi arate in felul asta bebe ca sunt tacanita rau ca-mi fac griji din orice si ca el e bine, acolo, in burtica!![]()
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
9+
http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
eveline spune:
Abe, bine ai venit! Vad ca esti deja mamica, sa ca stii tu ce stii, nu?
In sensul ca ai DPN in noiembrie insa la inceput dar te-ai inscris aici la noi la sept-oct, se intampla des sa vina puiutii mai repede. Iti doresc sarcina usoara, nastere si mai usoara si un bebe sanatos! Si sa fii alaturi de noi 40 de saptamani fara griji!
10+ si mamica de
Bianca
eveline spune:
Maricicutz, bine ai venit, iti urez sedere placuta si fara probleme alaturi de noi, sarcina usoara!
Vanyy2009 tie cum ti-a explicat dr ca sta treaba, ca sa zic asa, cu DT? Ca m-ai incurcat de tot cu ce zici... Sa-ti spun de ce. Mie dr mi-a explicat ca rezultatul la DT este o concluzie a analizei de sange+eco (intre 11-13 sapt). Chiar mi-a sugerat atunci cand merg la eco cu pricina sa am deja la mine un formular pentru DT pe care-l procur de la laboratorul unde voi face analiza de sange. In acest formular dr de la eco va completa anumite date (probabil masuratori de la eco) si cu el completat, ma duc de-mi ia sange, si in baza acestui formular+ce imi gasesc astia prin sange se face interpretarea.
Tu zici ca ai facut analiza de sange si abia acu o sa mergi la eco. Sa inteleg ca dupa ce faci eco, duci rezultatele la lab si cu ce au aia din urma de la sange iti da interpretarea??
10+ si mamica de
Bianca
andra_b spune:
Maricicutz bine ai venit si sarcina usoara sa ai!
Cu semnatura, vezi la profil in partea de jos, la ultima sectiune ai posibilitatea sa scrii ce vrei tu acolo! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+
Klarisse spune:
Bun venit noilor burticute, sa aveti sarcini usoare si la termen.

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
vanyy2009 spune:
mari bine ai venit sarcina usoara si la termen iti doresc, despre analize ce sa zic, si mie mi se pare enorm de mult cu toate ca nu stiu tarifele din romania, despre DT...nu stiu ce sa zic

11+
crina-s spune:
ALINA 

sa fii sanatoasa si fericita si tu si bebic!
BELLS in sfarsit ne-ai adus vesti bune. Super !Ma bucur tare mult pentru bebele tau baietel poate.
CLARY eu la 5 saptamani eram la munte si am cazut ca bleaga pe spate si nu s-a intamplat nimic, dar cred ca e mai bine sa-ti spuna un doctor acest lucru.
Va pup dulce pe toate si va doresc o zi mirifica!

11+
crina 
Alina_feier spune:
Vanyy, andra_b, eveline, clabuc, bells, Klarisse va multumesc din suflet pt toate urarile, va
pe toate si la randul meu va urez tuturor multa sanatate si bebici sanatosi.
Alina
10+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Vanyy2009 tie cum ti-a explicat dr ca sta treaba, ca sa zic asa, cu DT? Ca m-ai incurcat de tot cu ce zici... Sa-ti spun de ce. Mie dr mi-a explicat ca rezultatul la DT este o concluzie a analizei de sange+eco (intre 11-13 sapt). Chiar mi-a sugerat atunci cand merg la eco cu pricina sa am deja la mine un formular pentru DT pe care-l procur de la laboratorul unde voi face analiza de sange. In acest formular dr de la eco va completa anumite date (probabil masuratori de la eco) si cu el completat, ma duc de-mi ia sange, si in baza acestui formular+ce imi gasesc astia prin sange se face interpretarea. Tu zici ca ai facut analiza de sange si abia acu o sa mergi la eco. Sa inteleg ca dupa ce faci eco, duci rezultatele la lab si cu ce au aia din urma de la sange iti da interpretarea?? 10+ si mamica de Bianca |
nu stiu ce sa zic dar cica asa se face aici: deci mie mi-a luat sange 2 fiole(una pt mine si una pt bebe), fiola pt bebe am trimis-o prin curierat la un centru specializat din alt oras de aici, rezultatul a venit in 10 zile prin fax la clinica unde am doctorul, doctorul meu mi-a dat rezultatul intr-un plic, totul in regula si mi-a zis sa fac programare la un doctor specializat in DT, TT pt echo morfologica( ca ei nu fac asa ceva
) si dupa mi-a zis sa vin la sfarsitul lunii la el.Ideea e ca si mie mi s-a parut ciudat dar daca asa procedeaza ei!
11+
Alina_feier spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Bells ce 'pofta' imi faci cu fericirea ta, parca nu mai am rabdare inca 2 sapt jumate!!! ![]() Clary daca ai cazut pe o parte si nu pe burtica nu cred ca ii bai... nu stiu sincer, oricum ma bucur ca o sa vezi pe bebe mai repede cu ocazia asta, hihi Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit. ----------------------------- 10+ |
Hai ca nu mai e asa mult
, care mai ieri eram stresata ca mai e asa de mult.....nu ca azi nu as fi....dar azi imi e gandul la altceva si incerc sa mai uit.Alina
10+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png