Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
vanyy2009 spune:
despre simptome ce sa zic la mine este la fel ca la inceput:....somnolenta care este grava rau, as dormi non stop, si sanii care inca ma dor aaaa si din cand in cand mai am dureri de burtica dar am inteles ca sunt ok , adica sa nu imi fac griji, si am avut mici probleme cu constipatia....inca mai am dar mai rar
.Eu nu am avut stari de voma...foarrte foarte rar am avut parte de greata atat
11+
eveline spune:
Bells, felicitari, ce vesti bune ne-ai adus! Si eu stiam ca pliul nucal trebuie sa fie pana-n 3 mm, asa ca bravo, esti in grafic! Si felicitari pentru carucior albastru
!
Clary si eu spun ca n-ar trebui sa-ti faci griji
. Dar o eco e mai presus de niste vorbe, pentru linistea ta totala mergi si fa unul, cu ocazia asta te mai vezi cu bebe.
Chichiuta nici eu nu mai am absolut niciun simptom, doar o burtica maruta. E normal, ne apropiem de trimestrul II care fix asa trebuie sa fie. Fara simptome si cu multa energie.
10+ si mamica de
Bianca
Bells spune:
Multumesc fetele, va 
Bine ai venit Abe sa ai parte de cele mai frumose 40 sapt. sa le ducem fericite pana la termen si sanatoase.
Acum ca l-am vazut pe bebe, as vrea sa ma duc la echo. in fiecare zi sa-l vad ![]()
![]()
![]()
Ioana,
13+
vanyy2009 spune:
abe bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc

Si vreau sa urez si noilor burtici bun venit, sarcini usoare si la termen
11+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu.p Buna fetelor!!!! Sper ca va simtiti bine, vreau sa va spun ca eu nu am avut greturi deloc, slava Domnului!!!! Apropo mi-a fost recomandat ca in sapt 11 sa merg sa fac dublu test si eram curioasa dc vreuna dintre voi a facut aceasta analiza si unde ....multumesc mult!pupici1 |
din cate stiu(si sper sa nu gresesc) analiza se face intre 10 si 13 saptamani, eu am facut deja analiza de sange pt DT si pe 19 am echo de DT. 
11+
clary spune:
multumesc pentru incurajari...abia astept sa-mi zica doctora ca e ok si sa-l vad zburdand prin burtica doar asa o sa-mi treaca starea de neliste
Claudia
14+
Clabuc spune:
Asa e Andra, e foaret linistitor cand afli ca si altii au fost/sunt in aceeasi situatie ca si tine si totul e ok. Forumul asta ne face tare bine. Pup toate fetele!
Poate, cand o veni cu adevarat primavra, sa facem si noi o inatlnire, s ane cunoastem mai bine!
Abe,
. Daca te simti bine cu noi, te rog, ramai, chiar daca ai DPN 3 nov.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
9+
http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Bells spune:
Apropo de simptome, eu inca le mai am, mai ales greturile de dimineata, parca sunt din ce in ce mai accentuate, numai sunt zi de zi, este posibil sa le am pe toata perioada sarcinii? Sincer intr-un fel sunt fericita ca le am pt ca asta inseamna ca bebicul este inca acolo si este bine mersi, insa m-am cam saturat de "relatiile intime" pe care le am cu toaleta![]()
Ioana,
13+
LoraG76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui clary multumesc pentru incurajari...abia astept sa-mi zica doctora ca e ok si sa-l vad zburdand prin burtica doar asa o sa-mi treaca starea de nelisteClaudia 14+ |
Clary, poate afli si daca e chirias ori chiriasa...
Lora, mami de Iustina si

15+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maricicutz spune:
buna, eu sunt mari si sunt si eu o viitoare mamica de octombrie, daca poate cineva sa-mi treaca datele in lista: UM 09.01.2010, DPN 24.10.2010.Eu sunt mama Ilincutei de 2 ani si 10 luni dar ma simt de parca as fi la prima sarcina pt ca nu se compara deloc cele doua sarcini pana acum.La Ili in primele luni vomitam, nu suportam mirosuri de mancare dar acum mi-e mult mai bine, nu vomit, am doar greata, somnolenta si lene ..
dar am o problema: cat am fost insarcinata cu Ili, mergeam la doctorul cu care am si nascut, la control, luna de luna, la spital la Pantelimon...dadeam ce dadeam, analizele ma duceam la doctorul de fam si mi le dadea gratis sau aproape gratis..acum insa doctorul meu si-a deschis cabinet particular..alta treaba...nu m-ar fi deranjat dar ieri mi-am facut analize de sange, urina, care m-au costat 1200 ron ...enorm...nici nu am avut atatia bani, am ramas datoare..e strigator la cer...dar, hai sa spunem ca le-am facut, asta e, greseala mea ca nu am intrebat cat costa inainte..rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se face dublu test gratuit..adica sa-i zic doctorului ca asa nu se poate si cand ma voi programa peste o luna la dublu test si la control sa-mi faca doar ecografia si sa-mi dea trimitere sa ma duc in alta parte pt dublu test...voi cum proedati?
va pup si sa stiti ca nu stiu sa imi pun la semnatura ca suntgraviduta in 8 sapt sau poze noi cu Ili...
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto