Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu.p spune:

Buna fetelor!!!!
Sper ca va simtiti bine, vreau sa va spun ca eu nu am avut greturi deloc, slava Domnului!!!!
Apropo mi-a fost recomandat ca in sapt 11 sa merg sa fac dublu test si eram curioasa dc vreuna dintre voi a facut aceasta analiza si unde ....multumesc mult!pupici1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichiutza nici eu nu am avut simptome severe dar intr-adevar sanii s-au detensionat, mai sunt un pic umflati, imi mai da samburelul niste intepaturi prin burta si seara mi-e cam greata..dar usor, lejer..

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Clabuc, stai linistita, si eu am patit tot cu TV-ul si bebicul este bine, am intrebat si medicul si mi-a spus ca daca a fost doar o intepatura nu are nimic, sa nu-mi mai fac griji din orice

Ioana, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Bells Felicitari pt vestile bune si pt "baietel"
Clary,bine ca te duci la doctor, sper sa fie totul bine....succes azi la echo sa vii sa ne dai vesti
Clabuc nu cred ca a patit ceva bebicul, si eu am patit ceva asemanator....de fapt eu m-am curentat destul de bine...dar suntem ok-am mica electronista

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Andra, Klarisse, Andreea si Clabuc, multumesc tare pentru raspunsuri. Dci nu numai eu sunt paranoica aici? Cred ca pana la sfarsitul saptamanii merg la un eco, altfel sigur nu mai dorm... De unde vine isteria asta fratilor? Ma bucur cand ma simt rau, si daca ma simt bine intru-n panica de zici ca cine stie ce s-a intamplat! Offf...abia pe 24 am eco si DT. O vesnicie pana atunci!
Alina LA MULTI ANI!!!! Sa ai cea mai fericita si sanatoasa sarcina de 40s !

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bells, Vanyy multumesc pentru cazurile asemanatoare. M-ati linistit! Acum nu-mi mai fac griji!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 9+

http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata! Dar ce spor ati avut de azi-dimineata!

Bells, ai aparut in sfarsit... Mi-ai creat ceva emotii, recunosc. Dar ce ma bucur ca totul e ok si bebe e zburdalnic! Felicitaaaaari!!!

Clabuc si Clary, stati linistite, bebe e ffffff bine. Bebe e perfect protejat de corpul nostru!

Alina, la multi aaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de si cu bebe!!!

Cat despre simptome, mie mi-au disparut total, desi nici inainte nu aveam prea multe. Sanii s-au detensionat complet. Sper si cred ca este normal si ca nu ar trebui sa ne ingrijoram. Eu sunt foarte linistita si astept cu calm ziua de 23 martie cand am urmatoarea eco!

O zi frumoasa si linistita va doresc!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Cred ca asta ii cel mai reconfortant - sa auzi sau sa cunostii pe altii care au patit la fel! Asa-i?

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Clabuc, Bells, felicitari pentru vestile bune! ne doresc sa avem parte numai de asa ceva si in continuare!

Clary, imi pare rau de cazatura, iti tin pumnii sa fie totul ok.

va rog sa ne treaca si pe noi cineva in lista: UM 27.01.2010, DPN 03.11.2010...m-am bagat si eu aici la voi ca vad ca sunteti foarte active

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buburuza, pai tu ai 14+, e normal sa nu mai ai nici un simptom la varsta asta! Bucura-te de starea asta de bine!

Cristina 10+

Mergi la inceput