Fiv in Ungaria 95
Raspunsuri - Pagina 6
adipapazi spune:
fetelor, voua va masoara E2 in timpul fiv-ului?l-am intrebat pe PK. a zis ca numa la low responderi sau la fetele care au E2 prea mare in z3.
adipapazi spune:
samirra, eu am avut 2 fiole de ovitrelle.
cum sa nu fie ovocite? stai linistita ca am spart eu data trecuta ghinionul asta. iti aduc macinici daca esti cuminte!
alinamolnar spune:
Ce de viitoare mamici se preconizeaza de la PK. E foarte prosper omu' asta.
Adi jurnalul de bord e beton. Nici nu mai avem nevoie de alte informatii, atat e de complet. Tine-o tot asa.
Samira nu incepe cu ganduri negre, ca nu e cazu'. O sa ai oo destule, asa ca sa nu te mai aud, ca vin cu bata.
Bafta tuturor fetelor aflate in focuri si va asteptam cu beta mare. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
mami_vreau spune:
tamaryllis eu fac stimulare cu cate 2 fiole de merional si 150 gonal... si inhibare cu suprefact!
adi ce desteapta sunt! eu nu l-am intrebat azi de e2... poate la mine se preta sa imi faca! las' ca il intreb vineri!
samira daca te mai gandesti la prostii vin cu bata
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
hai mai lasati-ma sa ma vaicaresc si eu....inainte de injectii...imi era teama de ele...dupa aia...faceam hiperstimulare...dupa aia nu-mi cresteau foliculii,,,acum sunt goi...dupa aia urmeaza etapa ...daca nu se fertilizeaza???....apoi....daca nu ajung la blasto???...apoi...daca nu se prind???...si asa mai departe.
adi,am auzit ca pap mucenici...ii impart cu mami-speranta...
fericita posesoare de gemenasi
auzi???...da tu esti zuza rau...ai intrat la PK in cabinet cu borcanu dupa tine???
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hai mai lasati-ma sa ma vaicaresc si eu....inainte de injectii...imi era teama de ele...dupa aia...faceam hiperstimulare...dupa aia nu-mi cresteau foliculii,,,acum sunt goi...dupa aia urmeaza etapa ...daca nu se fertilizeaza???....apoi....daca nu ajung la blasto???...apoi...daca nu se prind???...si asa mai departe. adi,am auzit ca pap mucenici...ii impart cu mami-speranta... fericita posesoare de gemenasi auzi???...da tu esti zuza rau...ai intrat la PK in cabinet cu borcanu dupa tine??? |
adipapazi spune:
scuze
samira, pai nu am venit la clinica asa, cu borcanu, ca nu stiam la ce ora vii. l-am lasat in frigider si ti-l aduc acum, dupa tepuri.pai indrazneam noi sa venim din tara fara macinici?trebuie elinimat orice factor de stres di calea ta. la cate probleme iti faci tu, asta mai lipsea, sa facem si topic de macinici!
fug la tep
coming soon!
speranta, mai esti la castle garden? ai papat ciocolatele?stai cuminte in pat!
adipapazi spune:
stirile de la ora 8: ne ducem la cina.o sa pradam, printre altele, borcanul cu macinici de la soacra-mea.va pupam ungureste(cum o fi aia?)
mairis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi fetelor, voua va masoara E2 in timpul fiv-ului?l-am intrebat pe PK. a zis ca numa la low responderi sau la fetele care au E2 prea mare in z3. |
Adipapazi, aceeasi curiozitate am avut-o si eu in timpul tratamentului. L-am intrebat pe K, si a zis ca daca raspunzi bine la tratament nu are de ce sa-l masoare.
La Szeged ti-l masoara la fiecare eco de monitorizare, insa aici nu.
Nu-ti fa griji, relaxare maxima, conteaza mult! Si pt sot e valabil!
Irina, +5