Fiv in Ungaria 95

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

felicia
uffffffff .... !!!
cezara
am vazut ca ai fost doar la o monitorizare in timpul stimularii , celelalte le-ai facut acasa?
mairis
Felicitari !!!
Sarcina usoara si la termen !!!
Ai mai luat complex de b-uri si dupa ce ai inceput elevitul?
Daca imi aduc bine aminte elevitul contine si el b-uri?
Pamy
Ce inseamna transaminaze mari?
Iti doresc din suflet sa rezolvi problema cat mai repede si sa poti trace la actiune.
samira , adipapazi
Bafta multa !!!
mami vreau
iti doresc din suflet mult noroc si sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi alaturi de tine.Bafta !!!!!!!!!!
Despre mine , ce sa va spun , am facut laparoscopia si am scapat de hidrosalpinx.
Am ramas in schimb cu o mancarime usoara , cred ca este o urmare a sondei de urina , ati patit si voi asa ceva si in caz ca da ce tratament ati urmat?Cumva cel de candida?
Acum astept primul CM sa imi fac hormonalele , sa vad daca sunt afectate sau nu de laparoscopie.

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

luck....si eu voi face dupa pasti laparoscopia....ptr a elimina trompele..dar ma intreb de ce tie tiau pus sonda..ca eu nu am avut asa ceva nici data trecuta cand mam opoerat...
ce fel de operatie tia facut_ calisa sau salpincgetmie?

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Felicia, cu intarziere iti transmit o imbratisare virtuala si sper din suflet ca asta sa fie ultima incercare esuata .
Imi pare rau !

Data viitoare, nu bagi tu un clexane de la inceput ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Samira, Mami, Adipapazi ....

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

mairis
Felicitari !!!
Sarcina usoara si la termen !!!
Ai mai luat complex de b-uri si dupa ce ai inceput elevitul?
Daca imi aduc bine aminte elevitul contine si el b-uri?
Pamy

[/quote]

Multumesc de felicitari, sper sa fie bine pana la capat.
Eu iau si acum: aspirina, acid folic, Acid folic & B-Komplex, Elevit, Magne B6, Vitamina C. M-am oprit din Clexane dupa rezultatul pozitiv de Beta, la sfatul medicului din Romania (care oricum nu a inteles de ce am luat Clexane!!!!)
Azi ma duc la eco si il intreb ce tratament si ce analize fac in continuare!
Keep in touch!

Nu mai pot de emotii, azi noapte am visat numai ecografii, ca mi se prinsesera 4 embrioni (de unde nu stiu...) si doctorul meu era disperat!!!! M-am trezit bulversata rau....
La 12.15 am programarea.....
Sa-mi tineti pumnii!

Budapestaaaaaaaaaaaaaa, asteptam jurnalul de stiri! Doamne ajuta!

Irina, +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Feli, , draga mea, imi pare atat de rau ca n-a fost nici de data asta. Nu-ti pierde speranta. Lucas iti trimite si el un pupic

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neata, fete.

mai exilatii mei din budapesta, facurati ochi? si ziceti ca mergem in excursie, ai? pe ninsoarea asta, ai?
fug la micul dejun.

stirile matinale: aseara s-a lasat cu intalneala si miniparty pana la ore tarzii din noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

cezara
am vazut ca ai fost doar la o monitorizare in timpul stimularii , celelalte le-ai facut acasa?

Care celelalte...La prima monitorizare in ziua 6 ,4 foliculi erau mari(18-19mm) si altii mult mai mici(sub 11).Aia a fost prima si ultima monitorizare!PK a spus ca daca asteapta sa creasca foliculii mici,ii pierde pe cei mari-asadar a hotarat sa mearga pe 4 bucati.
Deci eu am facut doar 5 zile de stimulare-ma gandeam cu groaza ca foliculii sunt goi,ca in 5 zile nu a reusit sa se dezvolte in ei nici un ovocit,dar nu a fost asa! Eu in ziua 9 am facut deja punctia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Goldi,
unde ti-e semnul de ca mi se face rau daca nu ti-l vad!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

luck pt sensibilitatea de dupa sonda incearca Uricol (3 pliculete pe zi); mama mea a avut asa dupa operatia ei; e un dezinfectant al tractului urinar, precis ti s-a iritat de la sonda, ia ca sa nu te infectezi; nu are treaba cu candida

sanatate

Mergi la inceput