Vreau sa nu mai fiu diferit *2*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Simona,multumim!
Dupa cum spuneam,este una din perioadele cand refuza sa intre la terapie,sa faca lectii,nimic nu-i convine,ba mai mult,acum a inceput sa ne mai dea cate o palma,daca vedem ca-l punem sa faca ceva ce nu vrea!
Intra in camera de terapie,cu urlete,tipete,tranteste usa si altele....din 50 minute cat tine ora,nu stiu daca face 30 de minute cum trebuie,pt ca el este intr-un refuz continuu de a colabora.....Ma rog doar sa nu-l tina mult...

Pe langa toare astea,realizez ca vin sarbatorile de iarna,si desi ar trebui sa fie moment de bucurie si veselie...nu-i....
Zilele trecute ma intreba o buna prietena,daca Mihaita stie de Mos Craciun(de fapt de aici pleaca tristetea mea),i-am raspuns ca nu stie....de anul trecut am renuntat sa-i mai cumparam cadouri si sa i le punem sub brad....nici macar nu se uita la ele....eventual il atrag luminile de la instalatie si atat....
Toata lumea vorbeste ca a inceput sa pregateasca casa,bradul,cizmulitele pentru Sf.Nicolae....eu nu pot,nu am nici o tragere sa fac aceste lucruri.....daca as putea as sar peste aceste perioade din an!E prea grea apasarea asta.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Offff Mihaela o imbratisare calda si ,o sa treci si peste asta ca te stiu puternica.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Hai mai Miha, tine-te tare! Sunt sigura ca este doar o faza trecatoare.

La noi se mai intampla chestii din astea, ori cand este foarte obosit...ori cand face prea putina terapie, are prea mult timp liber si nu are o rutina clara.
Sau ar mai putea fi un motiv, tutorele la care face figurile nu reuseste sa ii atraga atentia (poate fi si tutorele obosit, blazat, cine stie...) Darius mai face figuri cand are cate o fata noua si nu stie sa il abordeze.
Sunt o gramada de motive pe care le poti gasi...cert este ca nu Mihaita este de vina fiindca este nervos, pur si simplu ceva il deranjeaza si nu stie cum sa isi exprime frustrarea, decat asa.

Hai nu mai fi suparata ca se rezolva.

P.S. Mihaita mai ia Rispolept?

Mergi la inceput

Karla,stiu si sunt convinsa ca nu este in totalitate vina lui....

rispolept nu mai luam acum,pt ca in urma administrarii lui Mihaita a luat in 2 luni,8 kg....am inceput sa-l scoatem progresiv,pana la deloc,ca sa vedem concret cauza ingrasarii....
Tutorele,este cel care il avem de la inceput....cu ea lucreaza cel mai bine,cu ajutorul ei obtinem cele mai bune rezultate.....

sunt convinsa ca este o situatie trecatoare,dar pana trece....si oricum cand avem perioade de astea,o luam mai usor cu terapia...lucram mai relaxat si nu atat de strict....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cat sunt de frumosi si de lipsiti de grijipt voi.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Asa e, sunt f frumosi si senini amandoi, acolo, pe zapada....ce stiu ei de grijile si noptile nedormite ale parintilor.... ei se bucura de zapada si asa si trebuie

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mihaela,
o imbratisare calda si stransa de la noi si toate gandurile mele bune le indrept catre voi.
Nu-ti voi spune "lasa ca trece" fiindca la acest diagnostic nimeni nu poate da certitudini, din nefericire.
Iti spun doar ca anumite comportamente disruptive ale lui Mihaita pot fi doar niste faze, care pot disparea asa cum au aparut. Important este ca tu sa nu-ti pierzi curajul atat de necesar.
Am trecut si noi prin nenumarate etape de genul...
Multa sanatate!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

MIhaela, avem si noi probleme...riposteaza la lectii, de multe ori face dar si tipa...se musca de mana si cu cealalta vrea sa ne ciupeasca, numai acasa face asa ca in alta parte este f cuminte...eu ma gandeam sa ii dau rispolept...ingrasarea Emei nu e de la medicamente...a luat si ea cred ca 18 luni...in urma cu 5 ani..., trebuie sa o duc la medic sa vedem ce imi da sa administrez ptr calmarea de seara
La Ema mai e si gelozia, sa nu ne vada cu bebe in brate, ori ca-i dam lui atentie ca s-a terminat cu veselia
cadouri are sub brad dar...nu realizeaza mare lucru, oricum i-am cumparat jucarii cu lunminite si muzica ce situ ca ii place si o atrage, e bucuroasa ca are haine noi...canta "Mos Cacun" dar...
sunt trista ca o stapanesc greu...ma inspaimant ca nu stiu cum o sa fac peste cativa ani...deja ma darama

fug ca plange bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Craciun fericit,sanatate multa si Dzeu sa va ajute sa va indepliniti toate dorintele.
Lui Mihaita iti doresc sanatate multa,multa,realizari maxime si multe progrese in a avea o viata cat mai normala.
Toate cele bune si Sarbatori fericite.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput