Vreau sa nu mai fiu diferit *2*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

scopul plecarii noastre la Bucuresti a fost asta:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Joi am fost la Bucuresti cu Mihaita la un doctor neuropsihiatru cu care lucreaza coordonatoarea noastra,diagnosticul ei,a fost unul dur...de la adhd,autism sever,afazie la retard mintal.....copil meu chiar arata/comporta ca un copil cu retard?
ne-a recomandat sa ne internam pt 3 zile sa-l evalueze cum trebuie(ceea ce nimeni n-a facut pana acum),ca sa poata sa ne dea un diagnostic real.....imi vine sa fug in lume.....

mi-a prezentat doctora,un viitor oarecum sumbru pentru copilul meu..."o sa ai un brad frumos langa tine,pe care o sa-l tii de mana pe strada,o sa fie calm,datorita medicamnetelor si atat"...si nu poti sa nu te intrebi...de ce?cu ce am gresit?

asa ca asta am facut,dar desi mi s-a spus ca va fi si doctora pe acolo,desi are un eveniment in familie,n-a aparut,pana aici,nimic grav,am fost redirectionati catre alta doamna doctor,tot din echipa celeilalte....am facut encefalograma,care a iesit ok,RMN-ul,m-ar fi costat 6 mil(ca n-au aparat in spital si ar fi trebuit sa-l fac la particular,desi ce are Mihai,oricum nu se vede la RMN...),echipa de acolo i-a facut si test POrtage(sa se vada varsta reala la care este de fapt si de drept) si intr-un final am intrebat si despre posibilul retard mintal...dra mi-a zis ca sigur a fost o greseala de exprimare,ca poate n-am inteles eu bine,moment in care terapueta lui MIhiata(care merge cam peste tot cu mine),i-a confirmat ca asa a zis dra...conlcluzie greseala de exprimare........

concluzie generala:timp si bani irositi,aruncati de aiurea....dar macar,nu traiesc cu ideea ca daca n-as fi facut.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

bine ati revenit!!!
mi-a fost dor de tine, nu te-am mai "auzit" zilele astea.
ma bucur de vesti bune.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

bine ati revenit!!!
mi-a fost dor de tine, nu te-am mai "auzit" zilele astea.
ma bucur de vesti bune.

mady
si alta data,suna cu toata increderea,daca pot raspund,daca nu,nu...vad si sun eu cand pot!

sa va zic de Mihaita....Mihaita este trezit de azi de la 6.30 si pt ca m-am intors singura cu el de la Bucuresti,i-am pus scaunul in fata(a fost copilotul meu),mai fetelor,ma asteptam sa doarma dus,dar asa de incantat a fost de drum...vedere frontala si stanga,dreapta...sa nu ma faceti inconstienta,dar imi era mai greu de supravegheat in spate,plus ca mai voia apa,ceva de rontait si le aveam intre scaune si asa mi-a fost mai usor....

asa si la stiri,vad cum o tipa,in Bucuresti,este oprita de politie,ca avea pustiul de 4-5 ani,in fata langa ea,fara centura,ba mai mult n-a vrut sa opreasca,cand a vrut sa o opreasca poilitia....dar eu eram oarecum pregatita si pt faza in care m-ar fi oprit politia...actele lui Mihaita,reteta de azi din Bucuresti....

si nu pot sa nu-l laud,cat de cuminte a stat cand i-a pus electrozii aia pe cap,pt encefalograma..nici nu ma asteptam...are mama baiat cuminte!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Mihaela bine ca esti un pic mai linistita
si pacat de banii aruncati
dupa ce ai postat data trecuta cand te-ai vazut cu dr din Bucuresti chiar ma gandeam cu cata usurinta arunca cu vorbele .Poate ca uneori nici nu se adeveresc marile adevaruri aruncate de la pozitia inaltimii lor.Si chiar atunci cand se adeveresc nu stiu ce i-ar costa sa le spuna mai bland

felicitari lui Mihaita ca a fost cuminte

Mergi la inceput

Mihaela,multumesc!

ieri la sfarsitul orelor de terapie,terapeuta lui Mihaita,a iesit foarte incantata de la ora,Mihaita reusise sa faca singur 2 planse!

Iata dovada!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

miha, pupam baiatul indemanatic ce realizare la cat mai multe progrese pt mihaita

CLIPE DE VARA

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Un brat de pentru Andreea si mamica ei minunata

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Un brat de pentru Andreea si mamica ei minunata

Alexandra,multumesc pt urarea adresata Andreei!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

inceput de luna....stiu ca trebuie sa facem bilantul financiar al lunii trecute,dar trecem printr-o perioada urata cu Mihaita...si mi-a fost greu sa ma adun....
deci,in luna noiembrie am strans datorita bazarului 1000 lei,bani care vor fi folositi in terapia de recuperare a lui Mihaita!
Va multumim din suflet pt ca ne sunteti alaturi!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Miha, imi pare rau ca treceti printr-o perioada dificila, Doamne ajuta sa treaca repede si sa fie Mihaita cat mai bine, suntem alatauri de voi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput