Rahova sau apropiere (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate spor la pregatiri

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

am trecut doar sa va salut, noutati nu am.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tuturor un Pasti fericit cu liniste si caldura sufleteasca si multa sanatate!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

rahova pe unde sunteti?

lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Si noi pe aici prin zona, prinsi in curatenie de Pasti. Dar maine termin. Musai!!!!! Pentru ca vreau sa ajung si la coafor sa ma tund si sa ma vopsesc, vreau sa ma fac si eu gagica, sa scap si eu de senzatia ca oricat de mult m-as spala, tot plina de praf de glet sunt.

Luni am fost si la doctorita gineco care imi urmareste sarcina. A zis ca nu e musai cezariana, ca mai are timp sa isi dezlege pitica cordonul. Dar pentru ca eu am miopie, a ramas sa dau fuguta la medicul oftalmolog sa vedem ce parere are el de nastere naturala sau cezariana. Ca daca oftalmo zice ca trebuie cezariana, atunci nici nu ne mai batem noi capul cu "ce ar fi mai bine si cum ar fi mai bine". Asa ca....inca nu s-a dat verdictul final.
Si pentru ca am probleme cu varicele vulvare, capilare sparte pe picioare si o glezna cam busita din cauza varicelor, m-a trecut pe Clexane timp de o luna. Asta e un medicament care fluidizeaza sangele, ca a zis ca nu vrea sa riscam sa fac eu vreun accident vascular, Doamne fereste. Partea mai nasoala este ca e injectabil , trebuie sa fac in fiecare zi si....tan ta na naaaaaa.....trebuie sa imi fac injectia singura (sau sotul sau sa mi-o faca cineva - dar pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa injecteze si nu vreau sa depind de programul lui Cristi, incerc sa imi fac curaj si sa mi-o autoadministrez). Am incercat aseara si atata ce am descantat seringa aia si atata ce am sters locul cu spirt ca pana la urma, dupa o ora, m-am dus la culcare cu injectia nefacuta
Cica nu e chiar atat de dureroasa si atat de infioratoare pe cate pare in teorie, dar am eu un pitic pe creier care nu ma lasa sa imi bag singura acum ala in mine (ac care este ca firul de par de subtire si e lung de maxim 2 cm)

Gata, m-am intins ca o placinta

Ma duc sa mai descant o data seringa aia poate in seara asta reusesc sa ma intep.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Alinutza...am ras cu lacrimi de "necazul" tau cu seringa iarta-maaaaaaa dar ai povestit asa haios
sa ne pui poze cu noul look

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

Monica
Hai ca pana la urma am reusit aseara sa imi fac prima injectie. Aveam de ales: ori mi le fac eu, ori mi le face Cristi. Si m-am gandit eu ca mai bine nu ma las pe mana lui asa ca mi-am facut curaj si m-am intepat. In seara asta am repetat procedura. Pana acum totul e super ok. Nu doare deloc, doar putin cand bag acul ca nu stiu de ce dar intra un pic cam greu pentru gustul meu. Dar dupa aceea totul e super ok.
Na, uitati-va si voi cu ce ma laud eu pe aici.

Monica, o sa va arat niste poze super frumoase, sper eu, nu numai cu noul look ci si cu burtoiul si restul familionului. Sambata mergem la o sedinta foto la studio. Abia astept sa vad ce iese.

gata, fug la somn ca sunt rupta. Am reusit de am terminat curatenia. Urmeaza cumparaturile si bucatareala - care va fi ceva super usurel ca oricum mergem la Fetesti de Pasti. Ma rog plecam duminica si ne intoarcem luni.

toate fetele
Spor la pregateli

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Paste Fericit! pe toate si pe copilashi

Alinutza drum bun si abia asteptam pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am intrat sa urez tuturor un Paste Fericit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc!

Mergi la inceput