Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Alinutzaa spune:
Paste fericit va doresc tuturor!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+
Handmade by Alina
anangel_lexi spune:
Adevarat a Inviat!
Mariuca mea e iar bolnava, tuseste si are febra. O iau razna cat de curand...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Adevarat a inviat!
Ce faceti dragutelor? Va recuperati? Eu da! Stau in pat si nu fac nimic.Asta cand ma lasa piciul bineinteles.
Ma laudam cu o sedinta foto. Fost, facut si ma intorc doar cu 4 poze. Restul o sa le vad si eu peste vreo 2 saptamani. Uitati www.raisphotography.com/ro/blog/mom-and-mom-to-be" target="_blank">aici daca doriti.
Pup fetele, ma duc sa fac un pui de ca vremea asta asa urata si ploioasa fix la somn ma trage
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+
Handmade by Alina
ioanaradu spune:
buna fetele. hristos a inviat!
vin si eu cu o rugaminte la voi: puteti sa-mi dati informatii despre gradinita 171 "flori de tei"? am incercat sa stau de vorba cu directoarea dar niciodata NU ESTE. daca aveti sau ati avut copilasii acolo, orice informatie m-ar ajuta.
va multumesc!
monica-elizabet spune:
lexi, imi pare tare rau ca Mariuta este bolnavioara sanatate multa
si noi(adica ruxi) a furat-o iar (raceala+herpangina) parca asta e in ro...de la un prieten de-al ei de-aici...inca din noaptea de Inviere a facut febra si acum tuseste...totusi ieri am fost la medic si el e optimist...ne-a scazut tratamentul de astm la 1 singur puf si spera ca pana plecam sa-l putem elimina de tot...Doamne ajuta!
ioana, eu din pacate nu te pot ajuta cu info
alinuta, ce ma bucur ca v-am revazut...sunteti tare frumosi toti 4 adica voi 3 si burtika sa fiti sanatosi
anangel_lexi spune:
Alinutza, superbe pozele. Abia astept sa vad si restul!
Monica, multa sanatate Ruxitei.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Monica, Lexi multumesc frumos
Monica sanatate multa Ruxitei, sa scape repede de boala si de pufuri
Lexi cum mai e Mariuca? Ufffff, tare nasol trebuie sa fie sa ai copilul bolnavior asa mereu mereu.
Ioana din pacate nu te pot ajuta cu info. Piticul meu nu e inca la gradi.
toate fetele
O zi frumoasa sa aveti
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
va pup pe toate
nu va faceti griji suntem mai bine, fara febra...doar cu muci putin...si tuse mai mult dimineata