Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gina, felicitari, sa va traiasca bebe Vlad si sa va aduca multe bucurii impreuna cu fratiorul lui!
Karli, spor la curatenie si distractie placuta in Moldova!
Alinutzza, voi ce mai faceti?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
Bun venit pe lume bb Vlad
rodicuta, spor la curatenie si petrecere frumoasa acasa
alinuta,lexi,vicky, vio, dory,mirela, simona , andrea pe toate
noi ne luptam cu caldura dar si cu ploile...ni se intrerupe desc curentul si implicit netul...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Aoleu, Monica, e nasol fara curent dar sper sa nu se intrerupa des si sa nu tina mult. Oricum, e f romantic sa stai la lumina lumanarilor.
Si pentru cine vrea sa o vada pe Mariuca, am cateva poze noi aici.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
e o dulce si o frumushica foc ochii m-au bagat in boala
rahovistele...aloooo...la apel ca strig catalogul
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Monica, multumim! Si pe mine ma baga in boala ochii ei si ma intreb intruna de unde i-a luat.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
violeta69 spune:
buna,
Monica ,uite ca sunt prezenta
Bun venit lui BB Vlad!!!
ii doresc sanatate multa si mult ,mult noroc!
pupici la toate rahovistele
monica-elizabet spune:
rahovistele sa aveti un we fain
vio, ma bucur ca ai aparut
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Ne-am intors si noi acasa dupa o luuuuuunga absenta. De unde trebuia sa stam doar o saptamana, am reusit si am stat aproape doua.
Renovarea din apartament, ca asta a fost motivul plecarii noastre de acasa, s-a prelungit un pic asa ca ....tot pe la tara, la aer, la curte am stat. Ne-am intors joi seara si vineri si sambata am muncit intr-una intr-una intr-una ca sa scap de praful de glet si de moloz. Am reusit intr-un final glorios asa ca de maine ma pot si eu ocupa de pregatirile de Pasti.
In primul rand Vio La multi ani!!!!! Sa fii sanatoasa floricico, iubita si implinita
La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua
Gina sa iti traiasca piticul, sa creasca mare, sanatos, voios si norocos.
Lexi cand afli secretul ochilor Mariucai sa imi zici si mie. Acum, pentru bebe 2 e cam tarziu dar poate ma bag la un bebe 3
Restul fetelor va pe toate
Noi sambata am fost si la eco morfofetala de trim III. Pitica mea e bine, creste, e in parametri, are 1851 g la 32 de saptamani. Singura "problema" este ca are dubla circulara de cordon, sansele sa se mai dezlege sunt destul de mici asa ca de unde nu eram eu hotarata daca nasc natural sau cu cezariana...se pare ca a hotarat ea pentru mine. Oricum, ramane sa vedem ce zice si doctorita care imi urmareste sarcina, dar...foarte probabil ca cezariana va fi. Aaaaa, sa va mai zic ca seama cu Tudor??? Are exact exact exact nasul lui. Nu am reusit sa ii vedem toata fetzisoara deodata ca se tot juca de-a v-ati ascunselea pe dupa placenta, asa ca am vazut-o pe bucatele.
Gata, mai stau nitel pe aici sa mai citesc si dupa aia fug la somn.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+
Handmade by Alina
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va doresc o saptamana frumoasa si fara ploaie. Aici ploua intr-o veselie, macar voi sa va bucurati de soare.
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori! Sa fiti sanatoase si fericite!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
violeta69 spune:
Draga mea Alinuta,iti multumesc din suflet pt urari!
iti doresc sa duci usor si ultima perioada de sarcina si daca vei naste prin cezariana nu-i nici un bai,BBlina sa fie sanatoasa
lexi