Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
fetelor
noi in zona cu activitatile saptamanale
vio, vicky....pun mana pe telefon
lexi, sper sa nu uzi degeaba cum am patit noi
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cred totusi ca o sa pun o folie de plastic peste ceea ce am plantat, in timpul noptii e inca frig. Trandafirii deja i-am invelit.
De cateva zile e vreme frumoasa, deja au inceput emotiile si bucuria pregatirilor de Pasti, si asta imi da o dispozitie tare buna. In weekendul asta vreau sa incep marea curatenie de primavara.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
sa ai spor lexi
pe toate sa aveti un we minunat
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
M-am apucat de curatenia de Pasti in weekend, am spalat geamurile si ramele. Mai am de spalat gresia si parchetul si as cam fi gata, indraznesc sa spun...
Am mai lucrat ceva si in gradina, desi a fost vremea urata si a plouat. Am constatat cu mare bucurie ca au inceput sa iasa flori din bulbii si radacinile plantate. Sper din suflet sa se prinda tot ce am pus.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
violeta69 spune:
bunaaaa
eu sunt ok.....dar muncesc mult ...cu Mihnea evident
avem si rezultate bune,FB la testul de matematica si la concursul cangurul matematic
Vicky e ok...nu prea are cum sa mai intre ca la birou nu mai are acces,iar acasa nu apuca ....
va pe toate cu drag
monica-elizabet spune:
rahovistele
vio, ma bucur ca sunteti ok si tu si vicky si piticii
sa aveti o saptamana minunata si spor la curatenie sau ce avti de facut
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Vio, Vicky
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
catus76_ro spune:
salutare dragi rahoviste !!!!
Am si eu o veste : pe 16 martie s-a nascut Vlad-Alexandru, prin cezariana, de 3350 kg, 50 cm si apgar 9.
Am ajuns si noi acasa( de sambata, ca a facut icter in maternitate) si pot sa va spun ca ne-am acomodat super bine...de nici mie nu-mi vine sa cred ca nu mai sunt asa stressi ca la primul copil!
Bebe vlad e un cumintel, papacios si somnoros, desi in ultimul timp a mai redus timpul de somn. Operatia a decurs f bine, m-am bucurat ca mi-am auzit puiul plangand din momentul scoaterii din burtica si l-am vazut rozuliu si dragalas. Recuperarea a decurs f bine, sapt asta tr sa scoatem firele, acum ne "luptam" cu alaptaul...ceea ce se pare ca reuseste in proportie de 90% ( ii mai dau un biberon de formula noaptea), dar tr multa odihna, lichide, non-strss si multa, multa rabdare si perseverenta. Azi i-a cazut buricutul, aseara eu si tati am facut o "semi-baita" si ne-am descurcat f bine si fara ajutorul mamei sau al soacrei
De abia astept sa-i treaca varicela lui Cristian si sa-si cunoasca fratiorul...cred ca voi plange de emotie vazandu-i pe amandoi la un loc
Multi pupici de la o mamica implinita
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU 16 martie2010!
sirimie spune:
Gina, felicitari! Sa fie mincacios si sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
karligutza spune:
felicitari Gina pentru micul print! cred ca esti o mamica implinita si mult mai experimentata acum cu practicile pentru bebelusi...
cand si cum a facut Cristian varicela? merge la gradi? sorry ca nu-s la curent...
noi cu curatenia de Paste si pe joi o intindem spre Moldova...
va dorim sa aveti un Paste Fericit si pregatiri frumoase si gustoase! nu cred ca mai am cum sa intru pe net pana atunci... pupam toate fetele si pe puiutii vostri!
karligutza
sunt mamica Adelutei