PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Cu PFA-ul...vezi ca e netul plin de info. Nu mai stie Radu ce i-a trebuit, si-a luat info de pe net, dar dintr-un drum a rezolvat tot, a costat putin si i-a iesit certificatul ala, sau cum se numeste, repede. La Ploiesti asta... |
La Ploiesti! Eu sunt in sectorul care este...
Netul stiu ca e plin, dar ce-i trebuie unui medic care vrea sa lucreze in regim privat NU in cabinetul propriu ci cu contract de colaborare habar nu au pe nicaieri (la fiecare sector se cer alte hartii

), pe cuvant, parca am fi o specie de extraterestri, nu tot oameni! Asa mi-au zis la sectorul meu cinci "eee, cu medicii e mai complicata treaba..." Si asa se face ca actele cu care s-au inregistrat colegii mei din sectoarele 3 si 6 sunt diferite, mie mi se cere complet altceva. Si cand am spus asta, mi s-a raspuns: "ee, sigur au dat spaga sau au avut pila, aici nu merge asa"

Ma rog, e iluzoriu sa cred ca ma poate sfatui cineva, suntem in romanika...Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Olgu, Vali mai ce dulci sunt asa cu propozitii/cuvinte inversate!
noi inca nu facem propozitii, dar in rest vorbim de toate..
Raluca tare frumos la Mall!
da Sovicule, eu fusei deci aia pacalita de randunoi! ![]()
vreau si eu mucenici, din astia moldovenesti de ai mei.. cred ca ma duc sa imi cumpar nuca si imi fac cativa, ca nu am mai mancat de mult..
Tonic sunt bine multumesc de intrebare..
am fost un pic stresati cu randunoiul, la serviciul lui, dar poate reusim sa isi schimbe jobul.. ieri a dat un interviu si mai are un test de dat si e ca si angajat..
cica americanii nu fac discriminari, dar cred ca sunt o natie discriminatoare.. mai ales managerita asta a lui, numai bete-n roate i-a pus, si nici nu-l lasa sa plece.. nu stiu frate nu-ti place de moaca lui, lasa-l frate sa plece daca vrea la alta echipa..
si na am inceput si eu sa-mi caut job.. daca bb2 nu a vrut sa vina acum, macar sa fac si eu ceva.. ca am ajuns sa ma enervez mult prea repede cu Andra si nu e bine nici pt mine nici pt ea..
Alice ce tare Thea cu Muti ani caleaca!

cu meniul de la gradi, eu ce sa mai zic.. ca sunt gradi pe aici unde le dau nuggets si alte porcarii... Andrei nu ii plac, am incercat o sg data sa ii dau de curiozitate, ca nici noi eu nu ma dau in vant dupa ei.. insa pizza ii place, aaa si cartofii prajiti..
si apropo de mancare abia astept sa inceapa showul asta:
http://abc.go.com/shows/jamie-olivers-food-revolution
Go Jamie, go!!
sunt mai multe preview-uri unul dupa altul.. daca ar reusi sa faca ceva ar fi minunat!!
ma duc sa imi cumpar nuca sa invart si eu 2-3 mucenici!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
VALENTINA C spune:
Sovi, apropo de gatitul la gradi: inteleg ca au bucatarie proprie..Nu stiu care sunt conditiile in acest caz, dar vreau sa-ti spun ca la noi, in contractul cu firma de catering scrie CLAR ca nu se prajeste nimic, cu exceptia snitelelor ( care oricum se dau rar), nu se folosesc alte condimente in afara de sare, fara fulgi de diverse, sunt trecute cantitatile, procentul de grasime, etc...
Si exista un ordin al ministerului sanatatii legat de alimente permise in gradinita, dar nu stiu pe de rost numarul...daca vrei, ti-l fac rost...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Ma duc catre baie si pat..sper sa avem o noapte mai buna..
Tot cu gandul la mucenici am ramas...

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Kya spune:
Nici eu nu i-am dat Sanziami nei nimic dulce din comert. Dar eu fac acasa prajituri foarte des. Rar se intampla sa nu am un dulce facut de mine. Si cum nici unul dintre noi nu mananca asa ceva, nici ea nu are de unde...
Cumparat mananca doar gummy bears (d-aia de la Haribo) si o data pe luna putina ciocolata cand nu se ascunde tac-su de ea. Ultima data a mancat ciocolata neagra cu chilli 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Asa era si la cresa unde fusese Iulia, contract cu firma de catering unde se specifica clar fara prajeli, fara, fara...Bine, niciodata n-o sa stiu probabil de ce imi varsa, cu febra si diaree dupa 3-4 zile de mers acolo...si de ce acasa a stat copilul sanatos luni de zile...In fine...
Dulciuri in casa din pacate nu ma pricpe sa fac. Eu n-am voie, randunoiul nu mananca DELOC dulciuri si...am crescut cu parinti diabetici. Deci, habar nu am. Bona i-a mai facut, a mancat dar nu cu mare entuziasm; astea din comert ii plac mai mult
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
..nici eu nu-i cumpar Antoniei dulciuri, la ea bomboanele sunt stafidele...este adevarat ca mai mananca rar o bucatica de cioco..si asta atunci cand mancam noi de fata cu ea,ca in rest ne ferim, si mai mananca tot rar eugenie fara crema daca reusesc, daca nu ii dau si bucatica cealalta ca face urat![]()
cand fac in casa placinta ...mananca, si cam atat la capitolul dulciuri..
.o feresc cat pot,si toti stiu ca nu au voie sa-i aduca dulciuri
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gudinde spune:
Hello everybody!!!!
In primul rand 

La multi ani THEA! 

Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!
Dudu (a se citi dudurutza from now on)
imi e tare dor de orasul mataluta. Eu am neamuri pe acolo. Am inteles ca ieri nu ningea, dar e un frig de crapa pietrele.
Asa si sa ma descarc si eu ... 

Am zis ca ieri nu era frumos si bine sa povestesc. Cand e omu' nervos nu judeca bine si noaptea e un sfetnic bun.
Asta-i din ciclul stupize, stupize de 8 martie.
Ce credeti ca-i frumos sa "primeasca" o doamna de la seful ei de 8 martie?
Un La multi ani, macar trimis pe mail tuturor doamnelor firmei? Zau fetelor, suntem prea romantice. Deci, nope.
Toate femeile din firma pleaca mai repede azi acasa? Deja fabulam.
Sa revenim cu picioarele pe pamant. Dupa ce sta angajata doar o ora peste program, pleaca acasa. Pe drum se circula cum stiti. Si la un moment dat ... trrrrrr telefonul. Cine-i, cine-i? Sefu'! Intoarcete la servici, avem nevoie de tine!

Ei, cum vi se pare cadoul din partea firmei?
In case you wonder ... raspunsul a fost "nu pot" - indiferent de consecinte. Am avut insa niste neeeeeerviiiiiii.
Kya spune:
Oh my God!!! Sanziana a inceput sa faca exact ca in clipul ala pe care-l postase Mimo din Family Guy Mamamamamamamamamamamama si apoi schimba mamimamimamimamimamimamimami......
moooor! Asa o tine in continuu!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
THEA
sa-ti fie viata plina de impliniri, ca si pana acum, sa-ti "iasa" toate repede si frumos
mami de THEA minunata, sanatate, sa va bucurati de frumusetea si istetuca voastra in liniste si fericire
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008