PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, Vali, peste cateva luni noptile astea vor fi amintire! (pfiu, ma speriati, si asa incerc sa imi iau la revedere de la gandul de bb3; eu de la Matei nu-mi mai amintesc ce a fost greu... doar alaptatul cu fitze, dar cat de fruuumoooos...). Forta si rabdarea fie cu voi!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Thea!! sa fii sanatoasa, sa reusesti in vita si numai bucurii sa aduci parintilor!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ntzzzz... azi ne-am stricat cura... dar ce bunatate am facut, oh, my God!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

MUTZI ANI CALEACA, THEA CEA SUPER-PRECOCE SI FRUMOASA!
Sa nu credeti ca am disparut in ceata de tot dar copila mea a innebunit. De cum ma vede venita acasa cere CONTINUU Gummy Bear (cu tot tacamul, Cho ka ka o, Nuki, etc) si Schnuffel. E jale daca nu-i deschid calculatorul dupa care se instaleaza pe scaun si...a invatat sa si le puna singura, cu mouse-ul, de sute de ori si canta si danseaza Bine, pt mine e f confortabil, dupa-masa asta am reusit sa fac si de mancare cu ea ignorandu-ma total dar ma intreb cat mai tine...spuneti-mi ca se va potoli!
Mimo si mie mi-a placut mult Mari, in general si cum se purta cu Dudu si cu toti copiii de la petrecere.Esti norocoasa, cum sunt si eu ca am gasit-o pe bona mea care in multe privinte e...tot ce as fi vrut sa fie mama mea si nu e si ne rasfata incredibil pe toti. Si eu intentionez la fel cu Iulia, cat mai tarziu cu putinta gradi.
Apropo de mancatul la gradi si de a fi diferit...Mimo are dreptate, sunt oameni carora le sta bine si suporta bine sa fie diferiti. Mi se pare insa dificil de "testat" asta pe un copil prescolar, e riscant. Asta asa ca filozofie generala. Concret insa, Sovi, tot ca Mimo zic si eu-in fond e vorba cam de o masa pe zi, deci nu e o tragedie dar sigur ca e bine sa fii cu ochii pe meniu si la o adica chiar sa ai un cuvant de spus. Poate ai scris si am sarit eu...cu vaccinarile ai avut vreo problema pana la urma?
Deci prajitura Magura e naspa?? Intreb pt ca eu o credeam ok si i-am dat Iuliei in dimineata dinaintea petrecerii de la gradi...si, cum stiti, a facut dupa aia o diaree nasoala care abia de ieri nu mai e. Oricum alta legatura n-am putut face dar nu-i mai dau in veci porcaria aia. I-am mai dat -rar- Barni cu gem de capsuni pe care le adora si de la alea nu a avut nimic.
Aaa si am in frigi oua cu cifra 0!! O caserola care se cheama "10 oua ecologice", de la Real.
HELP!!!!Se pricepe cineva la inregistrarea ca persoana fizica autorizata????

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, eu sunt de parere ca toate astea ambalate din magazin au o gramada de chimicale si porcarii in ele, deci la fel cred ca de la aia a patit-o Iuli.. insa nu-i putem feri la infinit, dar eu personal in afara de ceva biscuiti, covrigi uscati... nu ii dau, si mai ales, nimic cu creme!! sunt singura nebuna?.. prefer ceva facut in casa, dar am noroc oricum ca el nu se omoara, si nici nu prea cere, poate doar 'choco'..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, eu ma intrebam invers, daca sunt singura (randunica!) nebuna care i-a dat chestii din astea (desi repet, asta cam asa, o data la 2 sapt sa zicem)...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, si eu evit praji din comert. Am noroc ca nici nu cere, noi nu mancam , deci habar nu are ce e acolo...Ii face soacra-mea placinta cu mere mereu, faimoasa "pidula", si rade cate un patrat d-ala. Mai bine fa-i tu niste pandispan, sau chec...mai ales ca Iulia e sensibila.

Cu PFA-ul...vezi ca e netul plin de info. Nu mai stie Radu ce i-a trebuit, si-a luat info de pe net, dar dintr-un drum a rezolvat tot, a costat putin si i-a iesit certificatul ala, sau cum se numeste, repede. La Ploiesti asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Apropo de mancarea bio, eu am tot timpul in congelator carne de porc si pasare si oua de la ai mei de la tara, dar in ultimul timp am fiert la carnea aia de mi-a venit rau..si nu era de la o pasare batrana...Azi, de ex, aveam pulpele de la o curca tanara si voiam sa fac ciorba de perisoare. Erau insa atat de tari, ca nici cutitul de la robot nu le-a taiat... Si le-am aruncat... Si ciorba mea s-a transformat in ciorba de cartofi...
Cu ouale e alta poveste...am consumat 40 in 2 saptamani... Astept sa-mi vina tura urmatoare...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, eu ma intrebam invers, daca sunt singura (randunica!) nebuna care i-a dat chestii din astea (desi repet, asta cam asa, o data la 2 sapt sa zicem)...

Naty

Lui Matei ii plac eugeniile alea de la Dobrogea..si i-am dat..Dar in ultimul timp am tot facut in casa, din fericire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Simo, Vali, peste cateva luni noptile astea vor fi amintire! (pfiu, ma speriati, si asa incerc sa imi iau la revedere de la gandul de bb3; eu de la Matei nu-mi mai amintesc ce a fost greu... doar alaptatul cu fitze, dar cat de fruuumoooos...). Forta si rabdarea fie cu voi! Multumim!!!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput