PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mimo, lasa mucenicii, dupa ce sunt gata si mai incanta-ne Sa nu cumva sa nu scrii o carte, cel putin am spus pe an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a placut mult discutia despre gradi si mancare, olgu, Sovi, eu gandesc exact ca si Olutza, nu putem controla tot.. eu il protejez cat pot eu de mult, face iubul drumuri la tara dupa carne, oua si branza de-i sar ochii, dar cand nu am d-astea, ii dau ce e in comert.. si exemple pot continua... pot sa le interzic bunicilor sa ii dea cremvursti si salam, dar la gradi, zau nu stiu ce si cum o fi, probabil voi face si eu nota discordanta si-i mai dau in desaga mancare de acasa, chiar si painea mea.. asa ca vom cauta o cale de mijloc. Ce citesc si eu pe alte forumuri, ma ia durerile de cap, ce le dau sa manance de la 6 luni, cum ii caftesc drept pedeapsa, etc eu sper sa am capacitatea de a nu cadea in nicio extrema..
raluca superb cadoul!! noi l-am primit cadou la nunta, de la nasi, acelasi superb text, dar pe o bucata de copac cu scoarta, atata ne-a emotionat atunci..
fraze? Mufarinul are doar una in limba romana: NU E!!! in rest, in mayasha lui, are discursuri intregi, in care prinde pe cate cineva/ceva, dar restul nu inteleg
simo wau, ce zi la tine, te cred ca esti zombi
frateee, da' ce ritm aveti, am inceput sa scriu cand erati la pag 5, acum sunteti la 7
bitza mai smechera sunt, am gel dezinfectant de la spital, mi-a adus iub de la Floreasca, nu mai tine, nene
mimo si daca bate vantul, cum mai sta lumanarea s-o sufle gasca?oricum, am o idee, data de cineva plin de inspiratie

la dr.. e bine cu raceala, e pe duca, la plamani e clean, gatul ok, si ne tratam toti cu zentel.. eu la gineco, ma duc la pol 10 abia dupa 24, caci mi-am redescoprit/amintit de dr mea de pe vremuri de acolo.. si gata

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bai, cu suflatul tuturor copiilor in lumanarea de pe tort recunosc ca e una din tarele copilariei mele Pe langa faptul ca ma ofticam ca nu sunt sarbatorita eu, ca nu primesc eu cadourile, ca nu sunt eu in centrul atentiei, nici macar in lumanare sa nu pot sufla ? Asa ca acum au suflat toti copiii in lumanarica aia, pe rand, care cum a apucat, i-am indemnat, am strigat ca bezmetica la ei , ce, nu toti sunt speciali ?

Cate lampi imi fileaza !

Luny, asta cu cafteala e boala grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Olgu, nu-ti fileaza, ma, nicio lampa! Thea ar fi fost terminata sa nu sufle ea in toate lumanarile torturilor familiei, de fiecare data a fost motz, sufland de zor, cot la cot cu sarbatoritul/sarbatorita. Si eu gandesc la fel ca tine!

In alta ordine de idei va multumesc din suflet pt minunatele urari, m-am emotionat teribil cand, abia sosita de la scoala, am deschis DC-ul si am vazut care-i titlul capitolului si cate urari am primit!

Acum asteptam sa se trezeasca sarbatorita si sa se adune familia, pt "mutzi ani caleaca". Ieri i-am adus cadoul de la nasa ei de botez si ea stia ca vin cu cadou. Cand am intrat pe usa, m-a intrebat "unde-i cadoul, unde-i mutzi ani caleaca?"

Va pup si va multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

olgutz, din acelasi motiv, la toate aniversarile Alexandrei au suflat in lumanare toti copiii invitati

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A inceput Sashul gradinitaaa Am ratat momentul Acum am urmarit si eu conversatia cu atentie si mda, clar ca nu-l poti feri de toate ! Daaar, probabil poate manca o singura masa la gradi (la pranz) si nu e nenorocirea chiar asa de mare . Celelalte doua sunt acasa, 2/3 e bioecosuperextra Traim intr-o lume in care trebuie sa facem compromisuri,na Eu oricum nu-s de acord cu pachetul de acasa si mancatul separat, desi Teo a avut o colega care manca la gradi fulgi si seminte si stafide (parintii erau sensei, intructori de jujitzu/karate/alte alea) si sa stiti ca s-a facut tare mare si frumoasa si sanatoasa (facea si alergare doua ture la lac in IOR in fiecare seara si antrenamente ) Dar imi amintesc ca TOATA lumea o compatimea saraca si ii acuza pe parinti . No, eu nu m-as baga la d-astea dar exista oameni care suporta f bine sa fie diferiti si experimentul a fost o reusita !
Luny m-ai facut curioasa
Olgu eu stiu bine cum e Mari ca doar ne cunoastem de o mie de ani . Teo o iubeste f tare si are o caruta de amintiri de cand era mica si mergeam toata ziua la Mari ! Sunt f fericita ca s-a nimerit ca ea sa fie disponibila si sa aiba nevoie de bani in perioada asta, il iubeste pe Dudu de moare si eu am inceredere sa-i las pe mana si casa si copilul, tot! Am avut mari emotii la inceput ca nu cumva colaborarea asta sa ne strice prietenia, am mai bufnit si trantit si eu uneori tocmai din cauza ca ea nu prea face diferenta intre serviciu si prietenie, dar asta e! Arta compromisului ca doar ce vorbeam. Ma rog la Dumnezeu sa poata sa stea cu Dudu cat mai mult, ca eu numai pe la 4 ani as vrea sa-l duc la gradi. Ce m-am amuzat cu Dudu care s-a asezat nitel sa se odihneasca Iar cu studiul scarii cunoasteeem...studiul e pasiunea lui: mecanisme, rotite, lagare si balamale ...inginer se face asta sigur! Sau vreun Newton ceva , vreun Einstein , ca prea nu vorbeste !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alice, Cami, m-am linistit .

Cum e Thea cu "mutzi ani caleaca" Lesiiiiin !!!! Sa stii ca eu m-am simtit altfel, muuult mai emotionata acum, la doi ani ai Sofiei, decat la aniversarea primul anisor. Nu imi explic de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

"multi ani caleaca " draga Thea Of Doamne ca rad de ma prapadesc la toate perlele lor , unul mai ceva ca altul: Stef, Matei, Sof, Lucki mortali

V-am zis oare ca in loc de 8-uri mucenicii mei au iesit C-uri si I-uri multe si marunte? Credeti ca nu se vor manca si-asa? Numai voi sunteti de vina

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Aseara la Mall :
http://picasaweb.google.ro/raluca2107/8Martie2010?authkey=Gv1sRgCNy-xfTW2PSJiwE#

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

E o frumoasaaaaaaa!

Helou, helou!
Se pare ca s-a intors iarna

Eu am atipit o ora cu Stef, apoi m-am trezit brusc, mi-am amintit ca nu scosesem cheile din usa si Cata s-ar putea sa stea pe-afara...si asa era, saracul batea la usa de 10 minute

Stef a comis-o si azi Le-am facut suc de mandarine, lui Vlad i-am pus un pahar plin, l-a baut tot cu paiul, iar lui Stef intr-o canuta cu cioc, era aproape plina...si eu spalam vasele, Cata dadea cu aspiratorul, amandoi isi beau sucul la desene...si imi aduce Vlad paharul gol, eu "bravo, mami!"...il spal...imi aduce Stef canuta goala "bravo, mamiiii!"...o spal...cand ajunge Cata cu aspiratorul in sufrageie..........asta varsare tot sucul pe covor...pe tot covorul, puncte portocalii Am pus vanish de covoare, vanish de rufe, biocarpet....ma-sa mare mai lipsea....nada....nimic, nu s-a luat frateeee...pe covorul meu bejuliu....mda...si l-am impachetat si l-a dus la curatatorie, e gata peste 10 zile

Apoi am facut o curatenie...a venit si mama si mi-a calcat...si uite-asa...

Siiiiii

La multi ani, Theuta draga, sa cresti mare! Pup desteapta mica si ochioasa, cu codite multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

La multi ani,minunatia THEA!!!

Si eu am avut o noapte.Sunt pe 3 carari...m-am pus in pat si am dormit 1 ora timp in care Siluan dormea iar Sam se juca.Am simitit ca Sam vine in pat langa mine cu ceaiul si dragutul de el l-a baut si a adormit.M-am trezit sa-i fac rapid lapticul dar acu doarme dus...Intre timp l-am alaptat si pe Siluan,il astept pe David sa vin de la scoala siii..

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Ne scot astia peri albi!!! Pe cuvant ca vorbesc intre ei...Dar hai ca or sa creasca ei!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput