PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

gata, mi-am facut cat de cat temele
....eu am schiat decat o singura data in viata mea si pot sa spun ca mi-a placut, numai ca nu m-am invrednicit sa mai reiau experienta.......la indemnul tau, poate la anul....

I-auzi! Pai ei zic asa: mergem la anul impreuna, punem si copchii pe skiuri, si toata lumea e fericita!
Acum serios, Mimo avea mare dreptate cu ozonul ala! Era asa un miros curat in aer... Foarte mult imi mai lipseste acasa aerul ala tare si curat... Ei, macar o saptamana ne-am aerisit si noi plamanii

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

super, chiar ma gandeam la asta in timp ce scriam, dar la cata experienta am eu fata de voi...am zis sa tac din gura ......desi pe Antonia nu vreau sa o privez de sportul asta....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

LA MULTI ANI Roxana pentru ieri,sa fii sanatoasa fericita si muuult iubita!
LA MULTI ANI TEODORA de Alice sa fii sanatoasa ,sa cresti mare si sa bucuri pe mami si pe tati!
luny,sovi ce reteta buna de pandispan dietetic ati gasit!Mai trebuie fructoza sa-mi iaupentru papa dulce monti.Luny gata consultul?Sovi mi-a placut la nebunie fotoliulIn privinta gradinitei sunt de parere cu OlgutikaE super stresant sa nu mamance copilul dar daca a mancat ciorba de linte e yupiii asa-i?Incet,incet...Am vazut pui frumosi in poze si seamana unul cu celalaltdoar sunt fratiori
Simo27-Mi-a placut raspunsul lui David ca mai vrea o surioarasi mi-a placut ca ai fost rasfatata cu 4 buchete de flori!
Nicoleta -tare scump Stef al tau cu amigdaleDa eu pun nuci in mucenici.
raluca- ce pui frumoso ai
mstela-pup Tea sa treaca cucuiul!
Kya- super pozele si distractia pe masura!
Vali-Matei bea laptic noaptea?Trebuie kinetoterapeut pentru masaj caci tu nu poti apasa ca ei si stiu asta din proprie experienta de la Andra.
Clau-Razvanel pentru ca afacut felicitare pentru mami a lui!In ceea ce privesc mucenicii si dieta eu am mancat o portie zdravana ca muream de pofta apoi am iesit cu Vlad si l-am tras cu sania!S-au dus ceva calorii!Aaaa si am curatat masina de zapada
bubu-ma bucur ca mi-am imbogatit vocabularulMi-e mi-a placut popey marinarul si dababa
zoze- e bine ca samburel e energic dar tu in schimb trebuie sa fii mai cuminte
mimo- nu pot spune decat ca m-ai emotionat profund cu povestioara taPozele sunt superbe si i-am spus si Kyei la fel ca asa edar sa stii ca fata ta a fost la inaltime.Si daca tot spuneai ca oricand si oriunde se poate intampla asa si eu cred cu tarie asta aseara am cazut cu scaunul de la birou(mama lui de scaun cu roti)si m-am lovit cu capul de calorifer de-am crezut ca raman acolo si pe buna dreptate ca asa a fost caci mama mea saraca incepuse sa chiraie pe langa mine ca sa ma mute de acolo.Acum am un cucui...si doale...Ce sa mai zic de schiat ca nu am schiat niciodata,dar patinez cand am timpSi adevarat ai grait caci concediul ce urmeaza la noi va fi impreuna cu Vlad si Andra la munte.Asa ca ma iau de mana cu Teuta mica a Stelutei ca noi doua am facut cucui de 8 Martie!
Lamuriti-ma si pe mine ce e cu cererea in prietenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Meeei, dar intalniti-va si voi intr-o vacanta ceva, ca ne bagam si noi (deh, copil scolar mic)! Si eu vreau sa fiu mai curajoasa cu Matei, desi pe Stefan din motive de sanatate l-am amanat pana la aproape 5 ani cu schiul... si 4 ani si jumatate cu inotul...

Imi spune si mie cineva de ce sunt asa de vlaguita??? Ca nu ma sparg in figuri prea tare...

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

No, m-am intors .Acum am emotii sa vad daca ma asculta ce nota iau
N-am apucat sa spun bun venit fetelor Dudurutza (vai, ce-am tresarit cand am vazut Dudu , nu stiam ce-a mai facut Dudu meu ) si Alice (moama ce cadouri maaa )
Si o maaaree imbratisare pentru Vio revenita cu moralul sus , asteptam si poze si povesti, da?
Remallis, sarcina usoara si bebe cuminte Sau gresesc? Ca parca asa am citit printre randuri
Nicoletoo, pai acolo ulei d-ala minunat , aici nu stiu daca e. N-am mancat dar as manca ,Kya tare mi l-a laudat ! Ia vezi , n-o avea ala alt gust? Si pe voi v-am vazut la muzeu La muzeu in vizita,adica Daca live n-am avut onoarea , dar lasa, ca poate mai stati acolo, ne vedem la anu' , programam din timp
Kyaaa, gratar zici ? Ia d-acolea inca o bila alba Mai e mult pana va mutati? Sa stiu cat de repede ma invart sa fac rost de ceai, ca al meu sot in aeroport m-a fugarit si-a ratat magazinul ala unde aveau Daca nu, tu il aduci la urmatoarea deplasare , eu doar il prepar De calitate , nu oricum
Sovi am observat eu ceva umezeala in album, dar am zis ca cine stie Ei bine, sa stii ca de cum am deschis usa apartamentului ala la tine m-am gandit , parol! Pentru ca era atat de mare ca doarmeau 5 oameni lejer si incapeau si patuturi si tot. Bucataria a fost complet utilata, supermarketul la doi pasi, preturile mai mici ca la noi siiiii siiiii de ce m-am gandit eu la tine ???? Pentru ca era la doi pasi de Sport Arena (casa de langa, cum ar veni) si aveau acolo piscina, jacuzi, tobogan cu apa, tottotototot ce ti-ai fi dorit. Stiu ca vorbeam anul trecut, iaca nu-i timpul trecut. La anu', randunoi la schi, copiii la monitor si tu cu Anuska la piscina .Ei? Trebuie sa spun ca in casa de langa noi era gradinita de copii, plin plin...si in carut, si abia mergand in picioare, de toate felurile. Era loc de sanius, de ce vrei tu. Merita de o mie de ori merita! Nu-ti mai spun ca vara costa jumatate
Tonic, multumim mult de tot pentru cadou am ramas surprinsa si emotionata Si m-am bucurat ca baiatul meu a gasit in Antuca o surioara mai mare cum ii lipsea lui , am inteles ca tare s-au mai jucat
Olgutzika, douasutepatuzeti de ml??? O avea gena de chimista fataaa , ai grija Mariana mi-a caracterizat-o ca fiind cea mai serioasa fetita
Clau, lasa draga regimul ala, bucura-te de viata Sa pupi fata vorbareata diseara, i-a rupt inima Marianei
Luny, eu zic sa-l serbam pe Mufilici in parc, buna idee! Pui si tu un tort in IOR pe mesele alea de piatra si sufla toata gasca si gata
Cleme , bafta la interviu (daca intuitia mea functioneaza)
Bitza, la ozon cu tine .La fel si Nicol si cine a mai zis ca se baga ! Sa nu mai fiu eu nene cea mai incepatoare , d-aia racolez tinere talente
Sa pup eu si soparlitza care n-a observat ca ii arde padurea in ceafa, si pe cel mai frumos din orasul acela. Indata pierde monopolul titulaturii si mai apare unu' la fel de frumos
Valen indata te mituiesc cu niste mucenici, ca am revenit cu forte proaspete si am nevoie de tine
Gata, fierbe apa...vine fataaa! Eu si cu Ramo ce mai gatitm la ora asta
Era sa uit de Ariel si magazinul ei de la parter. Cum ma, gata cu visele?, ati revenit cu picioarele pe pamant? Bafta multa, pumnii stransi !
Acum chiar plec, ca cine stie ce-mi mai aduc aminte si adio mucenici !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

mimo iata ca ma bucur de viata si-am mai bagat o portie de mucenici.Mama lui de regim iar ies cu Vlad cu saniuta in dupa-amiaza asta!Yupii zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salut voios cucui de Maia , sa nu zici ca n-ai primit nimic de 8 Martie,da? Pai ce ma, uiti ca eu cand am plecat la munte eram MEMO? Abia acum doua zile mi-a cazut coaja de pe chelie
De Thea mica nu mai zic Sa pupe baba sa treaca Si daca o consoleaza cu ceva si Dudu a plonjat azi in cap , de pe masa
Si va rog eu frumos, nu mai vorbiti de propozitiile copiilor, de mancare pasata, de cure de slabire, de funie in casa spanzuratului Daaa?
Ioana in Bucuresti se circula bine!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, daaaa, a fost foarte sobra fii-mea. Na, loc nou, multe de cercetat, nu avea timp de socializare. Cu Stela am inteles ca a schimbat doua vorbe fii-mea. Si la tort si-a dat putin in stamba, ca a inceput sa chiuie pe acolo, asa cum a facut si acasa cand i-am cantat . Vladutul a fost un dulce, timidut la inceput, a studiat putin scarile, care aveau un gardut colorat, desenat, pus stavila ca sa nu urce picii pe scari, si l-a luat la pipait, la verificat, asta dupa ce a stat nitel pe scaun, ca venea de la drum lung . Si a descoperit toboganul si lego-ul ala mare si sa tii Cu Mari si cu Antuca "la prindere"...foarte cuminte, iar Mari ca un vultur pe langa el. Imi place mult de ea cum vorbeste cu el, calm, vorbeste mult cu el, interdictiile sunt puse cu ton ferm si cu explicatii, sa stii ca mi-a placut de ea. E pe maini bune Vladut . Ma oftic ca nu am fost la impartitul martisoarelor, eram ori la baie, ori dupa Sof care s-a gandit sa se piteasca in dulapioarele de haine ale copiilor . I l-a dat lu' Omi martisorul si i l-a adus ea lu' Sof Multumim!

Ce sa iti mai povestesc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

de foarte mult timp, ma chinui sa-mi aduc aminte sa intreb de o randunica:
Underqueen....ce-o mai face??? si ea si Tudor???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Pardon!Am uitat sa va spun ca am si arcada de la ochiul stang umflata din cauza ca Vlad a fost mai saltaret si mi-a tras un cap de-am zis ca lesin pe loc.Acum zau ca-mi place mai mult ochiul stang decat cel drept ca zici ca am bagat botox in el si nu se mai vad ridurile

Mergi la inceput

S-a intamplat alaltaieri!Mai, pe mine ma paste ceva!

Mergi la inceput