PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Salutare.
Cu mancarea, pe cat pot, incerc sa fie de calitate. Nu mereu imi dau seama, mai ales aici (fructe, legume... unele sunt bio, dar ce imi trebuie mie nu mereu gasesc de la JA! Naturlich si nici bugetul nu este nelimitat). La noi veti gasi mezeluri uneori (sunca slaba; de 3 ori pe an carnati...). Dar Matei nu mananca asa ceva. Dulciuri iara rar, dar Stefan cere insistent si o data pe luna sau mai rar capata (vrea gummybears...). Prajeli foarte rar (cartofi prajiti in ulei normal sau legume in ulei de masline, pentru paste). Zahar putin... ce ar mai fi? Da, nu pot controla nicicum mancarea de la hort, insa este gatita acolo (sper doar sa fie seriosi, S nu imi zice nimic ce prajeli, dar de adaosuri nu stiu nimic... cuburi si alte cele). Painea o cumparam, rar este alba. Matei nu mananca nici prajeli, nici dulciuri din comert. Nici prajituri din comert. Asa a fost si cu Stefan o vreme, pana a inceput gradinita... Care l-a transformat intr-un sclifo... Uf!
Olga, asta cu mizeria umana m-a bagat in butoi...
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
mihatp spune:
-ici randunici
cu dulciurile... precum am mai declarat, sunt mama "denaturata", nu-i dau copilului dulce
. e problema mea cu capu', urmare de la faptul ca amandoi, atat eu cat si randunoiul, avem mare nevoie de cura de slabire (si suntem in plina cura acum). ca urmare a comportamentului alimentar defectuos din familii.
de altfel inca nu a mancat prajit, ulei, rar prinde fainoase (date calculat ca stiu ca si d'alea trebuie in organism), cartofi si niciodata sosuri complicate pe mancaruri. de obicei in loc de sos ii torn iaurt. in schimb are liber la fructe, oricand doreste.
singurul sa-i zic desert sunt biscuitii po.pu.lari, la kilogram.
consider ca nu e tocmai bine nici ca mine, ca totusi si eu ma gandesc ca sunt exagerata
. dar in ceea ce priveste mancarea am un stol, nu pasarele
.
sunt curioasa ce se va alege din "regimul" asta alimentar mai incolo.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
sovietica spune:
Daca tot m-au capiat azi copiii, am comis cu Omu' desertul copilariei lui
. Cu alte cuvinte, eu de ceva vreme iar am pus MOnti-n cui
. desertul: un fel de tort, din bucati de pandispan rupt (cu cacao si nuca), cu compot de piersici pt insiropat si piersicile sfartecate, ceva budinca de cacao cumparata "de gata", si frisca facuta din smantana speciala. toate astea "aruncate" straturi straturi intr-un bol transparent. mancam si plangeam ![]()
Monix, i-am citit omului despre conditiile de acolo, si zice el cu obida: la anul, mergem si stam o luna! 

(sa nu crezi nimiiiic, sunt baloane de sapuuun... )
gradi inca n-a inceput-o. de la 1 apr. si nu, nici eu nu as vrea sa il transform intr-un outsider, doar pe cat posibil, mai discret, de s-o putea face ceva, bine.
maia
, nu stiu dc ti-a raspuns careva:
De ce sa-mi administrez lista de prieteni? Prieteniile dintre membrii vor cunoaste cu timpul noi dimensiuni (vom adauga functionalitate noua). Vei putea in curand sa urmaresti activitatea prietenilor tai din comunitatea Desprecopii.com, unde au mai raspuns, cand s-au logat ultima oara, daca sunt activi, vei putea sa le trimiti un mesaj la toti odata si multe altele.
Luny, ai citit tu de copii caftiti la gradi?
. sasa va fi in grupa cu fata directoarei de 1 an si ceva, deci trag speranta ca serviciile vor fi bune.
Si cum sa zici ca esti singura nebuna care nu da praji cu creme de la magazin, nu vezi cata paranoia e pe mine?
(sasa inca nici nu stie ce e aia prajitura!). Am incercat azi sa ii dau pandispan dulce. cam cah. dulcele favorit (si pt ana) -mar copt
Bubu, ce v-a dat de lucru Stefu
. dar si tu ce relaxata, sa il lasi cu canuta de capul lui
eu n-as avea curaj, si nici covor bej n-am.
Valentina, tocmai, ca nu mai au bucatarie, ca le interzic normele UE
. dar sefa m-a asigurat ca cei care fac mancarea sunt specializati pe gradinite si voi vedea in scris exact ce contine mancarea.
Gudinde

Mihu, foarte tari clipurile cu Jamie
. Tare il admir.Am facut de cateva ori retete dupa el.
ma duc sa o urmez pe Vali :))
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
Ceva bun??
http://www.bucataras.ro/retete/5014/snitele-umplute-la-cuptor.html#com29733
Stef nu a papat, ca el a avut salau de ieri cu piure, dar noi ne-am lins boticurile!!
Mai, la gradi, ei mai au barni ca desert, dar si kinder delice. Stef a mancat cam tot ce papa Vlad, asta e cand e unul mai mare...insa nu papa cartofi prajiti, i-am dat, dat nu vrea....rar daca ia unul...snitel daca a mancat de 2-3 ori pana acum, fara crusta aia dar in general le fac la cuptor 
Revin mai incolo, ca ei sunt cu Cata la baie ![]()
Olgutzika spune:
Gudinduta, bravo, foarte bine ca nu te-ai intors! Foarte urat din partea lui, dar, repet, nu ma mai mira nimic la serviciul tau....
Naty, Vanghelie e numai unul, asa e. Succes, trebuie sa o scoti la liman cumva. Iar pandispanul e extrem de simplu de facut! Faci complicatenii si nu faci un aluat banal?
Sovi, nu, ma, stai, nu cred ca Luny vorbea de cafteala la gradi, asta chiar m-ar mira tare sa se intampla la gradi particulare, sau chiar la stat...cred ca vorbea, ca si mine, de cafteala data de parinti, in scop "educativ".
Nico, sorry, n-am vrut
!
Nu mai am vreme sa continui, ma duc la ultimul episod din Grey's, ca ne chinuim sa il vedem de nustiucand.
! Nopate buna! Zoze?
luny spune:
gudinde
ce sa mai zic in plus?..
sovi nuuu, nu la gradi, i-as calca pe cap sa aud asa ceva
..ziceam de corectiile fizice zdravene aplicate in familie
cu dulciurile, vezi avantaj copil nemancacios?
oricum, nu i-as da prea mult dulce ca sanatos nu e... eu pot sa-i dau, ca a fost o perioada cand faceam si noi mereu cate ceva bun,ii dadeam, explicam ,miam-miam, ce bun, dar el fugea, ca doar era de mancare!
.. doar de cioco s-a cam prins ca-i faina, insa asa ceva imi mai lipseste sa-i dau, la cata energie are, nu?
.. inca zic mersi, ca nu-mi cere dulciuri! si eu refuz sa-i dau din comert,cat se poate de mult,in afara de biscuiti si covrigi d-aia tari, cat il pot pacali..
am mai comis-o undeva la o data pe luna, cu kinderul ala umplut cu crema de lapte(cica), adica fix o patratica d-aia mica
, astfel are o cioco d-aia inceputa de nu mai stiu eu cand!
miha nu cred ca esti exagerata, si eu ii fac de multe ori la abur si ca sos fac iaurt cu usturoi si cimbru, cartofi prajiti o data a furat unul de la mine din farfurie, deci sa n-aud! iar cu dulciurile, nici eu nu vreau sa-l invat![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
si apropo de ce mananca copii, mi se pare de rahat sistemul american, ce zicea mihutza cu nuggets la gradi, si probabil multe alte tampenii de 'plastic/carton' semipreparate![]()
.. inseamna ca p-aici e parfum, nene
ca tot zicea sovi, si noi ne-am pus in cui azi cura, si am facut asta

http://www.bucataras.ro/retete/5009/scoici-integrale-umplute.html
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Sa zic si eu , ca sa nu tac. Dudu papa ciocolata kinder destul de des .Ii dau cu buna stiinta ca sa vad daca n-a uitat sa mestece
A mancat si vreo doua Magura la viata lui, dar nu se omoara. Si o buleta de cascaval si doi cartofi prajiti si nitica carne de porc si putin tort . Dar sunt atat de nesemnificative cantitativ incat nici nu consider ca se pun
In tot cazul, n-a patit nimic. In rest , puteti sa ma invidiati ca eu mezeluri in blender n-am cum sa pun si nici gogosi sau te miri ce
Cand oi scapa eu de blenderul asta nu stiu 
Sovi, o luna sa fie , sa dea Dumnezeu ! 
Gudinda, vai de mama lor de firma care este
Oare nu mai vorbesti cu mine de cand m-am fardat atat de minunat la ziua lui Dudu ? 
Mihu, ca am ratat raspunsul
Las' mai Mihu ca va faceti voi mari si Aspen scrie pe voi 

Natybafta cu PFAul! Tot ce stiu e ca trebuie sa fie vecinii de acord 
Noapte buna si vise placute!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mihutza11 spune:
mama ce mucenici mi-au iesiiiit!!!!! 

am dat gata vreo 3 pana acum.. si Andra unul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Nicoleta spune:
Deeeci am citit pe forum intamplator de supozitoare cu ulei de chimen pentru copiii coliciosi! Daca ne ajuta Kya cu traducerea, va aduc eu de aici daca gasesc! Vali, Simo, va bagati?
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!