PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)
Raspunsuri - Pagina 18
numeioana spune:
Unde stati pitite?? ![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
Eu sunt aici! Ce sa va zic, ca am avut o dimineata groaznica.
azi-noapte, relu a vrut sa fie baiat bun si s-a trezit el sa ii dea laptele lui bebe, asta pe la 2...bun, m-am bucurat, normal. Apoi bebe s-a trezit pe la 6 si relu a zis ca ii da tot el ca oricum trebuie sa plece la serviciu. eu nu mai puteam de fericire
ca nu ma mai dau jos din pat. La 8 s-a trezit vlad, m-am dus sa ii fac laptele, si cand sa ii pun, am vazut doar cutia lui pe masina de spalat
.
Bebe a mancat de 2 ori lapte junior
.
Am stat toata ziua si l-am urmarit, am sunt 3 dr. Pana acum e bine, a papat si a dormit, nu l-a durut burtica, nu diaree. Mai vedem la noapte si maine si gata.
Asa ca....a fost naspa.
Acum sunt doar cu el, vlad e cu tati sa o duca pe mamaie acasa la ea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
mihutza11 spune:
ce dulce e Matei!
asa ma face de fiecare data sa o duc si eu pe Andra la gradi, cand vad cate stie..
si bineinteles ca imediat a adus Andra cuburile.. ca doar tot ce vede trebuie sa imite
..
Simo, Luny, Duduruta si cine mai e, sa aveti cat mai multe nopti linistite!
Ursulica hai ca o sa fie bine!
mai iar vb de pufuleti.. as manca si eu vreo doi.. dar de unde??
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ursuleata spune:
Mimoooo, m-a topit vladut al tau, ce zambet de fericire cand v-a vazut

.
Vali, e un destept Matei
.
Eu pot sa zic ca am nopti bune, doar ca ma omoara trezitul asta, pana mananca pana ragaie, pana ...se face iar dimineata. Aseara s-a culcat la 9, prima trezire la 2, apoi 6..si azi a dormit mai tot timpul. Acum e treaz, mai stau un pic si fug cu el sa ii fac baie. e teaza de la 6:30.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
miradi spune:
hello
spun si eu cu intarziere
Theei

Alice ,sa va traiasca fetita desteapta, frumoasa ,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !

Am vazut ceva pozici cu Mimo si Kya la sky 

ce frumoase ,super !
Mimo ,super ai povestit
lui Vladut cel dulce 
Valentina ,ce dulce si frumos vorbeste si se joaca Matei!

Zoze
ai grija de samburel!
mamici obosite si puiuti frichiniti
,tare greu e uneori.
Apropo de somn ,Medeea doame binisor ,doar cand da vreun dintisor ceva se trezeste noaptea.
Andreea insa s-a trezit noapte de noapte pana proape de 3 ani.De pe la 1 an jumate a inceput sa nu mai doarma ziua,sarea mereu cate 1 zi 2 pe sapt ,apoi din ce in ce mai des,si oricum dormea in general 45 de min maxim 1 ora la pranz.
Acum se chinuie sa doarma la gradi ,rar doarme desi se culca dpa ora 23 si dimineata la 7. 30 se trezeste ,daca reuseste sa adoarma ziua o apuca ora 24 chiar peste.
Cu mancarea m-au disperat amandoua ,inca ii dau Andreei in gura ca altfel mananca foarte putin ,se joaca la masa
,nici la gradi nu mananca mare lucru.
Aaaa,si de 5 zile am trecut la chilotei de copii mari
,merge destul de bine ,ii pun doar la somn pranz si noaptea,se mai scapa uneori in chilotei ,spune dupa sau in timp ce face.![]()
http://community.webshots.com/user/mira_geo
numeioana spune:
Eu fac bine... David e in cada cu tati si astept sa imi ciocane in perete sa ma duc sa-l scot
.
Gata, "cioc-cioc"...as fi vrut eu sa mai zic ceva, dar nu mai reusesc
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
La mine nu a mers forumul asta 
Uof...Ursulico...si eu cred ca o sa fie bine bb cu lapticul junior..o sa creasca ca altii intr-un an
Glumeesc! te cred ca-i fost ingrijorata...pup un baiat micut!
Cand va aud cu trezitul noaptea
mi-e si rusine sa mai zic....cum dorm ca valiza...nu prea am stiut ce-i cu trezitul asta decat cateva luni...am si uitat cum e...imi pare rau...
Ma duc sa-i pregatesc si eu ghiozdanelul de gradi, apoi la baita...
Mira, bravo Medeei 
O duci pe Andreea la gradi? maine vine trupa din Oraselul Lenes, au spectacol
A vorbit Cata cu directoarea si a aranjat sa-i aduca pe actori
si vineri au teatru de papusi.
Eu nu l-am dus ieri si azi din cauza de vreme naspa...am preferat sa stam in casa...
miradi spune:
Ursuleata 
puii mici,o sa fie bine !
Mihutza ,super mucenicii
ieri a adus Andreea unul de la gradi ,le-au facut bucataresele,ea ii zicea Ucenici
,ne-am batut pe el mandoua ![]()
miradi spune:
Bubu,super fain !zicea Andreea azi ca maine este spectacol
dar nu stia cine vine.
Eu abia ieri si azi am dus-o dupa raceala aia cu tuse ,e bine acum .Medeea mai tuseste un pic uneori,inca mai avem antibiotic pana maine si eurespal.

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);