PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Olgutzika multumim.

Clau Rebe dragutza! Nici mie nu mi-a venit sa cred, si tot mergeam la ea sa vad nu sta treaza, si ce face, si astazi am tot urmarit-o sa vad ca e totul ok, ce mai, is dusa rau

Kya Sanzi cocheta! Eu am patit-o cu lacurile, a prins intr-o seara unul rosu,s-a pitit bine, si m-a strigat s-o vad, mandra de fapta ei.Era data pe la ochi si pe buze, la inceput am crezut ca s-a lovit si apoi am vazut sticluta in manuta; am curatat-o cu bete de urechi inmuiate in acetona; de atunci nu a mai 'gasit' decat una cu gel pt cuticule cu care ne da si pe noi

Matei un scump ca intotdeauna

Nicoleta soacra! Sa le mancati sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mi-am adus aminte ca zicea Sovi ca am curaj sa-i dau lui Stef cana cu suc sau altceva...eu mereu i-am dat in munuta si el a plecat sa manance...si asta pentru ca il vede pe Vlad. El deja isi ia singurel, deschide frigiderul, isi pune pe farfurie si nu stau dupa el...il urmaresc de la distanta...si nu m-am stresat deloc cu Stef, l-am lasat si pe el...si am gasit si capsuni calcate in picioare pe covor...pe pat pana la sucul varsat in o mie de stropi Acum mi-am luat masuri si nu prea il mai las...ieri a luat un mucenic de-ala moldovenesc cu nuca deasupra...eram langa el...a mancat toata nuca de deasupra si isi lingea mainile...l-a lasat pe jos...noroc ca strangeam in urma lui...azi a luat o waffa si a plecat cu ea in sufragerie, a venit cu urechile mancate , de la waffa..apoi a luat alta si a venit cu ea in mana, facuta bucati-bucatele m-am dus repede si am adunat bucatelele de pe jos
Acum i-am luat inca o cana cu supapa din care va bea suc...

Aaa, acum cateva zile a baut apa si stricla nu are supapa Si am gasit toata sticla varsata in tastatura, pe monitor, pe imprimanta, pe hardul extern, pe modem cred ca in priza mai lipsea

Mda..
Am fugit la baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Muf,pt somnik, pt papa, ce mai baiat cuminteptiu,ptiu
Mihutza Andra dragutza!
Mira fetita mare cu chilotei
Oana, nu ai de ce sa te simti prost!bine ca sunt cumintei si lasa pe mami sa doarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata si noi, au plecat fetele, ce fain a fost! Mufa in delir, ce discutii au avut, ce s-a mai jucat cu ele, foarte dragut
Am primit amandoi cadouri, Muf o carte de colorat cu desene A4, pana s-o coloreze, are de vazut o multime de poze cu diverse chestii, e haioasa! cred ca o sa mai pape si el cate ceva cu cartea noua, iar eu am primit o geanta super tare, alba Genti, parfumuri, cercei si incaltari de vara nu am niciodata de ajuns..si ar mai fi si alte 'maruntisuri', dar nu le mai zic
ursu pfiu, ce patanie... nu cred sa se intample ceva.. daca pana acum e ok, cred ca a trecut hopul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Kya, cat de misto e trici!!! cat a costat?.. nu de aia zicem, de cea cu sa, cum ai spus.. pe Muf nu-l tenteaza insa a lui, sunt curioasa ce ar zice de asta! de Sanzi, sunt convinsa ca alearga cu asa ceva, ca am vazut-o asta vara cum le incerca prin parc

280 a costat. Cand ne vedem in parc, o sa o testeze si Mufa, si sunt convinsa ca o sa-i placa si lui.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ursu eu am patit invers
i-am dat lui Eric lapte HA de al lui Marc
bineinteles ca dupa prima gura mi-am dat seama ca a zis Eric
;pfuuuuuuuuu

multumesc pt. raspunsuri in legatura cu masa si scaunul

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mi-am adus aminte ca zicea Sovi ca am curaj sa-i dau lui Stef cana cu suc sau altceva...eu mereu i-am dat in munuta si el a plecat sa manance...si asta pentru ca il vede pe Vlad. El deja isi ia singurel, deschide frigiderul, isi pune pe farfurie si nu stau dupa el...il urmaresc de la distanta...si nu m-am stresat deloc cu Stef, l-am lasat si pe el...si am gasit si capsuni calcate in picioare pe covor...pe pat pana la sucul varsat in o mie de stropi Acum mi-am luat masuri si nu prea il mai las...ieri a luat un mucenic de-ala moldovenesc cu nuca deasupra...eram langa el...a mancat toata nuca de deasupra si isi lingea mainile...l-a lasat pe jos...noroc ca strangeam in urma lui...azi a luat o waffa si a plecat cu ea in sufragerie, a venit cu urechile mancate , de la waffa..apoi a luat alta si a venit cu ea in mana, facuta bucati-bucatele m-am dus repede si am adunat bucatelele de pe jos
Acum i-am luat inca o cana cu supapa din care va bea suc...

Aaa, acum cateva zile a baut apa si stricla nu are supapa Si am gasit toata sticla varsata in tastatura, pe monitor, pe imprimanta, pe hardul extern, pe modem cred ca in priza mai lipsea

Mda..
Am fugit la baita.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Si eu fac experimente d-astea cu Zana, dar sunt cu aspiratorul in spatele ei. Ea se distraza si eu aspir
Si daca are ceva lichid, neaparat si eu cu mopul!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Sunt singura, bing-bang... Oare de ce nu ma duc eu la culcare??

La Viena s-a stricat vremea... Va mai dura putin pana vine primavara...

Somn usor. Mai bantui putin si ma duc la nana.

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi am avut o zi plina de aventuri :
1. A dat peste mine trenuletul si a urcat el asa frumos pe spatele meu si eu hihi haha si trenuletul urca hihihaha pana mi s-a suit in cap si mi-a prins o ditamai suvita de par in roata si roata se invartea si eu nu mai nimeream butonul sa opresc trenuletul si adio hihihaha ca-mi dadusera lacrimile , era cat p-aci sa ma vedeti scalpata de vie . Memo came back people!
2. Am schimbat asternutul copilului si am lasat salteaua ridicata pentru ca nu mai puteam sa-l iau de acolo ca sa pun alt cearceaf. Iubeste salteaua aia de numai poate , tragea de ea si facea ca toate alea. Asa ca am lasat salteaua in picioare si am iesit cu el taras sa-i distrag atentia. Si am uitat Si la un moment dat, il vad ca o ia la goana pe hol, prin bezna, si dispare in noapte . Pana sa aprind eu lumina sa vad unde e (de obicei in baie se distreaza) el intrase pe intuneric in camera, se suise pe canapea si se aruncase in patut peste balustrada Si nu mica i-a fost surpriza cand a busit cu spatele direct pe fundul ala tare fara saltea. Statea acolo nemiscat si nu zicea nici pas
3. L-am luat in brate sa se uite mai bine la magnetii de pe frigider dar el s-a gandit sa deschida usa de deasupra frigiderului (am un fel de camara).Si grabit fiind sa execute miscarea si-a palit o muchie de usa direct in frunte, deasupra ochiului de a vazut stele verzi
Partea mai luminoasa a zilei:
1. Am fost avansati Tata e ta-tiii si mama e ma-moooo
2. Puzzleul cu litere e kkmaka , in doua secunde arunca jumatate din litere pe tabla si zice AIOU si pe urma Mama la M, Tata la T, Dudu la D nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca nu mi se pare normal
Am ras de m-am prapadit cu Zana si cochetarelile ei , m-am ingrozit imaginandu-mi-l pe Stef cu mucenici prin sufragerie si sucul pe covor , am mai vazut si pozele de la Olgu si am identificat copilasii , sarumanaaa (o nebunie ce-a fost acolo, nu mi-a mai ramas decat Ioana de reperat ) si ma bucur ca pentru Muf a inceput deja serbarea . In rest....va las ca nu mai pot! Gheu nene , gheu ! (ce-o fi facand Tuchi ?)

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo ce de aventuri pe ziua de azi, mai existi in viata ta? altfel, funny
mi-s gata pe ziua de azi.. maine, zi plina, vineri mergem la nasi sa-l sarbatorim pe Bandidos, si ii taie si motul...
apropo de asta, cum se face, ce se face, ca n-am idee?? doar ca se pun pe tava diverse si el alege.. altceva? trebuie sa iau eu ceva, sa cumpar ?..
sper sa va citesc maine..

Mergi la inceput