PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Intrebare intrebatoare: concediul meu de maternitate a insemnat: decembrie, ianuarie, februarie, martie si ar mai fi 5 zile in aprilie. Imi mai iau medical pt cele 6 zile si apoi cand depun dosarul pt indemnizatie cum fac? Trec doar o parte a lunii? Se calculeaza doar pt restul de 24 de zile?

Pt renuntarea la maretul stimulent se face cerere sau se opreste de la sine???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Stiu ca se calculeaza procentual.
Cat despre stimulent - te referi la alocatia lui Matei pana la 2 ani? Se opreste singura, stai linistita, nu trebuie sa faci nimic.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

E vorba de stimulentul de 100 ron care se da ca m-am intors la munca inainte sa faca Matei 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, trotineta e aia a lu' Sanzi, tricicleta e aia cu fund, bicicleta cu trei roti, cum ar veni .

Vali, demential Matei!!!! La intrebarile tale cred ca cel mai bine iti raspund cucoanele de unde depui dosarul pentru indemnizatie. Poti sa intri in CIC oricand dupa 42 de zile de la nastere, parca. Deci si de la 01.04...Acum, cu stimulentul, nu stiu ce sa iti spun. El se acorda persoanelor care realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit. Nu stiu cum se considera medicalul, dar cel mai bine te lamuresc doamnele de acolo. Succes!

Duduruta, la cat mai multe nopti dormite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Olgu, mai pui o data linkul cu trici pt Sophie? Acu mi s-a nazarit si mie ca i-as lua...La cat au ajuns ale voastre? Ca eu 550 ron nu dau pe una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dudu, sa sti ca si noi am dormit azi noapte! Dar mai bine nu mai zic nimic sa n-o deochi ca mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva.

Mergi la inceput

Vali, nu mai au decat asa acum :

http://www.spiele23.de/shop/article_50079-8847-000/Kettler-8847-000---Dreirad-Happy-Plus.html?shop_param=cid%3D449%26aid%3D50079-8847-000%26

care la noi este atat http://www.price.ro/preturi_kettler_happy_plus_peste_2_ani_18651.htm

Noi le-am luat undeva pana in 300 de lei, nu am avut timp sa fac calculele, dar uite ca ma apuc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgutza, daca vreau o trotineta pentru Briana ma pot cumula cu fetele la trici in caz ca nu sunt 3 ele?
Mi-ar place asta, dar nu imi dau seama daca nu e prea mica, nu inteleg o iota:
http://www.spiele23.de/shop/article_500103-14571/Hudora---14571---Scooter-Hornet-B120%2C-120-mm-Rollen%2C-blau.html?shop_param=cid%3D449%26aid%3D500103-14571%26
sau bicicleta asta:

http://www.spiele23.de/shop/article_50079-8718-720/Kettler-8718-720---Kettler---Laufrad-Sprint-Frosch.html?shop_param=cid%3D449%26aid%3D50079-8718-720%26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Dudu, sa sti ca si noi am dormit azi noapte! Dar mai bine nu mai zic nimic sa n-o deochi ca mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

nici eu nu zic nimic, s-o fi sculat el la 5,30 dar deloc pana atunci!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Raluca, vezi ca aia nu e bicicleta, nu are pedale, e "wheels" , e noul mod corect, modern, blabla de a invata picii sa mearga pe bicicleta, ii ivata sa isi tina corect echilibrul, nu ca pe vremea noastra cu roti ajutatatoare .

De trotineta aia nu ma prind cat de inalta se poate face...Cica are 70cm lungime, si spatiu de pus picioarele 31*9.5 cm....

Deci trici iese la 286 de lei. Simo ar avea 378, cu tot cu masuta...cam asta ar trebui sa fie in final. Iar a mea, ca am platit singura transportul, ar veni 329....nici intr-un caz 540!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare...Ufff...am avut o zi...si inca nu s-a terminat..
Olga,cum sa dai ma trici noastra??
Cea cu galben inseamna tot cu sha neagra cum vroiam eu,daa?Si eu cat trebuie sa platesc?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa a terminat pranzul intr-o ora, dar a halit cateva linguri de supa de vacuta si o scoica d-aia mare, umpluta aleluia! doar ca acum doarme, ma miram eu, era aiurea, ca nu-si facuse somnul, s-a trezit prea devreme, ne-am alergat si a obosit.. acum astept fetele in vizita si sper pe la 6-6,30 sa se trezeasca, sa-l mai alerge si ele

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput