PuiutiDeRandunici*La Multi Ani THEA !!!* (385)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ohooo, eu am de mult fire albe... cred ca pana il fac pe al 2-lea, voi fi complet cu ghiocei.

Acum m-a sunat randunoiul sa ma anunte ca deja copilul nu mai are oja pe dinti Asta pentru ca ieri m-a prins cand imi faceam unghiile (desi incerc sa ma ascund) si n-am mai scapat de ea. Asa ca ne-am prostit amandoua cu oja. Ea a ales bineinteles, ce mai rosie oja, si si-a pictat in totalitate 2 degete. Probabil unghiile erau prea mici, si ea vroia sa faca un statement...
Si apoi, pana sa mai apuc eu sa fac ceva, si-a bagat degetele in gura si si-a manjit inclusiv dintii!

Si ca sa continui cu povestile de cochetarie, cand am intrat cu ea la un Douglas sa-mi cumpar un rimel, copilul s-a dus glont la un stand cu testere, s-a dat cu ruj si cu ceva praf pe frunte (probabil n-a nimerit exact ochii ). Evident toate astea s-au intamplat cand era in grija taticului atent si vigilent.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

mooooor!!!eu pe ea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

prima noapte cu o singura trezire din viata noastra (cred ca a prins-o rusinea ca am 'parat-o' pe forum ca ii mai plina de viata asa)
Cu suflatul in lumanare sunt de acord,asa cred si eu, desi niste mame si-eu aratat dezacordul, dar cand vezi fetisoarele lor dornice Deci, dau flacara mai mica la lampa mea
Despre mancatul sanatos, facem ce ne sta in putinta noua, la gradi nu putem controla, cred eu! Daria nu prea mananca dulciuri, poate Kinder-prajiturica cu crema de lapte, dar o mananca doar pe sfert si atat; cu ciocolata nu ma risc, ca la energia ei, asta ne-ar lipsi.
Pufuletii ii mananca,ii stie de cand era in burtica; si sunt unii fara sare buni rau
Carne,de regula de la ai mei, oua si lapte, la fel, cand nu caut bio, si cam gasesc. Mancare si prajituri doar facute acasa! Stiti pe fundatia astfel cladita, speram sa construim in continuare!

Hai, mai luny, cum naiba sa-i bata pe copii lor si mai si afirma cu mandrie
Referitor la experiente nefaste cu gradinite, o buna prietena isi ducea fata la o gradinita si aceasta devine nervoasa si se comporta ciudat, pe deasupra plangea si vorbea in somn si facea pe ea ceea ce nu mai facuse de mult. Si o intreb ce spune, ca nu s-a gandit s-o asculte ca ei ii e somn, si am batut-o la cap, pana ce intr-o noapte a auzit-o fata cum se ruga 'sa nu o bata, sa nu o inchida'; ce m-am revoltat, eu care nu eram mama ei si am luat-o pe prietena,am dus-o la gradinita si a retras-o de acolo,sapand am aflat ca ii bateau si ii inchideau in nu stiu ce salita, daca le enervau pe madame si acum ma exenrvez cand imi amintesc.

Bubu imi pare rau de covor, si daria imi 'spala' covorul cu te miri ce, dar pasiunea ei sunt cremele ei pt fundik care ies greu, slava domnului ca am un spray pe care-l dau si nu raman pete, doar fac un pic de exercitiu la frecat covoare, zilnic, dar stiu ca e sanatos un pic de efort! Aparat de ala de wafe, se gaseste la noi, oare?

Naty, la noi inca tine Shavo-muzica, si canta si danseaza, dar incerc s-o distrag de acolo!

Gudinde e frumos orasul asa este; cine stie poate te ratacesti si ne intalnim si noide frig e un frig, si ne tine in casa Despre sef, ce sa zic, urat rau din partea lui si tu ai facut foarte bine ca ti-ai continuat drumul!

Sovi, multumesc pt ideea cu desertul simplu si bun Si pozele cu pufuletii,ce sa zic decat, ca isi ia zilele trecute daria de la magazinul de aproape pufuleti si ce credeti, zice patronul , apoi cum sa nu-ti placa, ca aveam vanzari cand era mami gravida cu tine, nu aveam pe stoc

Mihutza, dupa pozele tale am baut un pahar cu apa! Sa va fie de bine mucenicii! La noi nu se fac, dar o sa introduc moda

Masutza+scaun avem una de lemn, ca a lui Ariel, de la un Baby expo am luat-o! Tare utile mai ii, randunoiului pt idee.

Mimo, foarte tare comentariile; ma imita daria cum rad

Trimit odata mesajul,ca mi-e frica sa nu-l pierd de atat ras, scriu la el de ore intregi!
Va multumesc dragelor pentru atmosfera de pe crenguta

Mergi la inceput

olgu ce ma bucur ca au gasit aia trici, mie imi place mult galbenul, abia astept sa vad cum arata a voastra!
vali ce cevaaaaaaaaaaaa Mateiul tau!!Doamne, cum stie povestea aia, noi suntem departeeeee..bine, Mufa nici nu ar sta asa cumnite pe jos sa se joace cu cuburile, ar da cu ele de pereti dupa cateva minute...
sovi eu zic ca am sarit din cura, ca prea erau multe acolo.. carne, ou, paste.. nu se combina astea cand vrei sa slabesti.. dar na, de la tine am invatat ca din cand in cand, iti mai faci un capriciu, si mi-am facut si azi, cu tiramisu de la sormea.. gata, de maine o iau de la cap..
dudu nu-mi vine sa cred, ce orori..

eh..azi ar putea fi o zi normala cu mesele si la noi?! intreb si ma mir, nu stiu, vedem.. adica, a dormit de la 10 la 12,30 si acum ii dau pranzul..daca terminam pana la 3, exista sanse mari ptr o cina in toata regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

dudu nu-mi vine sa cred, ce orori..

eh..azi ar putea fi o zi normala cu mesele si la noi?! intreb si ma mir, nu stiu, vedem.. adica, a dormit de la 10 la 12,30 si acum ii dau pranzul..daca terminam pana la 3, exista sanse mari ptr o cina in toata regula Doamne ajuta!

Apropo de trici, asta as vrea sa-i iau si eu lui Matei, dar intai as vrea sa ne vedem prin parcuri, sa vad daca e interesat, sa nu i-o iau degeaba...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Intrebare intrebatoare: concediul meu de maternitate a insemnat: decembrie, ianuarie, februarie, martie si ar mai fi 5 zile in aprilie. Imi mai iau medical pt cele 6 zile si apoi cand depun dosarul pt indemnizatie cum fac? Trec doar o parte a lunii? Se calculeaza doar pt restul de 24 de zile?

Pt renuntarea la maretul stimulent se face cerere sau se opreste de la sine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bai nene, voi vorbiti de tricicleta d-aia cu sa de stat in fund, nu?
Eu sunt foarte happy ca i-am gasit d-asta la Baby Expo: http://www.micro-scooters.ro/produse/trotineta-mini-micro-orange.php si alearga cu ea prin parc de zici ca are vele si panze . Cred ca apoi vom trece direct la bicicleta sau powerwing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Am ras de m-am prapadit uitandu-ma la o poza cu Olga si Bubu din care rezulta ca Olga, daca vrea , o ia pe Bubu la subrat si da cu ea o tura de stadion fara pauza

De oamenii din campul muncii nu aveti mila, nu? Rad pe sub birou, ma intreaba lumea ce a asa de comic sa rada si ei... Si ce sa le povestesc? ca mi-o imaginez pe Olga alergand cu Bubulina la subrat?

Zuzu-zuzu

Mergi la inceput

O tricicleta in genul asteia: http://www.nichiduta. ro/detalii-produs-401/tricicleta-cu-copertina-chipolino/ am rupt deja Atat a virat stanga-dreapta pana s-a rupt un punct de sudura (care ducea la manerul pe care trebuia sa-l tina parintele).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Intrebare intrebatoare: concediul meu de maternitate a insemnat: decembrie, ianuarie, februarie, martie si ar mai fi 5 zile in aprilie. Imi mai iau medical pt cele 6 zile si apoi cand depun dosarul pt indemnizatie cum fac? Trec doar o parte a lunii? Se calculeaza doar pt restul de 24 de zile?

Pt renuntarea la maretul stimulent se face cerere sau se opreste de la sine???

Stiu ca se calculeaza procentual.
Cat despre stimulent - te referi la alocatia lui Matei pana la 2 ani? Se opreste singura, stai linistita, nu trebuie sa faci nimic.

Mergi la inceput

Kya, cat de misto e trici!!! cat a costat?.. nu de aia zicem, de cea cu sa, cum ai spus.. pe Muf nu-l tenteaza insa a lui, sunt curioasa ce ar zice de asta! de Sanzi, sunt convinsa ca alearga cu asa ceva, ca am vazut-o asta vara cum le incerca prin parc

Mergi la inceput