Dieta RINA (8)
Raspunsuri - Pagina 8
adrianafedorca spune:
neata
raport: 59,6 kg
am ajuns la primul target, am dat jos aproape 9 kg
urmatorul target 55 kg...pana la sf lui aprilie dar nu stiu daca mai tin rina (partea 1) cred ca o sa incerc rina partea a 2a va tin la curent
pupici la toata lume asi spor la slabit
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinabojuc spune:
Elly felicitari pentru ziua de apa. mi-ai facut pofta cu bunatatile de la kfc
azi am vitamine nu am chef de ele dar nu am ce face. trec eu si de ele. daca era perioada cireselor nu imi faceam probleme. mancam cirese toata ziua
Faur bine ai venit. ideal este sa primesti pe mail cartea dietei. o citesti si apoi vii pe aici pe la noi sa te sustinem si sa ne sustii ne mai inspiram cu retete una alta. eu ti-as trimite cartile dar nu stiu ce e cu mailul meu ca nu reusesc sa trimit mai nimic. toate mesajele cu atasamente mi se intorc inapoi. scrie aici adresa ta de mail si iti trimite una din fete cu siguranta un mail cu cartile. voi incerca si eu.
spor la treaba fetelor. ma duc si eu la cantar
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
alinabojuc spune:
Adriana felicitari in cat timp ai dat jos? as fi tare fericita sa dau atat in 3 luni, d`apoi in 2
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
korri spune:
Neata fetele,
Raportez: 62kg, stagnez
Nici nu ma mir ca saptamana trecuta am fost numa pe langa.Nu stiu ce a fost cu mine. Chiar ma batea gandul sa renunt. Apoi am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut ca aveti rezultate asa de bune...
Mai incerc si daca nici saptamana asta nu reusesc sa ma tin...
Offf
Monica, nu am slabit 10 kg, doar 5 din cele 10 propuse.Daca eram serioasa cred ca le dadeam jos pana acum.
La inceput beam si apa multa, faceam si sport, dar acum nici macar de dieta nu sunt in stare sa ma tin.
Mi-a promis sotul ca o sa caute o bona sa stea cu bebe si o sa-mi faca abonament la sala, dar asta dupa sarbatorile de pasti ca mai e putin.
Hai ca bat campii si cred ca v-am plictisit
Va pup si spor la treaba
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg
adrianafedorca spune:
alina mersi, de cura m-am apucat pe 8 ianuarie , deci 2 luni si-o saptamana
nici eu n-am mai facut sport in ultima saptamana dar vad ca slabesc si fara si m-am culcat pe-o ureche...dar tb neaparat si sport ca altfel ma trezesc ca-mi atarna pieile pe jos...plus ca nu mai sunt nici asa tinerica si dupa 2 nasteri...musai sport zilnic 30 min
hai fetelor ca se poate
mai e putin pana apar legumele si fructele alea bune si atunci o sa vedeti rezultate spectaculoase
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elly_me spune:
Azi- AMIDON- legume sote : broccoli, conopida, morcovi si mai tarzior spanac.
Pana acum 2grapefruit, 2kiwi si 2portocale
Adriana felicitari- la cate kg vrei sa ajungi??
Ai depasit targetul
Alina- succes la vitamine .
korri- nu te panica- continua regimul si o sa treci de pragul asta 62 .
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)
elly_me spune:
Dilema- ma gandeam ca maine la CARBO - as vrea sa mananc niste zacusca (mi-a adus soacra'mea si ).
Oare am voie?
In lista la carbo apar vinetele- ceapa - rosii : deci ar fi ok, nu?
Ce parere aveti?
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)
alinabojuc spune:
mda tocmai am mancat niste vitamine tare bune: 4 feliute de praji cu miere dati-mi niste oooooofffffffff nu stiu ce m-a apucat. zici ca am fost hipnotizata
elly eu zic ca merge sa mananci zacusca. imi trimiti si mie?
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
korri spune:
sunt cuminte...sunt cuminte...
am mancat paste cu sos si o punga de pufuleti si cu asta gata pe ziua de azi (sper )
maine vitamine
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg