Dieta RINA (8)
Raspunsuri - Pagina 7
alinabojuc spune:
neata pe unde umblati doamnelor?
ieri la amidoane am facut fasole frecata. am mancat-o cu ceapa calita si varza murata.
azi macaroane cu pesmet si diseara praji cu miere si ciocooooooo
maine buruieni nu imi place ziua de vitamine dar nu am ce face. e importanta ca toate de altfel.
monica tu ai azi vitamine asa-i? fa-ti niste fasole verde scazuta sau ciuperci sa nu te apuce foamea. nu ca si cu ele nu te-ar apuca dar decat cruditati cine poate e fericit. cine nu papa si altceva
hai fetelor mai ziceti ceva.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
zuzi.simona spune:
salutare!
am ajuns si eu putin pe acasa (o noapte) si dau raportul din ce-mi amintesc
nu am avut abateri mari, doar de 2 ori inghetata ca eu is moarta dupa aia soft si in olanda e mai buna...
si ieri am fost in vizita si am avut si carne chiar daca eram la amidon, si azi o sa fim iar in vizita si cica am carbo
la cantarul initial am dat jos 2 kg in 2 sapt deci e ok
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzi.simona salutare! am ajuns si eu putin pe acasa (o noapte) si dau raportul din ce-mi amintesc nu am avut abateri mari, doar de 2 ori inghetata ca eu is moarta dupa aia soft si in olanda e mai buna... si ieri am fost in vizita si am avut si carne chiar daca eram la amidon, si azi o sa fim iar in vizita si cica am carbo la cantarul initial am dat jos 2 kg in 2 sapt deci e ok poza cu noi poze diverse www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |
ei las ca gasesti tu ceva carbo de mancat. ai dat bine jos. spor in continuare.
oare elly cum e dupa ziua de apa? ellyyyyyyy ce faci? zi ceva ca ma panichez.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
Bratu Monica spune:
Am mancat niste legume sote cu zeama de lamaie,am sa incerc sa prepar si fasolea verde cu ciuperci ,daca nu tot legume sote!Sunt foarte bune si ele.Momentan nu mi-e foame ,sunt ok,dimi am papat o banana.N-am timp sa mananc fructe dimineata si sincer nici nu ma prea omor!Voi ce faceti,nu mai zice nimeni nimic?
Arriel spune:
Si eu am vitamine azi, dar nu mananc decat fructe, ca mi-e lene sa gatesc Dimineata o portocala si un mar, la pranz niste smochine, o gustare cu pomelo, iar la cina mere coapte cu scortisoara si nuci.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
aleniro spune:
Buna fetele!Si eu sunt pe aici, va citesc doar ca nu am avut timp de scris de 2 zile.Azi si eu am zi de vitamine ,am tinut pana pe la 5 ,dar apoi m-a apucat o foame de n-am mai putut.Am mancat.CARNE.Asta e ,mergem mai departe.Eu deja m-am cantarit pt ziua de raport ,am mai dat doar 1 kg jos ,deci 78.Ma asteptam la mai mult ,mai ales ca am avut si ziua de apa sapt asta.Tare ma bate gandul sa tin in fiecare sapt o zi de apa, cred ca doar asa pot sa mai slabesc.Credeti ca e gresit?
Bratu Monica spune:
Si mie mi-e foame mai mananc o portie de fasole verde +ciuperci si salata verde .
maine proteineeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Elly unde esti?
elly_me spune:
Salutare- sau seara buna
Ziua de apa- SAMBATA- a fost super ok.
Nu am calcat pe langa: am dormit pana la 11 - apoi m-a dus barbatu' la film la mall (o suprpriza ff placuta- stia ca vreau sa vad Alice la Imax)- am salivat putin la mancaruri pe acolo- si la floricele prin sala- dar a trecut rpd.
Am venit acasa si am dormit iar - de pe la 16.00
Deci raportez 70kg
Insa duminica - PROTEINE- in exces
-pranz- spanac cu carne de curcan
-si seara -ravagiii - ma duse barbatu' iar la mall- la kfc- si papai: cartofi, crispy, maioneza cu usturoi ...
Deci- total pe langa.
Dar de maine - ma redresez.
Va-am pupat- acu' bag niste sport sa mai dau jos din caloriile acumulate.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)