Dieta RINA (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsia

korri, fac o paine de casa fenomenala. Am aparat si imi pun singura ingredientele. Si fac paine cu seminte. Nu-mi lipseste ciocolata cum imi este pofta de painea asta Asa ca pentru mine astazi a fost absolut minunat .

Maine fructe: pomelo, mandarine, banane
trebuie numai fructe? sau pot fi si legume? aveti ceva sugestii? eu nu ma omor dupa fructe, plus ca mie cel putin nu-mi tin de foame fructele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Neatza fetelor! mai sunt si eu pe aici, insa merit "palmi la fundu' gol". Am cam calcat in strachini...de cateva zile ma doare stomacul tare de tot si am renuntat putin la dieta, pentru ca mi-a promis sotul ca ma snopeste in bataie daca ma vede ca ma mai stramb de durere. Oricum, azi dimineata m-am cantarit si am observat ca am aceeasi greutate de luni (71,5kg) deci am stagnat. Mai am acum o perioada grea (cea rosie) care sper sa treaca rapid si dupa aia sa ma intorc la dieta. Sincer, eram cat pe ce sa renunt de tot.
Am intrat insa acum dimineata pe forum si m-ati convins sa nu ma las. Multumesc!
In plus, acum am si o perioada mai grea...sunt cam demoralizata, iar vremea asta nu vrea sa ma ajute deloc! frig, frig, frig...
Azi am zi de amidoane si nu mi-am gatit nimic...cred ca voi merge la cantina sa imi iau o salata de cartofi, sau ce voi gasi pentru ziua asta.
Va pup si mult spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Neata gasca,
Va scriu repede pana nu se trezeste trupa.

Ieri zi de proteine a fost tinuta ca la carte
Pai ce, credeati ca eu nu sunt in stare?
azi amidoane nu stiu ce voi manca dar cred ca ceva cu cartofi sau un orez cu legume ca nu am mai facut de mult

alecsia deja mi-ai facut pofte cu painea ta
trebuie sa te cred pe cuvant.
Poti manca o felie de paine in fiecare zi la masa de pranz(nu cand ai cartofi, paste, pizza, orez)
Eu nu am renuntat de tot la paine si daca e de casa si cu seminte cu atat mai bine.

olina in ziua de vitamine se pot manac si legume dar de preferat in stare cruda, salate.
eu imi fac salata de cruditati(morcov, sfecla rosie, ridiche neagra sau de varza sau rosii castraveti ardei) diferite combinatii dupa gustul fiecaruia. De regula mananc portocale ca merele imi fac foame. Poti manca si o mana de nuci, alune, migdale...dar neprajite, fructe uscate dar nu prea multe...
Eu am facut o data compot de mere fara zahar la care am adaugat niste nuci pisate si scortisoara.Tine de foame si e gustos.

elly succes
ne rugam sa vina bebe

Va pup

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Alecsia vad ca noi 2 suntem suntem la aceeasi zi. Cu ce te mai lauzi, sa ne mobilizam amandoua azi la vitamine .

Olina, in ziua de vitamine se pot manca si cruditati, salate, nu e musai fructe. Eu aleg fructe ca mi-i mai comod si in plus bananele tin de foame. Ca sa nu zic ca mi-am luat azi dimineata un ciorchine de struguri cu 7 lei ...cred ca are la calorii frate...Da-i vitamina, nu?

Bunicuto, nu te lasa, ca punem biciul pe tine, si de stiu ca mergem cu trenu pana la tine . Ca sa te incurajez, aici a inceput sa se incalzeasca, ziua e soare, parca altfel ai chef.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

TextBuna dimineata si de la mine!Si eu am azi zi de fructe sper sa pot sa o tin!!Eu am papat deja 3 nuci si un mar ,cu toate ca stiu ca marul ala o sa-mi faca o foameee...Vedem noi cum trecem de ziua asta.Maine am zi de proteine si ma gandesc sa o fac de APA ,voi ce ziceti?Am mai tinut sapt. trecuta o zi de apa si eu cred ca asa am reusit sa dau jos 1 kg.Sunt deja pastele la usa si eu nu am reusit sa slabesc decat 7 kg.Macar 2 sau 3 daca as mai slabi as fi tare fericita!!Am uitat sa va spun fetele ca eu de o sapt jumate tin si dieta cu lamai.Daca aveati dubii ca se slabeste sau nu cu ea va spun eu NU.Atata doar ca te acresti ...Deci eu am baut sapt. trecuta crescator zeama de la o lamaie,2 ,3...pana am ajuns la 7,iar de luni incoace descrescator.FARA EFECT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @pop@ spune:

Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine aceasta dieta. Daca mai are cineva cartile in format electronic mi le poate trimite si mie pe adresa andreeatenita@yahoo.com?

Multumesc

http://bd.lilypie.com/Zl1Cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

helo. pizza e la cuptor am pus 200 gr aluat(juma f alba juma de secara) o sa fie buna rau ieri am mancat orez, se vede...ca nu am fost la baie
azi cred ca rontai si niste pufu. voi cam cat mancati? ca la noi sunt pungi de 35, 50 si 90 gr.? am mancat data trecuta una de 35 parca nici nu a fost

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

@pop@ ti-am trimis eu cartea.

Alecsia draga, mi-ai facut o pofta cu painea ta... eu is mare fan paine...yammy

aleniro cred ca te-ai enervat o tura ca lamaile alea, macar te-ai imunizat putin daca de slabit ioc

Azi am mancat 2 mere, 1 portocala, si mi-am rezervat pt ora 15 3 banane micute si strugurii

Noroc ca am de lucru si trece repede timpul, altfel as avea timp sa ma gandesc ca mi-i foame

A, duminica suntem invitati la o zi de nastere, ca norocul ca imi pica zi de carbo atunci si pot lua o pizza mai cheala sau ceva paste, vad eu. Si prajiiiii. Sa vedem unde mergem, sper sa aiba pizza, chiar mi-i pofta. Sa ma incurajati sa n-o comit rau de tot.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

alina...iami pizza
de pufuleti nu stiu ce sa zic. papa si tu de 50 sa fie asa la mijloc

hai bunocutza ca iese si soarele
eu era sa ranunt saptamana trecuta (tot saptamana rosie ) si tot gasca m-a ajutat. pai ce noi nu putem????

eu azi la amidoane am facut orez cu legume(ceapa, ciuperci, ardei gras, morcov) si am mancat cu salata de varza. la cina jumate

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Musette ,cum stai cu fructele?Eu bine (deocamdata)am mai bagat aproape 100 gr stafide!Sa vad ce mai pap pana diseara?!

Mergi la inceput