Dieta RINA (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iandrada23 spune:

Am gresit adresa mea de mail, e iandrada71@yahoo.com.
Mii de scuze si multumesc Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

korri- si eu mai mananc pe la 20.00 - nu te stresa
De obicei atunci ajung acasa si atunci mananc.
Si daca fac mancare pt a2-a zi gust si din mancarica - de mai multe ori (de vreo 10-15 ori) - sa fiu sigura ca nu-i nici prea sarata, dar nici fara sare, nu-i prea condimentata, dar nici fara condimente ....

Acu'asta este- tin in continuare regimul- pt ca are rezultate pozitive.

Alina- la Buc este un soare frumos, stralucitor ... este senzational.. cgiar este primavara.
Dimineatza este mai rece .. dar la pranz este super- vreme fff frumoasa- de plimbat in parc.
Nu pot sa cred ca la voi ninge.
Lasa ca stai in casa - ai timp sa faci fripturica la cuptor..

Eu am pofta de peste - cred ca joi voi manca peste sau oua.
Mai am timp sa ma gandesc.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Buna dimineata, gagici!

Va citesc de mai bine de o saptamana, acuma am luat-o de la inceput (is la capitolul 2) si ma inscriu si eu in cursa.

De fapt martea trecuta am dat de topicul vostru, in ziua aia mancasem 4 napolitane si 3 covrigei, am decretat ca e zi de carbohidrati, miercuri am mancat doar fructe si iacata-ma-s .

Am tinut regimul cat am putut eu de bine (1 zi pulpe la cuptor cu salata; 1 zi cartofi fierti rasi cu ceapa si ciuperci, la cuptor + salata; 1 zi mamaliga cu tocanita de ceapa, ardei, rosii si ciuperci, 1 zi fructe).

Ieri am mancat 2 cremvusti si niste ciuperci cu branza la cuptor (mi-a fost ft pofta de branza si mai mult din aia am mancat... stiu ca nu se amesteca proteinele dar no...)

Azi am zi de amidoane, mi-am facut orez cu morcovi si ceapa + o salata, e domnie curata.

Dar sa ma si prezint: am 30 ani, 1,73m, am inceput dieta pe 9 martie cu 66,1 kg, pe 12 martie aveam 64,7kg, azi dimineata 64,9... Targhet 60kg.

Nu fac sport ca noi facem naveta din Gilau si ar trebui sa stea sotul dupa mine 1h si bona, dar din toamna o dam pe fetita la cresa si de atunci am zis ca macar de 2 ori pe saptamana sa merg la inot sau la o sala, ca atarna pieile si grasimea pe mine....

Am citit primele 2 capitole, vad ca se vehiculeaza ceva carte, daca se poate careva din fete sa imi trimita si mie cartulia, as fi recunoscatoare : nadina_negoita@yahoo.com

Spor la cura si sper sa reusesc si eu sa slabesc! O admiram pe Adriana Fedorca, sincer mi-as dori ft mult sa vad cantarul sub 60! Fac chef!

Na, ca m-am lungit...

Va pup!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca eu mananc pe la 11 si pe la 15. Dupa incerc sa ma abtin. Nu de alta, dar daca mananc la 18-19 si ma culc la 22, stagnez, ca sport nu fac, la servici vin cu masina, deci miscare 0.

Dupa sarcina am slabit 16 kg nemancand seara, dar ieseam zilnic cu fetita 1-2h, alaptam, era alta poveste, alt consum. De cand ne-am mutat la casa, is complet sedentara .

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Musette- te-am adaugat in lista
Mult succes- o sa ajungi ff repede la 60 kg.
Nu ai de dat jos ff multe kg- le dai jos si fara sport.
Nici eu nu fac sport - nu am timp.

- noi dam raportul la kg in fiecare luni dimineatza (o data pe saptamana)- asa ca in fiecare luni te asteptam sa raportezi cate kg ai
si in fiecare zi te asteptam cu idei pentru mancaruri.

Suna bine orezul- nu am mai mancat de vreo 2 saptamani.
Aseara mi-a spus al meu sa-i fac si lui .
Asa ca-i voi face azi - insa eu maine sunt la vitamine- dar fac pt el.
Sper sa reusesc sa ma abtin sa nu gust fff mult

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

buna fetele!Am o nelamurire:care piei atarna dupa tine NADINA?Ti-am vazut pozele si tot cautam sa vad unde-s pieile?La inaltimea ta...scuza-ma, dar nu inteleg!Eu am cam 1,60 hai fie 1.62 max. si am 78 kg.Acolo sa vezi tu piei atarnate!!!!! mai sunt frate!!!Eu azi am zi de amidon ,inca nu sunt sigura ce voi papa ,face soacra mea supa de fasole uscata cu ciolan afumat, asa ca cred ca voi da o fuga si voi papa doar supa ,fara afumatura. Oricum eu deja am inceput ,,tare bine,, ziua:am basculat deja 2 CLATITE ,ca pe al meu barbat aseara l-au apucat poftele ,asa ca pe la 7 m-am pus sa-i fac clatite.Aseara m-am abtinut eu ,dar azi dimineata m-am sculat cu fata la cearsaf si cred ca asta o fi motivul abaterii.Oricum ,mergem mai departe ,am mai papat un mar si o clementina mica,mica..Fetelo, daca ieri eram un pic nemultumita ca am dat jos sapt trecuta doar 1 kg,avnd si zi de apa, azi chiar ma mir cum naiba slabesc chiar si putin ,avand in vedere cate abateri fac.Hai ca prea m-am lungit cu vorba,pupici la toata lumea .Nadina bine ai venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

fetelor eu v-am trimis cartile. nu stiu daca le veti primi
ce faceti fetelor? eu trista. vremea asta chiar nu vrea sa se schimbe iar ninge la noi. nu tare dar ninge

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12.09.2009)
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

n-am primit nimic :(

incerc sa ma ghidez dupa ce scrieti voi aici, azi sunt la a 2-a zi, cea de legume

Mergi la inceput

Merci de primirea calduroasa, stiam ca ma pot baza pe voi

aleniro draga, eu am pus in sarcina 28kg si am dat jos 30, pe burta am ceva piele in plus, in schimb pe picioare si sale am grasime multa (io mi-s soi din ala nesportiv, cu osatura usoara si cum ma ingras se vede grasimea urat).

Eu in locul tau eram mandra de mine ca m-am abtinut de la clatite, lasa ca 2 nu-s capat de lume si e dimineata .

Se pare ca tot secretul in regimul asta e disciplina... adica sa gatesti seara ce ai in meniu pt ziua urmatoare, fara sa gusti (pana acum am reusit si m-am tinut de treaba ). ca eu una daca ajung la servici fara mancare si ma ia foamea, mananc ce prind, nu ma satur si ajung acasa si rup frigiderul... ca de aia m-am ingrasat 4 kg de cand m-am intors la servici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Nadina, frumoase poze
Si frumoasa printesa.Sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea.

Bine ai venit la slabit

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Fetele,disper!La mine,(in Oradea),ninge non stop de azi dimineata>Asa ceva nu am mai pomenit.In 16 martie!Iarna asta nu vrea sa plece?Sa- si ia valizele si sa se mai duca in alte locuri ,sa lase primavara sa vina!!Pe la voi cum e vremea?

Mergi la inceput