Bobocei de sept-oct 2008 (266)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

joy, felicitari! si eu zic ca esti !! ce veste bunaa!!!

nerantula, ma bucur ca e totul ok cu samburel. o sa fie pana la capat, chiar si cu tratament. cum stai cu stresul?

ada, ceva e valabil 48 de ore, dar eu n-am inteles c-ar fi avizul asta. ar fi aiurea, ca e pe acelasi unic formular de inscriere, e doar o stampila acolo, ce naiba sa expire? nu stiu, om vedea....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara

joy super felicitari ...sa ai un bebe sanatos si sarcina usoara

ada si dupa testul ala ti-ai dat tu seama ca esti insarcinata???

babytza nu am reusit sa-ti multumesc ca ai postat retetele ......dar acum le vad pe ale tale pe blog, dar nu mai reusesc sa vad altele...oare de ce???

lala sanatate multa....felicitari ptr. gagalicea de pe scena

ange si noi avem un semn din nastere...nu aveam cu sa nu-l observ inca din spital ptr. ca este pe degetul mare de la mana dreapta....o mica pata ca o alunita...dar nu este iesita in relief

Fi-mea mai nou a invatat sa se dea peste cap...si nu mai putem sa o oprim se urca in pat si se aseaza in pozitie de dat si nu prea reuseste ca are c... greu ...si atat de mult se chinuie dar nu se lasa, ma ia pe mine ameteala cand o vad cat sta in cap pina apuca sa se dea o data

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala multa sanatate, offf, pacatoasa febra asta, sper sa va treaca repede. Crina nu a avut niciun hemangion.

Kllemi, Crina mea a dat atacul la sticla cu vin, bine ca era inchisa bine , jumatate de ora s-a jucat cu ea

Nerantula totul va fi bine cu samburel, ai sa vezi

ma pregatesc sa o bag la culcare pe mandra, e terminata de somn...treaza de la 13.30...mai nou are un somn pe la 10.30-11.00 pana la 13.30-14.00, asta dupa ce termina de mancat cu maie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

joy felicitari!!! asa a fost si testul meu! testele...ca am facut vreo trei

baby_boy iti vine foarte bine noul look! si eu sunt bruneta si ma uit dupa brunete , dar anul trecut, la schibarea prefixului am zis ca tre' sa schimb si parul...asa ca m-am vopsit un roscat aramiu, cognac sa zicem...culoarea era superba si mi-a placut foarte mult cateva zile...cam cat a stat parul coafat cum m-a facut tipa de la coafor...am rezistat exact trei luni, nu m-am obisnuit (desi cica imi statea bine) iar acum sunt bruneta din nou .

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!
Esti foarte insarcinata !!!!!!!!!!!!!! Asa arata si testul meu cu David Chiar vroiam sa te intreb aseara pe mess daca au venit rusii Se pare ca nu ! Yupiiiiiiiiiiiii !!!!!!!! Sarcina usoara mamico

Lala multa sanatate si voua vad ca se ingroasa randurile de bolnaviori Noi din fericire tocmai am scapat de o raceala groaznica Am reusit fara antibiotic Adica nu pentru ca am evitat sa ii dau, dar desi a fost nasol rau , nu a fost cu febra nici la mine nici la david. A luat-o si pe Tina, sa vedem cum evolueaza la ea.
Azi am facut si ultima tura de aerosoli. Or fi de ajuns 5 zile ???

Altfel sunt un pachet de nervi A parcat sotul masin ain fata la supermarket pe Mosilor si in 5 minute ne-au ridicat-o 7oo ron, s-a dus sa o ia fir-ar sa fie de ghinion.....

Va pup, ma bag la Grays anatomy pana vine acasa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Angelyna, scuze. Plecasem de la faptul ca spuneai tu ceva de un semn...E de la neuroni.Acum am citit iar din urma si nu vad nimic care sa-mi justifice ideea.Dar la ora aiaaveam febra, deci poate asta e explicatia.

Babytza, imi pare rau pt masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Joy felicitari!!!!

Babytza of ce ghinion...multa sanatate Tinei.

Lala multa sanatate si voua.

baby_boy ff frumos noul look...si eu vreau sa-mi deschid culoarea parului,pana la Paste sper sa reusesc.

Ange si Alexia are cateva semne,unul sigur de la nastere,altele i-au mai aparut.Frumos program aveti...bine ca rezista atat.

Nerantula

Azi la maica-mea,ma ascund si incepe Alexia sa ma caute.Intreaba maica-mea:Pe cine cauti?Si Alexia cu o voce suava:Ma-ma,Ma-ma..m-am topit si am iesit de dupa usa.A fugit la mine de parca nu m-ar fi vazut de nush cand

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Salut! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, testul arata cam asa. Oare e bb2?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Exact asa arata si testul meu cand am ramas insarcinata cu Matei. Mie nu mi-a venit sa cred asa ca am facut test de sange, insa dr mi-a spus ulterior ca nu aveam de ce pentru ca oricat de putin s-ar vedea e clar. Eu am facut 2 teste si amandoua aratau la fel.

Felicitari!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Imi pare rau ca nu va pot ajuta cu vopseaua de par. Eu m-am vopsit o data in facultate....culoarea mea naturala un pic mai stralucitoare Cam atat cu experimentele in domeniu...

Babytza, sa verificati masina. Lui tata i-a ridicat-o de pe IUliu Maniu si i-a indoit pragul...imi pare rau ca s-a intamplat.

Caudinna, Matei face muuulte..., alearga pe afara, prin casa, pe canapea...de imi sta inima in gat. SE urca singur pe canapea, scaune etc...vorbeste tot timpul zici ca e moara stricata. e foarte incapatanat, insa e si foarte cuminte, este intelegator. Are rar momente in care o tine pe a lui musai, insa si astea trec repede daca vede ca nu are ce face.
A inceput si el sa doarma noaptea...adica sa se trezeasca decat de doua ori.. In sfarsit apuc si eu sa visez noaptea ...
Mananca f mult dupa cum imi spun toti din jur...eu spun ca mananca normal.... A crescut, i-a crescut parul si ma tot gandesc daca sa-l tund sau nu ca tare imi place asa...
A inceput timid sa lege cuvinte...mai ales "nu e", "ce e", "unde e", etc. In seara asta mi s-a parut ca zice ceva mai mult dar astept reluarea ca sa ma conving..

In rest...e sanatos tun Slava Domnului...nu a racit niciodata...a avut muci de vreo 2 ori care i-au trecut rapid si o conjunctivita anul trecut..in rest nimic...Sa-l tina Dumnezeu tot asa..

A...i-a facut mama o vesta tricotata pe car escrie cu rosu Matei...tare mandrue e de el cu vesta aia...

Multa sanatate ...sper sa se faca Razvan bine cat mai repede!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza imi pare rau de intamplare

Lala nu-i bai, e bine de stiut...poate nu ne mai alarmam asa

AlexaM si Crina mea se urca peste tot...mai nou ii place urcatul pe manerul scaunului

Laura mi-ar fi placut sa ramana la vechiul program..cel cu somn abia la 13.00, dar nu mai rezista, se agata de noi, ne mangaie in par si adoarme in brate
Dulce foc Alexia

LE: Lala tare scumpa pitica pe scena, poze ai facut?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput